Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena B33

Largomass

Polecane posty

Gość gość Michał
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających budowę masy mieśniowej. Oczywiście o ile spełniasz podstawowy warunek i ćwiczysz. Beż ćwiczeń nie ma siły by było lepiej. To warunek podstawowy

Jeżeli wybieracie się w tatry to polecam Hotel Kopieniec. Czysto, ładnie i z klasą, nowocześnie, a w dodatku można się zrelaksować w SPA. Link do hotelu www.kopieniec.pl

Gość gość Piotr
Jak dla mnie to jeden z najlepszych środków wspomagających odchudznie

Gość gość Piotr
I od razu uzupęłnię. Stosowałem largomass jako środek wspomagający przekucie tłuszczyku w mieśnie na siłowni , więc mój poprzedni wpis nie jest błedem.

Gość gość Jacek
Ja też jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiagnąc po zastosowaniu largomass. W końcu mam tak ukształtowaną sylwetkę jak chciałem

Gość gość Dionizy
A co powiecie na sposób poprawy masu mięśniowej jak na stronie steryd.eu?

Gość gość Karol K
Moim zdaniem to jeden z najlepszych sposobów by porządnie wypraqcowac mięśnie i sylwetkę

Gość gość Dariusz Trybik
Moim zdaniem zastosowanie largomass jest jednym z najlepszych sposobów na poprawienie masy mięśniowej nie mniej ma tylko sens przy intensywnym treningu na siłowni

Gość gość Sebastian
Ja zdecydowałem sie na zastosowanie Largomass po przeczytaniu informacji na stronie nowamasa.pl i nie żałuję tej decyzji.

Gość gość Mariusz
Ja akurat zdecydowałem się na zastosowanie Largomass i jestem zadowolony, nie mniej tak z własnej obserwacji, to wiele osób robi błąd bo kupuje ten czy inny suplement i uważa że jak już stosuje suplementację, to ta zwalnia dokładnie ze wszystkiego. Przykładowo, stosując Largomass to nie trzeba ćwiczyć, przecież mięśnie "zrobią się same", stosuje jakieś koktajle na odchudzanie... można się obżerać do woli, "waga spadnie sama" a kalorie to wymysł dietetyków... i tego rodzaju przykładów można wymieniać setki, niestety nie tędy droga

Gość gość Oskar
Ja stosowałem Largomass przez 3 miesiące. W końcu mam taką sylwetkę o jaką mi chodziło

Gość gość Michał 19
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających budowę masy mięśniowej jakie są na rynku. Nie bez znaczenia jest też fakt, ze Largomass jest legalnym środkiem

Gość gość Dariusz
Jeżeli chodzi o środki wspomagające budowę masy mięśniowej, to jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiągnąć po zastosowaniu Largomass.

Gość gość Szymon
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających budowę masy mieśniowej. Jest tylko jeden warunek... należy naprawdę ostro ćwiczyć aby efekty były faktycznie widoczne

Gość gość Piotr
Ja stosowałem largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiągnąć. Wreszcie moja sylwetka jest optymalna. Nie marzyłem nigdy o sylwewtce kulturysty i takiej nie mam, ale zawsze uważałem, że facet powinien po prostu wyglądać jak facet i mieć i lekki kaloryfer i odpowiednią budowę mięsni. I to mi się udało

Gość gość Piotr
Ja z efektu jakie dało zastosowanie largomass jestem bardzo zadowolony

Gość gość Eryk
Ja stosowałem largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem

Gość gość Piotr
Ja też zdecydowąłem się na zastosowanie Largomass i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki udało mi się osiągnać. Mam porządnie umięśnioną sylwetkę i o to chodziło

Gość gość Jan
Moim zdaniem suplementy powinno się stosować, tylko ich nie łączyć, a po drugie pamiętać, ze aby nie wiem jaki to miałbyc suplement to jego rolą jest zawsze wspomaganie, a nie zastępowanie czy leczenie...

Gość gość Dominik
Ja stosowałem Largomass i jestem bardzo zadowolony i aby było jasno, nie zamierzam nikogo przekonywać. Decyzję każdy mu si podjąć sam

Gość gość Dariusz
Ja też zdecydowałem się na zastosowanie Largomass. W końcu trafiłem na środek, który faktycznie pomaga w odpowiednim ukształtowaniu sylwetki

Gość gość Eryk
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających budowę masy mięśniowej jaki można obecnie zastosować. Ja w każdym razie jestem bardzo zadowolony z efektu jaki uzyskałem

Gość gość Paweł K
Moim zdaniem nie ma lepszego środka jak Largomass, jeżeli chodzi o tego rodzaju suplementację

Gość endrjuw
Jak dla mnie warto stosować, w swoim życiu styczność miałem z wieloma suplementami tego typu ale to LargoMass dało mi efekt jaki chciałem. W składzie ma l-argininę, l-karnitynę i kofeinę więc i efekty i power na siłowni jest.

Gość gość Karolina T
Ja stosowałam Largomass ale już w momencie jak się zaczęłam odchudza ć. Pierw pomógł mi pozbnyć się tłuszczu, a później pomagał w odpowiedniej budowie mięśni

Gość gość Jurek
Moim zdaniem to jeden z najlepszych środków wspomagających budowę masy mięśniowej.

Gość gość Łukasz
Moim zdaniem nie ma lepszego środka wspomagającego budowę masy mięśniowej jak Largomass. I dodatkowo wspomaga pozbycie się tłuszczu

Gość gość Darek
Moim zdaniem jeżeli ktoś poważnie myśli o ćwiczeniu na siłowni, to suplementacja taka jak Largomass jest jak najbardziej wskazana

Gość gość Andrzej
Ja zdecydowałem się na Largomass pół roku temu, po 3 miesiącach stosowania, mogłem stwierdzić, że była to najlepsza z możliwych decyzja.

Gość gość Dybol
Moim zdaniem Largomass jest jednym z najlepszych środków wspomagających budowę masy mięśniowej. W każdym razie ja za taki go uważam, bo brałem wcześniej kilka i tak dobrych efektów jak po Largomass nie miałem