Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kim jest kobieta uprawiająca seks przed ślubem? puszczalską zdzirą

Polecane posty

Gość gość
No i ? co w tym złego ?

Gość gość
Jak normalny prawiczek może myśleć o seksie z kobietą? Im później, tym lepiej zboku!

Gość gość
gość dziś że się nie szanujesz i nie trzymasz dziewictwa dla męża prawiczka. Wolisz k***ić i sypiać z każdym w którym jesteś w związku albo bez związku.

Gość gość
że się nie szanujesz i nie trzymasz dziewictwa dla męża prawiczka. Wolisz k***ić i sypiać z każdym w którym jesteś w związku albo bez związku. xxxx Po pierwsze nie z każdym. Po drugie co oznaczają slogany "nie szanujesz się" ? Pytam konkretnie co w tym złego. Po trzecie może to robię ze swoim jedynym partnerem życiowym. Po setne nie wiadomo czy mąż/żona będzie prawikiem/dziewicą.

Gość takijeden666
Dla mnie szanowanie ciała to zdrowy tryb życia a nie czy się bzykam czy nie, ciało samo tego pragnie i chce bliskości, więc z tym nie szanowaniem ciała to jakieś wasze pierdoły. :D

Ujadajcie puszczalskie psinki, ujadajcie… Zobaczymy co powiecie jak zapanuje tu prawo szariatu. Wtedy tacy ludzie jak ja ruszą na ulice żeby was zabijać ścierwa. Skończy się ta feminazistowska dyktatura. Normalnym widokiem będzie publiczne kamienowanie nierządnic jak za starych dobrych czasów.

Gość gość
gość dziś nie szanujesz czyli k***isz i nie szanujesz ciało nie trzymając cnoty do ślubu. To szukasz faceta który jest prawiczkiem i z nim bierzesz ślub? a nie bierzesz k****arza nieprawiczka co myśli przyrodzeniem

Gość takijeden666
Odezwał się ten co nie ujada i nie pluje jadem na wszystkich. :D My nie ujadamy tylko odpowiadamy, nie mamy prawa głosu ? Ps. Ciekawe czemu jak się pojawia "M121212" to jest też o tej samej porze i miejscu "Książe". :D

Gość gość
łajdaczki temu za aborcją są. by się bezpiecznie łajdaczyć i dowolnie skrobać w razie co...

Gość takijeden666
nie szanujesz czyli k***isz i nie szanujesz ciało nie trzymając cnoty do ślubu. To szukasz faceta który jest prawiczkiem i z nim bierzesz ślub? a nie bierzesz k****arza nieprawiczka co myśli przyrodzeniem xxxxx dalej z tego chooooya wiem :D

takijeden666 dziś Ujadam na puszczalskie które nie mają prawa do życia! Chodzą tylko po tym świecie pieprzą się poza małżeństwem, marnują zasoby ziemskie. Bóg kazał takie kamienować a że tego durni ludzie nie robili to k***wstwo się rozpleniło. Co do mojej równorzędnej obecności w tym samym czasie co Michał121212: przeglądam forum w poszukiwaniu interesujących mnie tematów używając przy tym wyszukiwarki oraz wchodząc na profile ludzi którzy w mniejszym lub większym stopniu podzielają moje poglądy. Co do dokładnej godziny to jest to zwyczajny zbieg okoliczności.

Gość gość
takijeden666 dziś Że nie potrafia taka kobieta zachować cnotę dla tego jedynego tylko sypia z każdym jak typowa puszczalska zdzira

Gość takijeden666
Nie ty decydujesz kto ma prawo do życia, dla mnie jesteś podobny to tych co są za aborcją. Bronisz jakiś pierdół a chcesz zabijać, chcesz być takim samym hipokrytą jak katolicy ? Jak mordercy, którzy dawniej kamieniowali a potem szli i grzeszyli jeszcze gorzej... tfuu Kończę z tobą dyskusję.

po prostu chodzi o to że nie szanuje swojej seksualności eksplorując ją z osobami do tego nieuprawnionymi. Jedyną akceptowalną formą eksploracji seksualności jest seks małżeński.

Gość takijeden666
Że nie potrafia taka kobieta zachować cnotę dla tego jedynego tylko sypia z każdym jak typowa puszczalska zdzira xxxxx a jeśli wyszła za tego jedynego za mąż ? czyli jak zrobiła to dzień wcześniej od ślubu to jest zdzirą, a jak dzień po ślubie to już spełniła małżeński obowiązek ?

