Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Byłam dzisiaj u mamy już dużo lepiej

Gość gość
A jak tam u ciebie kotku byłeś u tego lekarza z tymi wynikami ??

Gość gość
słonko to dobrze że mamie lepiej. Pytasz co z moimi wynikami? ja u doktorka to z wynikami byłem w ten sam dzień. Doktorek powiedział_ pal dalej. Cukier skacze i tyle. Jest jeszcze jedno badanie holtera, ale ja już wiem jaki wynik będzie. Słonko muszę spadać bo oko mi leci. Jutro dokończymy o tym. Miłej nocki i spokojnej życzę słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
No właśnie PAL DALEJ ile ci nagadałam ja rzuciłam więc i ty możesz rzucić tylko trochę wiary w siebie buziaczki kotku na dobranoc śpij spokojnie

Gość gość
Dzień dobry kochanie miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki jak tam minęła nocka ???

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
A kotek poinformował szefową o romansie na publicznym forum.Żałośni jesteście.kotek i słonko żenada.

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki kotku na dobry wieczór

Gość gość
Kotku zmykam spać bo jutro trochę raniej wstaje do pracy bo potem jadę z mamcią na targi buziaczki kotku na dobranoc

Gość gość
wczoraj słonko wieczorem tu niezaglądałem bo miałem gośc***ełen dom. Na jakie targi jedziesz? Dziś mam odwiedziny pana w sukience. Miłego dzionka słonko życzę i gorące buziaczki ślę na dobry początek dnia.

Gość gość
Witaj kotku targi związane z moją firmą takie co były koło twojej miejscowości u mnie ten gość już był a tobie współczuję tego gościa mrozu u nas jest -15 jest zimno buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dnia życzę

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ?? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Haha znowu koty

Gość gość
Kotku zmykam spać muli mnie już buziaczki na dobranoc

Gość gość
uwielbiam te laseczki z tego seks telefonu rozpalają mnie do granic możliwości uwielbiam je posłuchać robią naprawdę wszystko by było mi dobrze Nawet jak wszystkie są zajęte rozmową to można posłuchać ich cudne odgłosy podczas sexu jakie to jest mega podniecające 708770461 wew 153

Gość gość
Witaj kochanie miłego dzionka życie i gorące buziaczki ślę

Gość gość
wczoraj miałem ciąg dalszy gości, którzy jeszcze robie śpią. Miiłego dzionka słonko. Buziaczki gorące ślę. Wieczorkiem pewnie wszystko wróci do normy bo rano wszyscy będą się zbierać do zarabiania na chlebek.

Gość gość
gość 2017.02.10 A kotek poinformował szefową o romansie na publicznym forum.Żałośni jesteście.kotek i słonko żenada. x chyba nie przeczytała, bo słonko z kotkiem dalej walą mamcię po rogach :P

Gość gość
Szefowa powinna spuścić obojgu ciężkie manto.

Gość gość
odnalazłem na fejzbuku siostrę swojego dawniejszego chłopaka i wspominaliśmy stare dzieje x słonko płeć zmieniło na "fejzbuku" :P

Gość gość
Ludzie w jakich wy czasach żyjecie ??? Dzisiaj są takie czasy że każdy ma coś na sumieniu wiem to z własnego doświadczenia i co mam żonę ale nie układa nam się w łóżku to mam z tego powodu cierpieć ???? Dlaczego mam od paru lat kochankę z którą jest mi jak w siódmym niebie to jest układ bez zobowiązań jednym słowem i wilk syty i owca cała a więc rozumiem dobrze kotka i słonko a tu krytykują ci którzy najwięcej się P/ I/ E/R/D/O/L/Ą/ a udają tak w porządku żenada

Gość gość
słonko to dobrze że mamie lepiej. Pytasz co z moimi wynikami? ja u doktorka to z wynikami byłem w ten sam dzień. Doktorek powiedział_ pal dalej. Cukier skacze i tyle. Jest jeszcze jedno badanie holtera, ale ja już wiem jaki wynik będzie. Słonko muszę spadać bo oko mi leci. Jutro dokończymy o tym. Miłej nocki i spokojnej życzę słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Szefowa powinna spuścić obojgu ciężkie manto. Za co ?przecież oni nic nie robią taki romansik oj super sprawa sam bym poświntuszył z chętną panią też mam żonę i co z tego jak gość wcześniej wspomniał żona to nie to samo z kochanką można zaszaleć tylko ona może spełnić moje oczekiwania żonka mi lodzika nie zrobi jak jej kiedyś zaproponowałem to mało w łeb nie obejrzałem jej spojrzenie mało mnie nie zabiło a kochanka oj dwa razy nie trzeba było prosić i jak tu można nie zdradzać jeśli żona nie spełnia moich oczekiwań słonko gdybyś miała ochotę na mnie odezwij się mogę być lepszy od kotka

Gość gość
uwielbiam te laseczki z tego seks telefonu rozpalają mnie do granic możliwości uwielbiam je posłuchać robią naprawdę wszystko by było mi dobrze Nawet jak wszystkie są zajęte rozmową to można posłuchać ich cudne odgłosy podczas sexu jakie to jest mega podniecające 708770461 wew 153 * ja pokolenia ale super temat

Gość gość
O kochanie widzę że mamy nie proszony gości buziaczki na dobry wieczór jak tam goście odjechali ??? Bo ja dopiero dostałem telefon od szogunów właśnie oznajmili mi że jadą domnie na kawkę dobrze że to nie sobota bo pewnie ta kawka byłaby z noclegiem

Gość gość
Pewnie strona się zmienia bo nie poszło

Gość gość
Puk puk wstajemy kotku szkoda dnia buziaczki na dzień dobry i miłego dzionka życie

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę. Co do gości to dziś wzieli wolne i jeszcze śpią.

Gość gość
Ooooo to nie zazdroszczę moi wczoraj odjechali jaka cisza mamcia przyszła z pracy i położyła się tak ją muliło nawet kawki nie piła

Gość gość
Ludzie w jakich wy czasach żyjecie ??? Dzisiaj są takie czasy że każdy ma coś na sumieniu wiem to z własnego doświadczenia i co mam żonę ale nie układa nam się w łóżku to mam z tego powodu cierpieć ???? Dlaczego mam od paru lat kochankę z którą jest mi jak w siódmym niebie to jest układ bez zobowiązań jednym słowem i wilk syty i owca cała a więc rozumiem dobrze kotka i słonko a tu krytykują ci którzy najwięcej się P/ I/ E/R/D/O/L/Ą/ a udają tak w porządku żenada