Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona ciągle nas szpieguje

Polecane posty

Gość gość

Ja nie wiem czy ona jest psychiczna czy co? Jesteśmy z mężem razem od 8 lat, 4 po ślubie. Mamy 2 dzieci i mieszkamy za granicą. Mąż z nią był razem jakieś 5 lat w tym 4 małżeństwem. Rozstali się w kolezenskich relacjach bo niby była ok,a po czasie okazało się ze narobiła długów i my musieliśmy splacac. Wyszło ze jest bardzo wyrachowana i nie raz mąż czy teściowe przyłapali ja na kłamstwie,sama juz sie gubila w tym co komu mowila. Żadne z nas nie ma fejsboka,mąż urwał z nią kontakt dawno temu,nawet wyjechali stad osoby ktore podejrzewalismy ze ja informuja co u nas i wczoraj maz spotkał po dlugim czasie wspólnego znajomego jej i jego i okazuje się ze ta psycholka często do znajomego pisze i ze ona wszystko wie,nawet to ze jestem w 3 ciąży mimo że to dopiero 3 miesiąc. Dodam że oni są po rozwodzie juz 9 lat a ta żałosna typiara dalej weszy by tylko coś się dowiedzieć,nie wiem w ogóle po co.

Gość gość
Nie nawidze tych byłych zajadlych suk. Sama pogonilam taką co próbowała namieszać nam w związku i mnie oczerniała chociaż nawet się nie poznalysmy osobiście.