Gość gość
kobieta szanująca? to taka która potrafi zachować dziewictwo do slubu mimo kilku związków dalej jest czysta

takijeden666 dziś Poczytaj sobie prawo Mojżeszowe a się dowiesz że Bóg nałożył na ludzi obowiązek kamienowania niewiernych żon i tych które się puściły przed ślubem.

Gość takijeden666
"Mały" wiem o co wam chodzi, a głownie że M121212 nie może znaleźć dziewicy, albo został skrzywdzony przez kogoś i postanowił sobie że się będzie wyżywał na kobietach w necie. Ps. nie zauważyłeś że na kilkaset osób jest was tylko dwoje... :D

chodzi tu oczywiście o te które uprawiały seks z więcej niż jednym partnerem w życiu. Są od tego wyjątki jak np wdowa ale w tedy zasada- seks po ślubie obowiązuje nadal.

Gość takijeden666
Nie chrzań i nie będzie czytał żadnych pier/dól.... Bóg zabronił zabijać, nawet uderzyć grzesznika nie masz prawa bo nie jesteś lepszy. Nie masz prawa uważać się za lepszego bo to pycha, grzech główny, nie mniejszy od tego waszego seksu.

Gość gość
gość dziś jak tak można? Zgłoś gość dziś No i ? co w tym złego ? Zgłoś gość dziś Jak normalny prawiczek może myśleć o seksie z kobietą? Im później, tym lepiej zboku! Zgłoś Limitowane wersje modeli Toyoty! Limitowane wersje modeli Toyoty! gość dziś gość dziś że się nie szanujesz i nie trzymasz dziewictwa dla męża prawiczka. Wolisz k***ić i sypiać z każdym w którym jesteś w związku albo bez związku. Zgłoś gość dziś że się nie szanujesz i nie trzymasz dziewictwa dla męża prawiczka. Wolisz k***ić i sypiać z każdym w którym jesteś w związku albo bez związku. xxxx Po pierwsze nie z każdym. Po drugie co oznaczają slogany "nie szanujesz się" ? Pytam konkretnie co w tym złego. Po trzecie może to robię ze swoim jedynym partnerem życiowym. Po setne nie wiadomo czy mąż/żona będzie prawikiem/dziewicą. Zgłoś takijeden666 dziś Dla mnie szanowanie ciała to zdrowy tryb życia a nie czy się bzykam czy nie, ciało samo tego pragnie i chce bliskości, więc z tym nie szanowaniem ciała to jakieś wasze pierdoły. smiech.gif Zgłoś MałyKsiąże dziś Ujadajcie puszczalskie psinki, ujadajcie… Zobaczymy co powiecie jak zapanuje tu prawo szariatu. Wtedy tacy ludzie jak ja ruszą na ulice żeby was zabijać ścierwa. Skończy się ta feminazistowska dyktatura. Normalnym widokiem będzie publiczne kamienowanie nierządnic jak za starych dobrych czasów. Dziewictwo to piękny dar, który powinnaś ofiarować swojemu mężowi w noc poś

Gość gość
A szanujący mężczyzna to taki, który nie wymaga seksu po ślubie tylko czeka, aż małżonka będzie na to gotowa.

takijeden666 dziś Proszę cię- nie obrażaj kobiet. Porównywanie tych wspaniałych istot do puszczalskiego ścierwa jest wyjątkową obelgą. Tak nawiasem mówiąc to jest nas więcej niż dwóch. Nas widać wyraźnie bo publikujemy regularnie.

Gość gość
MałyKsiąże dziś nas jest trzech to ja zapoczątkowałem tematy o nie dziewicach i zazwyczaj piszę z gościa!

takijeden666 dziś bzdura! To jezus oszust kazał a nie Bóg. Bóg wypowiedział się pod postacią prawa Mojżeszowego a to co uważa chrześcijaństwo to stek bzdur wyssanych z palca.

Gość takijeden666
Jezus oszust... aha dobre... kończę rozmowę haha :D

Gość takijeden666
nas jest trzech xxx no tak zapomniałem napisać że jak się wylogujecie to jest was wiecej... trzech.... faktycznie po choooyu dużo... :D

Gość gość
takijeden666 dziś puszczalskie niedziewice które uprawiają seks przedmałżeński to puszczalskie zdziry

Gość gość
gość dziś Prawiczek, który myśli o seksie i uzurpuje sobie prawo do tego, żeby dziewica uprawiała z nim seks 5 minut po ślubie, bo ktoś tak powiedział to zdradzający mentalnie i nieszanujący jej czystości ćwok! Seks będzie dopiero, jak dziewica będzie chciała, a nie po ślubie!