Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

go艣膰e cdn

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
to niepuszczaj sygna艂ka. Spotkamy si臋 w temacie. Napisz臋 ci co z tymi eskami

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kotek chcia艂am wys艂a膰 ci sygna艂ka ale poczta si臋 w艂膮cza ale wys艂a艂am ci eska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no w艂a艣nie z tymi eskami to co艣 u mnie nie tak. Nawet niezauwa偶y艂em. A ja od chyba soboty niemam wog贸le ikonki es贸w. W sobot臋 przez jaki艣 czas, na tej imprezie mia艂em w kieszeni tel wyciszony. Co艣 w kieszeni musia艂em ponaciska膰 bo jak spojrza艂em to wy艣wietla艂 mi si臋 jaki艣 komunikat kt贸rego nawet nie czyta艂em tylko wykasowa艂em. Dzi艣 jak czeka艂em na eska od ciebie dopiero zauwa偶y艂em 偶e brak jest ikonki esemes贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurcze a my艣la艂am 偶e podam Ci nr telefonu mojego pracownika i zadzwonisz do niego by艂e艣 moj膮 ostatni膮 desk膮 ratunku a ja bym lepiej w nocy spa艂a a tak zn贸w noc nie przespana pami臋tasz kotku jak mi m贸wi艂e艣 偶e jak nie b臋dziesz si臋 odzywa艂 to wystarczy do ciebie zadzwoni膰 i sprawa za艂atwiona a ja do niego nie mog臋 bo tym samym bym mu pokaza艂a 偶e mi na nim zale偶y a tak nie jest a wczoraj mi napisa艂 na fejzbu nie b臋d臋 tu pisa艂a co i ten sen martwi臋 si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiesz co? Na twoim miejscu to bym zadzwoni艂 do niego, a jak by nieodbiera艂 to napisa艂 bym mu takiego gor膮cego esa by si臋 odpierdoli艂 raz na zawsze i w dupie go masz. Je艣li niepotrafi uszanowa膰 twojej prywtano艣ci i 偶ycia rodzinnego to chuj mu w dup臋. Z gnojami trzeba kr贸tko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i dodam jeszcze 偶e ju偶 ci m贸wi艂em. Im p贸藕niej mamcia si臋 o tym dowie ( a dowie si臋 napewno bo ten gnojek o to zadba ) tym gorzej. Nawgaduje mamcie 偶e mi臋dzy tob膮 a nim by艂o niewiadomo co. Stracisz poprostu zaufanie. I dla ciebie i dla mamci to b臋dzie koszmar. Ja na twoim miejscu pokaza艂 bym mamci na bierz膮co co ten gn贸j wyprawia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jak 偶onka jego odbierze to co jej powiem ????? Ona m贸j numer zna bo pracuje w sklepie i nie raz do mnie dzwoni艂a 偶eby przyjecha膰 po zwroty ale masz racj臋 wd***e znim co on my艣li 偶e na lito艣膰 mnie we藕mie ?????? On pewnie my艣la艂 偶e ja zaraz wczoraj do niego zadzwoni臋 ale przeliczy艂 si臋 nie mog臋 dzwoni膰 bo tym bym mu udowodni艂a 偶e mi na nim zale偶y a tak nie jest niech wie 偶e mam go gdzie艣

