Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
to niepuszczaj sygnałka. Spotkamy się w temacie. Napiszę ci co z tymi eskami

Gość gość
Kotek chciałam wysłać ci sygnałka ale poczta się włącza ale wysłałam ci eska

Gość gość
no właśnie z tymi eskami to coś u mnie nie tak. Nawet niezauważyłem. A ja od chyba soboty niemam wogóle ikonki esów. W sobotę przez jakiś czas, na tej imprezie miałem w kieszeni tel wyciszony. Coś w kieszeni musiałem ponaciskać bo jak spojrzałem to wyświetlał mi się jakiś komunikat którego nawet nie czytałem tylko wykasowałem. Dziś jak czekałem na eska od ciebie dopiero zauważyłem że brak jest ikonki esemesów

Gość gość
Kurcze a myślałam że podam Ci nr telefonu mojego pracownika i zadzwonisz do niego byłeś moją ostatnią deską ratunku a ja bym lepiej w nocy spała a tak znów noc nie przespana pamiętasz kotku jak mi mówiłeś że jak nie będziesz się odzywał to wystarczy do ciebie zadzwonić i sprawa załatwiona a ja do niego nie mogę bo tym samym bym mu pokazała że mi na nim zależy a tak nie jest a wczoraj mi napisał na fejzbu nie będę tu pisała co i ten sen martwię się

Gość gość
wiesz co? Na twoim miejscu to bym zadzwonił do niego, a jak by nieodbierał to napisał bym mu takiego gorącego esa by się odpierdolił raz na zawsze i w dupie go masz. Jeśli niepotrafi uszanować twojej prywtaności i życia rodzinnego to chuj mu w dupę. Z gnojami trzeba krótko.

Gość gość
i dodam jeszcze że już ci mówiłem. Im później mamcia się o tym dowie ( a dowie się napewno bo ten gnojek o to zadba ) tym gorzej. Nawgaduje mamcie że między tobą a nim było niewiadomo co. Stracisz poprostu zaufanie. I dla ciebie i dla mamci to będzie koszmar. Ja na twoim miejscu pokazał bym mamci na bierząco co ten gnój wyprawia.

Gość gość
A jak żonka jego odbierze to co jej powiem ????? Ona mój numer zna bo pracuje w sklepie i nie raz do mnie dzwoniła żeby przyjechać po zwroty ale masz rację wd***e znim co on myśli że na litość mnie weźmie ?????? On pewnie myślał że ja zaraz wczoraj do niego zadzwonię ale przeliczył się nie mogę dzwonić bo tym bym mu udowodniła że mi na nim zależy a tak nie jest niech wie że mam go gdzieś

Gość gość
i racja. Ale mamcię powinnaś w to wtajemniczyć. To takie swojego rodzaju zabezpieczenie dla ciebie poprostu.

Gość gość
Kotek po pierwsze ja nigdzie nie chodzę a po drugie to jak lecę na miasto to z mamcią więc kiedy miałabym się z nim spotkać ???? Kiedyś mi zależało żeby wyrwać się samemu bo chciałam się z tobą spotykała ale teraz wszędzie z mamcią poprostu paluszki nie rozłączki więc co on może mi zrobić NIC a ja jak wiesz nie jestem pszczółka która skacze z kwiatka na kwiatek to czego szukałam to już znalazłam i to mi wystarczy

Gość gość
A co do mamci nigdy w życiu nie uwierzy nigdy jej nie dałam powodu a i dodam że o moim adoratorze a o mamci koleżance powiedziałam spółka się rozpadła a ja złapałem plusa

Gość gość
mnie chodzi o czas kiedy ten gnojek robił u ciebie. Czy wtedy mamcia była przy tobie cały czas? Jeśli nie to ten gnojek może to wykorzystać i nagadać niewiadomo co. O to mi chodzi.

