Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena B33

Largomass

Polecane posty

Gość gość Mirek
A po jakim czasie są pierwsze efekty przy zastosowaniu? I czy trzeba zmieniać plan treningowy?

Gość gość Adam
Pierwsze jakie zauważyłem praktycznie już po miesiącu

Gość gość Kari
Ja zdecydowanie uważam,. ze Largomass jest rewelacyjnym środkiem jeżeli chodzi i wspomaganie przy ćwiczeniach na siłowni

Gość gość Andrzej
Moim zdaniem przy intensywnym treningu wysiłkowym, zastosowanie tego rodzaju suplementów jak Largomass jest jak najbardziej potrzebne

Gość gość Marcin 23
Ja też zdecydowałem się na Largomass i jestem bardzo zadowolony. W końcu udało mi się uzyskać efekt budowy ciala o jaki mi chodziło

Gość gość Janusz
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie Largomass. W końcu mam odpowiednio zbudowany sześciopak i duża w tym zasługa uważam zastosowanego suplementu, bo sam plan treningowy pozostał bez zmian

Gość gość Robert Z
Ja zdecydowałem się na Largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiągnąć. W końcu widać efekt ćwiczeń na siłowni

Gość gość Daniel
Ja z Largomass jestem bardzo zadowolony. W końcu mam sześciopak o jaki mi chodziło, przy zachowaniu tego samego plamy treningowego i liczby godzin spędzanych na siłowni.

Gość gość Tadek
Ja uważam, że w moim konkretnie przypadku Largomass całkowicie spełnił swoje zadanie.

Gość Andrzej 32
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających budowę masy mięśniowej

Gość gość Paweł
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie Largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskać. W końcu sukces i mam odpowiednio ukształtowany sześciopak

Gość gość Hipek
Ja dopiero co kupiłem nie mniej jestem bardzo ciekawy, jaki efekt przyniesie zastosowanie tych tabletek w moim przypadku. W każdym razie koleś z siłki mi je polecał, więc zobaczymy co i jak

Gość gość Łukasz
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudzanie jakie są obecnie do zastosowania

Gość gość Jurek
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie Largomass, jak na razie jest rewelacyjnue, pomimo iż dopiero upłynął miesiac to już są widoczne pierwsze efektry

Gość gość Łukasz
Jak dla mnie to jeden z najlepszych tego rodzaju środków jakie tylko są dostępne

Gość gość Karol
Odnośnie wspomagania ćwiczęń na siłowni wystarczy moim zdaniem zapoznać siœę z informacjami ze strony streyd.eu

Gość gość Mikołaj
Patrząc na efekt jaki uzyskałem, to uważam, ze jest to jeden z lepszych środków tego rodzaju na rynku

Gość gość Dawid
Ja też zdecydowałem się na Largomass i jestem jak na razie bardzo zadowolony z decyzji. Po dœóch miesiącach stosowania mogę stwierdzić, że suplement w pełni spełnia swoje zadanie

Gość gość Mati
Ja jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskac na siłowni po zastosowaniu Largomass

Gość gość Witek
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie largomass i nie żałuję tej decyzji. Moim zdaniem nie ma lepszego środka na poprawę budowy masy mięśniowej

Gość gość Emil
Ja tez zdecydowałem się na zastosowanie largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się uzyskać.

Gość gość Wojtek
Ja też zdecydowałem się na zastrosowanie largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiagnać

Gość gość Marian
Ja z efektu jaki uzyskałem po zastosowaniu largomass jestem bardzo zadowolony. W końcu sukces i mam sześciopak jak się patrzy

Gość gość Mateusz
Moim zdaniem nie ma lepszego środka na wspomaganie budowy masy mięśniowej jak Largomass

Gość gość Wojtek K
Ja też jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało m i się osiagnac po zastosowaniu largomass. Jak dla mnie to jeden z najlepszych tego rodzaju środków

Gość gość Dominik
Ja zdecydowałem się na zastosowanie Largomass i przyznam się, ze będę miał dowód na to, że nie ma sensu go kupować, ale pomyliłem się. Okazało się bowiem, ze faktycznie efekt ćwiczeń na siłowni przez 3 miesiące jak brałem te tabletki są niewspółmiernie lepsze od tego co osiągałem wcześniej. I jestem w kropce, bo nie wiem co mam myśleć, a mój misterny plan legł w gruzach

Gość gość Jakub
Ja akurat jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem po zastosowaniu largomas. W końcu widać efekt godzin spędzonych na siłowni tygodniowo. Nie, aby wcześniej nie było w ogóle efektów, ale te obecnie są znacznie lepsze

Gość gość Kamil
Ja jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem po zastosowaniu Largomass. W końcu mam taką sylwetkę o jaką mi chodziło i na którą ćwiczyłem

Gość gość Mirosław
Ja jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem po zastosowaniu Largomass. W Końcu mam sylwetkę o jaką mi chodziło

Gość gość Paweł
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie Largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiągnać.