Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena B33

Largomass

Polecane posty

Gość gość
Dokładnie, tak jak piszecie, ważne są podstawy... dopiero później cała reszta

Gość gość
Zgodzę się z Robertem. I weźcie pod uwagę... 1 gram czystego białka... nie mylcie tego nie wiem z jednym gramem mięsa, bo przykładowo owszem w 100 gramach kurzych piersi jest 21 gram białka... problem w tym, że większość jego tracimy podczas gotowania... bo białko jest tym, co każdy normalny człowiek odszumuje podczas gotowania. Troszkę inaczej jest przy pieczeniu... ale mimo wszystko... I właśnie dlatego ważne jest zarówno odpowiednie odżywanie jak i odpowiednie jego wspomaganie

Gość gość
Jest jeszcze białko kurze... ale dieta to jedno... inna sprawa to też inne substancje które są potrzebne przy uprawianiu wyczynowym i w sumie nie tylko wyczynowym sportu. Elektrolity, potas itd... nie będę wymieniał wszystkiego pojedynczo bo miejsca by brakło, tym bardziej, ze w różnych przypadkach różnie wyglądają te braki... Nie mniej moim zdaniem kwestia podstawowa, jest obecnie taka, że każdy spoty, uprawiany amatorsko czy zawodowo wymaga odpowiedniej (w stosunku do zapotrzebowania organizmu) suplementacji. Zresztą tak było od lat... zmieniały się tylko środki i ich dostępność.

Gość gość
niedobrze się robi od tej nachalnej reklamy...

Gość Misiek N
No to nie czytaj... swoją drogą, jak tak zagłębiłem się w temat, to jakoś reklamy nie widzę, natomiast dyskusję nad sensem stosowania suplementacji przy wysiłku fizycznym, w tym dodatkowego białka już jak najbardziej tak... I tak przy okazji, bo tak jak napisałem, jestem zainteresowany tematem. Nie lepszym wyjściem jest na początku zastosować tylko jakiś preparatów witaminowych z dodatkową zawartością magnezu i potasu? A środki wspomagające budowę masy mięśniowej wdrożyć w kolejnym etapie? Moim zdaniem nie ma siły, szczególnie gdy ktoś się wcześniej odchudzał, to zawsze będzie miał odrobinę zbędnego tłuszczyku. Nie lepiej na sam początek koktail witamin z Mg i K Spalić do końca tłuszczyk i dopiero później o czyms bardziej poważnym myśleć?Oczywiście zakładam, że dana osoba ma intensywny plan treningowy i wyznaczony cel, a nie ćwiczy od przypadku do przypadku,

Gość Marek B33
Człowieku, nie chcesz czytać, to nie czytaj i przestań z tymi smętnymi komentarzami... Mnie akurat temat wspomagania ćwiczęń interesuje i nie wiem dlaczego miałbym nie pisać... tym bardziej, że jakbys przeczytał posty, to byś widział, ze temat troszkę się rozbił i dyskusja jest ogólna

Gość gość
jeszcze wam płacą za ten żałosny spam? :o

Gość Mirosław Kcynia
Nie robię to w formie wolontariatu :-) A tak na poważnie, bo przyznam się, że czeka mnie rehabilitacja i w sumie dosyć mocny zestaw ćwiczeń. Osoba, która będzie zajmować się moją rehabilitacją, praktycznie dałą mi wolną rękę co do wybory środka. zasugerowała tylko że dobrze by bytło gdybym o jakiś suplement się postarał. I tak przeglądam różne tematy takie jak ten... W związku z tym mam pytanie, jak wygląda sprawa przy zastosowaniu Largomass, zakładając, ze wybiorę ten a nie innyu środek, jeżeli ćwiczenia są nie ogólnie rozwojowe, tylko skierowana na odbudowę masy mięśniowej nóg (niestety, wypadek, złamania otwarte... szpital, wyciąg... i jet jak jest)

Gość gość
Góownosras :o

Gość Arkadiusz B
A ja zacznę z innej beczki... jak wygląda sprawa, jeżeli na początek chcę brac tylko witaminy i do tego jakiś izotonik, a dopiero później wprowadzić jakiś pełniejszy suplement? Można to mieszać?

Gość gość Nemo
Wszystkim twierdzącym , że suplementacja nie jest potrzebna... zadam jedno pytanie, dlaczego bez suplementacji nie ma wyników, ba nie istnieje sport zawodowy?

Gość gość Kamil Miś
Nie jestem żadnym autorytetem, nie mniej tak na logikę, odpowiadając Arkadiuszowi. Jeżeli przykładowo w Largomass masz dzienną ilość zapotrzebowania na witaminę B12, to moim zdaniem dublowanie tego w innym specyfiku nie ma sensu. Ja w każdym razie wychodzę z założenia, że obojętnie jakich środków nie nalezy po prostu mieszać

Gość gość Amaro
No właśnie - są dwa suplementy, które są stosowane na dwie odrębne przypadłości. Powiedzmy jeden to tematyczny Largomass na poprawienie budowy/przyrostu mięśni, a drugi to powiedzmy środek wspomagający nie wiem trawienie (piszę totalnie przykładowo więc nie czepiajcie się składów ani przykładów). Powiwedzmy, ze jeden i drugi ma według opisu 100% dzienne zapotrzebowanie na witaminę B (bez znaczenia jaką konkretnie B). Co wtedy?

