Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Dzisiaj ostatki miałam zaproszenie tam gdzie razem je spędziliśmy pamiętasz ????? Ale nie pojechałam nie chciało mi się gdybyś ty tam był to co innego a tak siedzę z mamcią w domu mamcia przy zamulaczu a ja przy lampce wina buziaczki kotku na dobry wieczór a co tam u ciebie ??????????

Gość gość
Ja se strzeliłem cztery piwka i teraz latam na klopa od paru godzin, bo mnie pogoniło. :-(

Gość gość
Kotek pamiętasz jak ci opowiadałam o moim pracowniku ????? Właśnie zaczął do mnie wypisywać myślałam że to już temat zamknięty ostatnio mu powiedziałam parę słów i miałam spokój do dzisiejszego dnia co za oszołom

Gość gość
Pamiętam, pamiętam! Ale teraz puściłem bęgala! Aż sąsiedzi się zbiegli! Buziaczki, kochanie!

Gość gość
wczoraj wieczorem miałem gości i niemiałem jak tu zajrzeć. Co do tego pracownika to ja już ci mówiłem żebyś go zjechała bo jeszcze będziesz miała problemy. Miłego dzionka słonko ci życzę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki a co do mojego pracownika to problemów raczej nie będę miała bo nic mnie z nim nie łączyło i nie łączy

Gość gość
Witaj kotku w ten piękny zimowy poranek buziaczki na dzień dobry i tradycyjnie miłego dzionka życzę miło było Cię wczoraj usłyszeć

Gość gość
poranek owszem i ładny, ale na drogach już tak ładnie niejest. Oby do wiosny. Tobie słonko również miłego dzionka życzę i buziaczki ślę. Może pogadamy dziś? Jak będziesz miała oczywiście czas.

Gość gość
Kotku jak będziesz mógł zagadać to napisz mi eska buziaczki kotku

Gość gość
no nieudało się pńgadać bo plany się zmieniły i na głowie wiesz kogo miałem. Trochę i smutnych wieści miałnd więc w tym temacie się kręcicić będę. Slonnko już tu dziś nie zgrzę więc dobrej i spokojnej nocki życzeę i gorące buziaczki ślę.

Gość gość
No witaj kotku smutnych wieści miałeś ??????? Przykro mi z tego powodu

Gość gość
A co to pół wpisu poszło pewnie strona się zmieniała

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki miałeś rację wczoraj na drogach nie zaciekawie mamcia o mały włos miała by stłuczkę

Gość gość
w taką pogodę to o stłuczkę nie dłógo. Miłego dzionka słonko i gorące buziaczki ślę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ???? Buziaczi na dobry wieczór jutro jadę do twojej miejscowości obejrzeć mieszkanie

Gość gość
Hej kotku właśnie lecę do twojej miejscowości Może wpadniemy na siebie buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ?????? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
no i jakoś chyba na siebie po drodze nie wpadliśmy. A leciałem w tą strąnę skąd ty jechałaś. Co tam u ciebie słonko? Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Dzisiaj dostałam od mamci dwa prezenty mamcia postarała się wie co ja lubię a pozatym dostałam telefon z dobrą wiadomość więc uważam dzień za udany buziaczki kotku a co tam u ciebie ???

Gość gość
jeśli dosjałaś słonko ten dobry tel co ja myślę to faktycznie dobry dzień. Te prezendy. To jakaś okazja? Bo niemam pamięci do kalendarza. U mnie to od rana miałem początek dnia z przytupem. Klucze w rękę i do roboty. Po południu to padłem kak mops. Myślę że jutro będzie spokojniej.

Gość gość
Nie kotku te prezenty to tak bez okazji myślę że mamcia zaczyna mnie rozpieszczać ☺ kotuś zmykamy spać bo ja padam i myślę że ty też bo wstajesz jeszcze przed kogutem miłej nocki ci życzę i oby ci się przyśniło to co najlepsze buziaczki kotku na dobranoc śpij słodko i do jutra skarbie ☺

Gość gość
też już mnie mulić zaczyna więc spadamy spać. Miłej i spokojnej nocki słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia buziaczki na dzień dobry i tradycyjnie miłego dzionka życzę ☺

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i buziaczki ślę. Rano to tak mi się spało że dopiero tel mnie podniósł z wyrka. Szybka kawa i do zajęć. Buziaczki słonko.

Gość gość
buziaczki słonko na dobry koniec dnia. Co tam u ciebie nowego.

Gość gość
Sorry kotku że dopiero teraz tu zaglądam ale miałam gość jak goście odjechali to brat zadzwonił i prawie godzinę żeśmy rozmawiali ach te darmowe rozmowy buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
A co to nie poszło ? ? ? Buziaczi kotku na dobry wieczór

Gość gość
spadam słonko bo już pora na mnie, a rano do boju zarabiać na chlebek. Ty słonko pewnie też masz dużo zajęć. Odezwiesz się jak będziesz miała czas. Narazie gorące buziaczki ci ślę i miłej nocki życzę.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki