Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
tylko tego co najlepsze ci słonko życzę. No i przy tym najgorętsze buziaczki ślę.

Gość gość
Kiedy opłatek bielusieńki weźmiesz do swej dłoni wspomnij w ten dzień uroczysty choć przez chwilę o mnie oddalony jesteś ode mnie kilometrów wiele tym opłatkiem choć w myśli z tobą się dzielę buziaczki kotku

Gość gość
i ja przy tym opłatku jestem z tobą. I przy opłatku i tej kolacji, ale i codziennie. Buziaczki słonko.

Gość gość
Witaj kotku buziaczki na dzień dobry kotuś wieczorkiem tu nie zajrzę bo będę miała gości jak tam mikołaj był u ciebie ???????

Gość gość
mikołaj to był u mnie dużo wcześniej i wyciągnął mi z kieszeni to co miałem. Poza tym nic więcej mi pod choinkę nie dał bo pewnie byłem niedoby,albo że już wszystko mam. Miłego dzionka słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Uuu uuu uuu to faktycznie byłeś nie grzeczny bo ja dostałam nawet mamcia o mnie pamiętała teraz jadę tam gdzie jeżdżę tradycyjne co roku a potem do domku i u siebie sielanka ma przyjechać mój kochany gość i szoguny kotk śle ci teraz buziaczki na dobranoc bo wieczorkiem nie zajrzę bo nie będę miała jak a i nie pasuje siedzieć na internecie

Gość gość
no pewnie że jeśli masz zajęcie to tu niezaglądaj. Buziaczka to my zawsze zdąrzymy sobie przesłać. Wszystkiego dobrego ci życzę. Tobie słonko i twoim gościom. Buziaczki jesze raz gorące ślę.

Gość gość
Witaj kotku buziaczki na dzień i miłego dnia życzę jak tam samo poczucie ???????

Gość gość
a już bym do roboty szedł. Trochę nudno w te święta. A co tam u ciebie słonko? Buziaczki na dzieńdobry. Miłego dzionka życzę

Gość gość
kupe mi sie chce kochanie buziaczki

Gość gość
09.24. To idź się wysraj gnoju i nie puszczaj bąków po różnych tematach.

Gość gość
Kotku dopiero odjechali moi goście uffff można odsapnąć wkońcu jutro wracam do codziennego życia brakuje mi już tego byli u mnie ci z tej miejscowości co spędziliśmy razem tam Andrzejki jadę z mamcią tam na Nowy rok na tą sale dzisiaj żeśmy z nimi to ustalili myślę że wiesz gdzie ??????? Dobra zmykam spać bo mnie muli ty pewnie już śpisz buziaczki kotku na dobranoc miłych snów dobranoc

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia ja wiem że przez te święta człowiek się rozleniwił ale dzisiaj już już dzień roboczy trzeba na chlebek zarabiać buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
ja to wiedziałem że dziś na chlebek nie zarobię bo po każdych świętach tak jest. Co do twojego gościa. Ja czuję ile to jest zajęcia mieć można mając go na codzień. Gorące buziaczki ślę. No i mojemu słonkowi miłego dzionka życzę

Gość gość
Przyszłam rano z pracy wypiłam z mamcią kawkę i mamcia poszła spać a ja chodzę na paluszkach żeby jej nie obudzić niech się biedactwo wyśpi w nocy nie mogła spać w tygodniu będę miała swojego gościa na więcej godzin bo oni chcą jechać do twojej miejscowości zwiedzać atrakcje wiesz pewnie w które miejsce chcą iść ??????? A ty kotku jak ci zleciały te święta ???????miałeś gości ???? A szefowa jak się czuje ???

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ,?????? Ja dzisiaj to tylko do pracy i do domku jest taki wiatr że mało głowy nie urwie mamcia nawet autem nie wyjeżdżała bo strach buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki jak tam Twoje samopoczucie

Gość gość
wczoraj wieczorem bo miałem niespodziewanych gośch. Miłego dzionka źyczę słonko i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Wczoraj kotku to i ja miałam mieć gości ale ze względu na wczorajszą pogodę odłożyliśmy to na dzisiaj mój kochany gość przyjeżdża ach moje cudo buziaczki kotku

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ????moi goście właśnie odjechali och co to był za dzień tego się nie da opisać to trzeba przeżyć buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i śle gorące buziaczki co tam słychać ? ? ? ? ? ? Jak tam kotku masz jakieś postanowienie noworoczne ?*?????????

Gość gość
wczoraj to mi tak cafe zamulało że niemogłem wejść. A z postanowieniami noworocznymi? Ja słonko do nowego roku to ja wagi nieprzykładam. Dzień jak każdy inny.buziaczki gorące ślę i miłego dzionka życzę

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ?????? Buziaczi na dobry wieczór po nowym roku chcemy zrobić mały remącik mamcia się usrała wziąść tego pracownika bo jak robił ostatnio to się zapowiedział że jak będziemy coś robili to on się pisze to fakt robi dobrze i nie drogo ale po ostatnim incydencie myślę że odmówi jeśli nie odmówi to będę się czuła nie komfortowo wtedy jak robił było fajnie na luziku pośmieliśmy się wszystko byłoby ok co ja mam zrobić na czas remontu nie wyjadę bo obiady albo kupie im zupki chińskie i niech jedzą a ja walizkę smakuje i na wczasy nie chce go widzieć na samą myśl robi mi się nie dobrze

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Wczoraj wieczorem też coś mni blokowało że niemogłem wejść. Ty wieczorami niemasz takich problemów? Z tym twoim pracownikiem to bym się zgodził na twoim miejscu. Tylko na początku bym go uprzedził że niech tylko coś wywinie to dowie się i mamcia, żona i poleci z chukiem.

Gość gość
Witaj kotku wieczorem jak tu weszłam i napisałam to później już nie mogłam wejść wyskakiwał mi błąd a rano normalnie wchodzę a co do pracownika to masz rację tylko wiesz jak ja się będę czekała ????? Wiedząc że ktoś mnie obserwuję i mamy jeść obiad przy jednym stole to jest najgorsze buziaczki kotku na dzień dobry miłego dzionka życzę

Gość gość
na twoim miejscu bym to wszystko olewał. Buziaczki słonko

Gość gość
o jak tam słonko szykujesz coś na wieczór? Bo ja w kolorowej będę spędzał. Buziaczki gorące

Gość gość
gorące buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
Witaj kotku wczoraj wogule mi stronka nie wchodziła buziaczki na dzień dobry

Gość gość
Chyba strona się zmieniała bo wpisy nie wchodzą kotku dzisiaj jak się dowiedziałam że w nowym roku dojdzie mi dwóch kochanych gości to aż siadłam sobie aż mnie głowa rozbolała jestem wściekła ładnie mi się nowy rok rozpoczyna buziaczki kotku a u ciebie nic nie słychać ??????