Gość gość
Skarbie mamcia była cały czas z nim bo się przyglądała jak to się robi ale masz rację kto chce psa uderzyć to i kija znajdzie kotku zmykamy spać dzisiejszej nocy mało spałam myślę że ta noc będzie spokojniejsza kotku miłych snów i buziaczki na dobranoc dobrze jest z tobą pogadać jest mi lżej dziękuję że jesteś kochanie

Gość gość
słonko. Ty nie dziękuj bo niema za co. Jesteśmy blisko właśnie po to by jak trzeba to się wspierać. Jak trzeba było to ty mnie wspierałaś. I wiem że mogę na ciebie liczyć i to mi wystarczy. Miłej i spokojnej nocki słonko ci życzę. No i gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę dzisiaj jadę do twojej miejscowości do swojej firmy może wpadniemy na siebie buziaczki kotku na dobry początek dnia

Gość gość
Witaj kotku w ten piękny poranek ta szuja napisała mi wczoraj na fejzbuku hej ja żyję myślałam że wyjdę z siebie pospałam mu wiązankę i kazałam mu się leczyć bo padło mu na łeb najlepiej u psychiatry wkurwił się na mnie ale wywalałam go ze znajomych i mam spokój z dziadem buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ???? Buziaczi na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki lecę

Gość gość
i prawidłowo zrobiłaś. Z gnojami trzeba krótko. Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę. Ostatnio ta kafeteria się sypie. Wogóle wchodzić ciężko

Gość gość
No masz rację coraz ciężej wchodzić w temat ja teraz lecę na miasto po prezenty jutro mój kochany gość przyjeżdża a co tam u ciebie ?????? Jak tam daleko świata ?????? Buziaczi kotku

Gość gość
słonko. Jak nigdy wcześniem. Mogę zaczynać święta choćby już teraz. No może trochę jeszcze nie teraz bo w kuchni ktoś swoje musi zrobić. Zostało tej roboty nie wiele, ale jednak. Ważne jest to że latanie po sklepach mam już za sobą. Gościa będziesz miała? To masz chociaż rozrywkę i chęć przygotowań do świąt. Buziaczki.

Gość gość
Kotuś mój gość już jutro będzie choinkę już ubrałam pierniczki upieczone jeż wiszą och jaki zapach tylko ciekawe czy mojemu gościowi nie będzie się podobała i trzeba będzie go pilnować buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
no tak. Zapomniałem o choince. Jutro będzie stała. Tak jak i jutro reszta będzie robione. Reszta, to to co za długo nie może stać. Gości się nie spodziewam, ale jak zwykle szefowa robi tyle jak by tych gości było pełno. Ja cieszyć się będę spokojem, bez gości. No ale jak już goście będą to odpocznę w innym czasie, a gości przyjmę z zadowoleniem. To niejest słonko tak że gości nielubię. Lubię, ale nikogo nie spraszan i nigdzie się niewpraszam.

Gość gość
słonko muszę spadać bo oko mi leci. Rano tu zajrzę, a tym czasem kolorowej miłej i spokojnej nocki życzę. Gorące buziaczki słonko.

Gość gość
Kotku a domnie w pierwszy dzień świąt wieczorkiem już się zjeżdżają bo mój gość wieczorem jutro jedzie tam gdzie byliśmy na Andrzejkach a w pierwszy dzień świąt przyjeżdża wieczorem i reszta załogi nawet szoguny się zapowiedzieli gości a gości jutro kuchenkę uruchamiam i do gazów bo trzeba tego naszykować ja jeszcze kotku kawkę sobie zrobię a tobie również życzę miłej i spokojnej nocki a także kolorowych snów i śle gorące namiętnie buziaczki i do jutra

Gość gość
wiem słonko że dzhś i jutro masz latania. W dodatku spodziewając się tylu gości to naprawdę ci niezazdroszczę. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Kotek przypomniałeś sobie mój numer telefonu ?????? Buziaczi kotku na dobry wieczór

Gość gość
jeszcze nie, ale mam go zapisanego tylko wtedy jak mogliśmy pogadać to nie miałem go przy sobie. Myślałem że pamiętan, a jak przyszło do puszczenia sygnałka to zwątpiłem

Gość gość
no i wpis nie poszedł. Pisałem słonko że zawsze pamiętąłem, ale jak przyszło do puszczenia sygnałka to zwątpiłem. Ale mam go zapisanego na kartce.

Gość gość
i znowu nic nie poszło

Gość gość
Pora zmykać spać po ciężkim dniu pracy kolorowych snów kotuś buziaczki na dobranoc śpij słodko