Gość gość Adam J
Nie będę wypowiadał się co do Largomass, bo nie brałem i nie znam... na razie bym napisał, że zastanawiam się czy czegoś nie poszukać. Ale co do dublowania składników. Na to faktycznie trzeba uważać. Moim zdaniem nie powinno się brać dwóch suplementów równocześnie o ile mają choćby w części zdublowany skład. Na podobnej zasadzie, jak producent pisze jedną tabletkę dziennie to nie powinno się tej normy przekraczać. Weźcie jeszcze pod uwagę, ze w przypadku brania kilku środków na raz, jeden skłądnik może torpedować inny z innego suplementu

Gość gość Artur Turbo
Dlatego moim zdaniem nie wato mieszać suplementów, na podobnej zasadzie, jak sami nie mieszamy lekarstw... choćby środków przeciwbólowych

Gość Marcin Tark
Ja akurat jestem bardzo zadowolony z efektu uzyskanego przez Largomass. Nie mniej nie to jest istotne. Istotne jest to, że aby w ogóle myśleć o braniu jakiegokolwiek ze środków działających, to podstawą są naprawdę intensywne ćwiczenia

Gość gość Bonzo
Pytanie tylko od jakiej intensywności powinno sie pomyśleć o suplementacji. Nie wiem należy brac pod uwagę częstotliwośc treningów czy ich intensywność?

Gość gość Patras 22
Ja akurat uważam że nie ma nic złego w stosowaniu tego rodzaju środków jak Largoamss. I jeżeli zwiększę intensywność ćwiczeń oraz stwierdzę, ze potrzebuję takiego rozwiązania jak wspomaganie i suplementacja to nie będę się zastanawiał nad zakupem

Gość Zenek Wawa
Dokładnie tak jak pisze mój poprzednik. Jeżeli ktoś ćwiczy, ma odpowiednie jednostki treningowe, to zastosowanie odpoweidniej suplementacji jest jak najbardziej wskazane

Gość gość strusiowaty gil
Nie neguję potrzeby suplementacji, bo sam takową stosowałem, co prawda nie przy ćwiczeniach na siłowni, ale jednak i jestem zadowolony. Co do siłowni i Largomass to znam kolesia, co to stosował ten środek i patrząc po tym jak on wygląda oraz co mówi, to też mu pomógł. Nie mniej wiem jedno, bazując na jego słowach. Tego rodzaju środki powinno sie stosowac jak się ćwiczy, a nie ćwiczyć, bo się je stosuje

Gość gość Dariusz D
A co w przypadku jeżeli wcześniej stosowałem częściową suplementację, to znaczy konkretnie brałem witaminy... i powiedzmy że decyduję się na taki Largomass. Czy w takiej sytuacji można brac obydwa środki równolegle, nie wiem zrezygnować z witamin?

Gość gość Dominik 19
Moim zdaniem suplementacja odpowiednio stosowana jest jak najbardziej wskazana i potrzeba. Co do samego suplementu, to każdy uważam sam dokonuje wyboru ukierunkowanego na to co potrzebuje. Nie wiem, przecież inne środki się stosuje jak chcemy schudnąć i ćwiczymy, a inne jak ćwiczymy i chcemy poprawić swoje mięśnie, ale aby nie wiem jak patrzeć, to w każdym przypadku suplementacja jest potrzebna

Gość gość Marceli Buzała
A jak wygląda sprawa ogólnie stosowania suplementów i brania dodatkowych witamin? W ogóle można tak to robić?

Gość gość Nardo
Ja przy stosowaniu tego rodzaju środków jak Largomass z dodatkowymi środkami na zasadzie witamin bym uważał. Prosta sprawa - te środki też po prostu zawierają witaminy

Gość gość Olbi
Praktycznie każdy suplement zawiera dodatkowo witaminy. largomass nie jest tu żadnym wyjątkiem... Plusem jest to, ze ten akurat środek, ma faktycznie skład ukierunkowany na rozbudowę masy mięśniowej.

Gość gość Mati D
A przy zastosowaniu tego rodzaju środka trening musi być co dzień?

Gość gość JK 19
W moim przypadku 4 dni w tygodniu po 2,5 godziny dziennie. W weekend 2 x 10 km biegu

Gość gość xXx
Moim zdaniem tego rodzaju środki są potrzebne, ale jak wszelkiego rodzaju medykamenty czy środki pochodne trzeba je stosować z rozwagą...

Gość gość Hieronim K
Patrząc na cenę i efekt zastosowania, to moim zdaniem jeden z najlepszych tego rodzaju środków

Gość gość
Mi najbardzie pomógł produkt, który polecił kolega z pracy strona producenta: somatodrol.usa.cc