Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyliscie ze ładne kobiety muszą udowadniać

Polecane posty

Gość gość

wszystkim ze są nie tylko ładne i zadbane ale i mądre. Bo są traktowane przedmiotowo "bo jak ładna to głupia". A cóz ma wspólnego uroda z inteligencją?? W Polszy uważają ciągle ze ze ładna musi być głupia. A ja uważam ze ładna i inteligentna kobieta nie musi nikomu nic udowadniać bo nie dość ze potrafi ogarnąć wygląd to jeszcze się kształci. To brzydkie i zaniedbane powinny się wstydzić bo nawet jak są inteligentne olewają wygląd!

Gość gość
Hmm no coś w tym jest. Mnie kilka razy oceniono za niezbyt mądrą bo jestem blondynką

Gość gość
Ale z praktyce właśnie często jest tak, że ładne kobiety potrafia być tez bardzo inteligentne

Gość gość
No właśnie dziewczyny, nie dajmy się zwariować przecież znamy swoją wartość i nikomu nie musimy niczego udowadniać, tylko tego od nas oczekują... a nawet powiem ze czekają na nasze potknięcie... ogółem ciężko być ładną, zadbaną kobietą na tle tych zwykłych... zauważyłam też ze jesteśmy w mniejszości dlatego jest nam ciężej:) Autorka

Gość angle
nie muszą, to widać i słychać

Gość gość
22.51 przecież jest tyle kobiet które pracują w biurach, bankach, korporacjach, a tam jednak wygląd ma takie samo znaczenie co wykształcenie. Wygląd stety lub niestety na bardzo duże znaczenie w dzisiejszych czasach

Gość gość
Znam wiele kobiet ładnych i inteligentnych to właśnie te które pracują w biurach, urzędach ,a te na niskich stanowiskach wyglądają nie ciekawie i tandetnie