Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
ale ja tu zajrzę by dać ci bardzo gorącego buziaczka i życzyć ci bardzo,bardzo,bardzo miłego wieczorku i tak samo spokojnej nocki. Jeszcze raz gorące buziaczki ślę.

Gość gość
witaj kotku ale mi się pospało co tam kotku u ciebie??? Buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku w ten zimny poranek buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ????? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki ty już pewnie na pełnych obrotach jesteś ????, a ja dopiero przyszłam z pracy i pije kawkę

Gość gość
wzajemnie słonko gorące buziaczki ślę i miłego dzionka życzę. Dziś słonko to ja mam trochę roboty w domku.

Gość gość
No to miłej pracy życzę tylko nie przemęczaj się jeszcze raz gorące buziaczki

Gość gość
a ty sama w domku? To może za kilka minut zagadamy?

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ??????, buziaczki na dobry wieczór dziękuję za miłą rozmowę

Gość gość
Witaj miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki

Gość gość
Puk puk wstajemy szkoda dnia buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Hej kotku co z tobą ??????,, buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
jestem jestem słonko. Tylko wczoraj tak padłem na fajrant że musieli mnie budzić żeby się ogarnąć do spania na noc. Rano wcześnie do warsztatu i na fajrant znowu padłem. Starzeję się trochę pewnie i dlatego szybko padam z sił. A co tam u ciebie słonko? Jakieś nadzieje na święta wszyscy przy stole? Wiesz o co chodzi. Buziaczki słonko.

Gość gość
Witaj kotku pytasz się czy nadzieja jaka jest ?????? Kotuś nadzieja umiera ostatnia ale jeśli mam być szczera to raczej nie prędzej Nowy Rok no cóż jest to przykre ale nic na to nie poradzę dzisiaj jadę tam gdzie jest nasz przystanek autobusowy potem do twojej miejscowości może wpadniemy na siebie ?????????? A i pewnie mamcia zabawki zaliczy bo być w Rzymie a papierza nie widzidzieć to jak to by było buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
nadzieja umiera ostatnia. To wiem słonko. Tylko czy jeszcze jakieś jaskółki świerkają o tym. Rano jak coraz częściej zrywka i na obroty. Jutro znowu na imprezę z wiankiem. Buziaczki słonko

Gość gość
Na imprezę łał sam ???????? Ale jak znam życie to szefowa pojedzie czy jaskółki ćwierkają ?????? Nie wiem kotku ciężko mi co kolwiek o tym powiedzieć buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotek zmykam spać miłego wieczoru i spokojnej nocy buziaczki na dobranoc śpij słodko i kolorowych snów ci życzę

Gość gość
słonko na tą imprezę to i szefowa też idzie bo to i jej sąsiadka była. Dwie takie imprezy w tygodniu nam się trafiły. Miłego i spokojnego dzionka ci życzę. No i oczywiście gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i obyś tych imprez miał jak najmniej buziaczki kotku na dzień dobry

Gość gość
I jak tam kotku minął dzionek ??????? Jestem w twojej miejscowości ale tu u ciebie zimno brrrrr unas cieplej trzeba zmykać do siebie buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Puk puk wstajemy ja wiem że dzisiaj niedziela i by się pospało ale ładna pogoda szkoda dnia buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
Hej kociaki jak tam u was świata ? Postanowienia Noworoczne już są ? Milutkiej i coeplutkiej nocy życzę

Gość gość
buziaczki na dzień dobry słonko. Miłego dzionka życzę. Spodziewaj się sygnałka bo może będę pujal.

Gość gość
Witaj kotku Jezu dostałam wczoraj wiadomość na Facebooku na prv od mojego pracownika uwierz nie spałam prawie całą noc a jak przysnełam to on mi się przyśnił zerwałam się cała mokra spojrzałam na zegarek to była godz 1.38 nie zapomnę tej godziny chyba do końca życia dobrze by było gdybyśmy porozmawiali muszę to z siebie wywalić będzie mi lżej buziaczki kotku na dzień dobry miłego dzionka życzę

Gość gość
Kotek jak tu zajrzysz to napisz mi eska chcem ci w esku coś napisać cały dzień o tym myślę nie daje mi to spokoju chodzę cały dzień jak struta a głównie mało mi nie rozsadzi już nawet mamcia poznała że coś mnie gryzie ale nie mogę jej powiedzieć

Gość gość
słonko już w dzień byśmy pogadali tylko z pamięci wyleciał mi dokładny Twój numer. Wyślij mi pustego esa, a ja za parę minut ci puszczę sygnałka. Wtedy jeśli będziesz mogła to pogadamy. Ok? Buziaczki.

Gość gość
Kotek wysłałam ci eska

Gość gość
puść mi sygnałka slonko. Moja pierwsza cyfra to 6.

Gość gość
Witam, jestem młodą 20-letnią osobą. Z racji zbliżających się świąt stworzyłam zbiórkę na moje studia medycyny wschodniej ze specjalizacją akupunktury. Każdego kto będzie zainteresowany pomocą w zrealizowaniu mojego marzenia zapraszam pod adres https://zrzutka.pl/z/studia-medycyna Tam możecie przeczytać więcej. Dziękuję :))

Gość gość
Kotek wysłałam ci eska