Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće cdn

Polecane posty

Gość gość
Witaj kotku masz plany ??? Hmmm brzmi ciekawie czyżby ten rok zapowiadał się upojny ??? Buziaczki kotku na dzień dobry i miłego dzionka życzę

Gość gość
idzie lato słonko, a latem są większe możliwości coś wymyśleć. Miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Szefową o was wie i nie nabierze się na wasze numery haha!

Gość gość
Uważaj słonko! Bo kotek z całą kociarnią wyląduje na wycieraczce u ciebie i co na to mamcia?

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek?? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
buziaczki gorące słonko. U mnie to dzień jak co dzień. Cieplej się zrobiło to aż chętniej cokolwiek na dworze robić. Roboty się nazbierało trochę to trzeba wykorzystać tą pogodę. A co tam u ciebie słonko?

Gość gość
Tak masz rację piękną pogodę dzisiaj mieliśmy aż chciało się na podwórku co kolwiek zrobić ja robiłam pożądki wiosenne i znalazłam u siebie przebiśniegi i krokusy czyli oznaki wiosny buziaczki kochanie

Gość gość
jak dla mnie to oznaką wiosny dziś było kilka kluczy dzikich gęsi. Ładny widok prawda słonko?

Gość gość
O dzikie gęsie i żurawie to my kotku ze dwa tygodnie temu widzieliśmy fajnie że ciepło w piątek jadę do twojej miejscowości do urzędu skarbowego i do swojej firmy muszę pożądek z papierami zrobić mamcia pojechała do baru a ja siedzę z kociakiem kociak poszedł do swego pokoju siedzi na laptopie a ja chyba naleje sobie lampkę wina i poszukam jakiegoś filmu nie lubię siedzieć sama a ty co porabiasz ???

Gość gość
ja sobie zrobiłem kawę i tak sobie popijam, miałem chęć na zamulacza, ale mi się iść nie chciało a w dzień nie kupowałem bo myślałem że będę jeszcze ruszał

Gość gość
Kotku ja mam zamulacza chcesz to ci kurierem podeślę sama bym przywiozła ale z łańcucha ktoś powietrze spuścił pewnie mamcia bała się że gdzieś na balety wyrusze bezniej a tak spokojna pojechała

Gość gość
Kotku na tvn7 fajny film leci

Gość gość
teraz to słonko przy kawce zostanę bo rano ruszam. U mnie kociak przełączył tela na jakiegoś d**erela bo ja to tak filmy oglądam że jak by ktoś na jakąś bajkę włączył to nawet bym nie zauważył

Gość gość
Ty to może i nie oglądasz ale szefowa napewno takie lubi to jest wyciskacz łez ty zapewnie tak jak mamcia skarby trzeciej Rzeszy to was interesuje

Gość gość
Ooooo ooo nie poszło ?? Albo stronka się zmienia

Gość gość
Ja pikole to już tak późno ?? Skarbie zmykamy spać bo rano trzeba wstać a powiem ci że tak mi się nie chce rano wstawać najlepiej mi się wtedy śpi no ale rano obowiązki czekają miłych snów kotku buziaczki gorce i do jutra

Gość gość
szefowa siedzi u siebie i ogląda swoj***ajki. Ja musiałem udostępnić swojego okienka i dla tego taka przerwa

Gość gość
trzeba stronce kopa dać to przeskoczy

Gość gość
kopniak

Gość gość
to ja też już zmykam bo rano też zrywka. Dobrej nocki słonko. Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Nie na starość ale u kobiet to już po 30tce się zaczyna latanie za facetami, a z czasem przybiera formę całkowitej desperacji. Co musi się dziać w sanatoriach czy domach opieki to nawet nie chcę myśleć.. Mnie dziewczyny odrzucały całą młodość, a teraz gdy są po 30tce i nie są już atrakcyjne to się zaczęły mną interesować.. Pff.. Traktuję je dokładnie tak samo jak one mnie kiedyś. Zimne spojrzenia, kamienna mina, odwracanie głowy, oschła gadka, ogólnie zlewka.. Powiem wam tak albo znajdę sobie młodą i ładną (małe szanse), albo nie będę wchodził w żadne związki, bo używana podstarzała baba, która kiedyś takimi jak ja gardziła, nie jest mi do niczego potrzebna

Gość gość
po 30stce są już stare? Chyba zostanie ci walenie konia do końca życia.

Gość gość
Haha musisz być obecny skoro żadna na ciebie nie spojrzała

Gość gość
Ciekawe ile kot ma lat ? Ma żonkę szefową i kochankę słonko taki to ma dobrze nie musi konia walić słonko go zaspokoi musi być dobra w te klocki

Gość gość
zazdrosny jesteś?

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaki

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
Gościu z 23.23 , a co ty nie jesteś zazdrosny ? Szczerze mówiąc ja trochę tak chciałbym mieć możliwość bzykania dwóch kobiet , a wiadomo czy kotek ma tylko dwie ?

Gość gość
Myślę że jeszcze jedną ma ,bo że slonkiem nie chce się spotkać,zwodzi ją,ale kochanek hahahaha!!!!

Gość gość
No marny kochanek , ale jak ma tyle kobiet to i słonko czeka w kolejce . Hej kot daj namiary na swoje słonko ja ją zadowole niech biedaczka nie czeka w kolejce