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i racja. Ale mamci臋 powinna艣 w to wtajemniczy膰. To takie swojego rodzaju zabezpieczenie dla ciebie poprostu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotek po pierwsze ja nigdzie nie chodz臋 a po drugie to jak lec臋 na miasto to z mamci膮 wi臋c kiedy mia艂abym si臋 z nim spotka膰 ???? Kiedy艣 mi zale偶a艂o 偶eby wyrwa膰 si臋 samemu bo chcia艂am si臋 z tob膮 spotyka艂a ale teraz wsz臋dzie z mamci膮 poprostu paluszki nie roz艂膮czki wi臋c co on mo偶e mi zrobi膰 NIC a ja jak wiesz nie jestem pszcz贸艂ka kt贸ra skacze z kwiatka na kwiatek to czego szuka艂am to ju偶 znalaz艂am i to mi wystarczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co do mamci nigdy w 偶yciu nie uwierzy nigdy jej nie da艂am powodu a i dodam 偶e o moim adoratorze a o mamci kole偶ance powiedzia艂am sp贸艂ka si臋 rozpad艂a a ja z艂apa艂em plusa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie chodzi o czas kiedy ten gnojek robi艂 u ciebie. Czy wtedy mamcia by艂a przy tobie ca艂y czas? Je艣li nie to ten gnojek mo偶e to wykorzysta膰 i nagada膰 niewiadomo co. O to mi chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Skarbie mamcia by艂a ca艂y czas z nim bo si臋 przygl膮da艂a jak to si臋 robi ale masz racj臋 kto chce psa uderzy膰 to i kija znajdzie kotku zmykamy spa膰 dzisiejszej nocy ma艂o spa艂am my艣l臋 偶e ta noc b臋dzie spokojniejsza kotku mi艂ych sn贸w i buziaczki na dobranoc dobrze jest z tob膮 pogada膰 jest mi l偶ej dzi臋kuj臋 偶e jeste艣 kochanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂onko. Ty nie dzi臋kuj bo niema za co. Jeste艣my blisko w艂a艣nie po to by jak trzeba to si臋 wspiera膰. Jak trzeba by艂o to ty mnie wspiera艂a艣. I wiem 偶e mog臋 na ciebie liczy膰 i to mi wystarczy. Mi艂ej i spokojnej nocki s艂onko ci 偶ycz臋. No i gor膮ce buziaczki 艣l臋. Do jutra s艂onko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku mi艂ego dzionka 偶ycz臋 dzisiaj jad臋 do twojej miejscowo艣ci do swojej firmy mo偶e wpadniemy na siebie buziaczki kotku na dobry pocz膮tek dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku w ten pi臋kny poranek ta szuja napisa艂a mi wczoraj na fejzbuku hej ja 偶yj臋 my艣la艂am 偶e wyjd臋 z siebie pospa艂am mu wi膮zank臋 i kaza艂am mu si臋 leczy膰 bo pad艂o mu na 艂eb najlepiej u psychiatry wkurwi艂 si臋 na mnie ale wywala艂am go ze znajomych i mam spok贸j z dziadem buziaczki kotku na dzie艅 dobry i mi艂ego dzionka 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No jak tam kotku min膮艂 dzionek ???? Buziaczi na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witaj kotku mi艂ego dzionka 偶ycz臋 i 艣le gor膮ce buziaczki lec臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i prawid艂owo zrobi艂a艣. Z gnojami trzeba kr贸tko. Mi艂ego dzionka s艂onko 偶ycz臋 i gor膮ce buziaczki 艣l臋. Ostatnio ta kafeteria si臋 sypie. Wog贸le wchodzi膰 ci臋偶ko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No masz racj臋 coraz ci臋偶ej wchodzi膰 w temat ja teraz lec臋 na miasto po prezenty jutro m贸j kochany go艣膰 przyje偶d偶a a co tam u ciebie ?????? Jak tam daleko 艣wiata ?????? Buziaczi kotku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂onko. Jak nigdy wcze艣niem. Mog臋 zaczyna膰 艣wi臋ta cho膰by ju偶 teraz. No mo偶e troch臋 jeszcze nie teraz bo w kuchni kto艣 swoje musi zrobi膰. Zosta艂o tej roboty nie wiele, ale jednak. Wa偶ne jest to 偶e latanie po sklepach mam ju偶 za sob膮. Go艣cia b臋dziesz mia艂a? To masz chocia偶 rozrywk臋 i ch臋膰 przygotowa艅 do 艣wi膮t. Buziaczki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotu艣 m贸j go艣膰 ju偶 jutro b臋dzie choink臋 ju偶 ubra艂am pierniczki upieczone je偶 wisz膮 och jaki zapach tylko ciekawe czy mojemu go艣ciowi nie b臋dzie si臋 podoba艂a i trzeba b臋dzie go pilnowa膰 buziaczki kotku na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak. Zapomnia艂em o choince. Jutro b臋dzie sta艂a. Tak jak i jutro reszta b臋dzie robione. Reszta, to to co za d艂ugo nie mo偶e sta膰. Go艣ci si臋 nie spodziewam, ale jak zwykle szefowa robi tyle jak by tych go艣ci by艂o pe艂no. Ja cieszy膰 si臋 b臋d臋 spokojem, bez go艣ci. No ale jak ju偶 go艣cie b臋d膮 to odpoczn臋 w innym czasie, a go艣ci przyjm臋 z zadowoleniem. To niejest s艂onko tak 偶e go艣ci nielubi臋. Lubi臋, ale nikogo nie spraszan i nigdzie si臋 niewpraszam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
s艂onko musz臋 spada膰 bo oko mi leci. Rano tu zajrz臋, a tym czasem kolorowej mi艂ej i spokojnej nocki 偶ycz臋. Gor膮ce buziaczki s艂onko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotku a domnie w pierwszy dzie艅 艣wi膮t wieczorkiem ju偶 si臋 zje偶d偶aj膮 bo m贸j go艣膰 wieczorem jutro jedzie tam gdzie byli艣my na Andrzejkach a w pierwszy dzie艅 艣wi膮t przyje偶d偶a wieczorem i reszta za艂ogi nawet szoguny si臋 zapowiedzieli go艣ci a go艣ci jutro kuchenk臋 uruchamiam i do gaz贸w bo trzeba tego naszykowa膰 ja jeszcze kotku kawk臋 sobie zrobi臋 a tobie r贸wnie偶 偶ycz臋 mi艂ej i spokojnej nocki a tak偶e kolorowych sn贸w i 艣le gor膮ce nami臋tnie buziaczki i do jutra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiem s艂onko 偶e dzh艣 i jutro masz latania. W dodatku spodziewaj膮c si臋 tylu go艣ci to naprawd臋 ci niezazdroszcz臋. Buziaczki gor膮ce 艣l臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kotek przypomnia艂e艣 sobie m贸j numer telefonu ?????? Buziaczi kotku na dobry wiecz贸r

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeszcze nie, ale mam go zapisanego tylko wtedy jak mogli艣my pogada膰 to nie mia艂em go przy sobie. My艣la艂em 偶e pami臋tan, a jak przysz艂o do puszczenia sygna艂ka to zw膮tpi艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no i wpis nie poszed艂. Pisa艂em s艂onko 偶e zawsze pami臋t膮艂em, ale jak przysz艂o do puszczenia sygna艂ka to zw膮tpi艂em. Ale mam go zapisanego na kartce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i znowu nic nie posz艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pora zmyka膰 spa膰 po ci臋偶kim dniu pracy kolorowych sn贸w kotu艣 buziaczki na dobranoc 艣pij s艂odko

Udost臋pnij ten post