Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Gość gość
przepraszam, a jaki jest wynik meczu?

Możesz snuć bajędy o komuszej pajęczynie w III RP, o układach starej władzy z solidarnością, o micie Lecha Kaczyńśkiego, który dla Polski nie zrobił nic a jego żądny zemsty brat ją pogrąża rozliczając i dzieląc wszystkich ze wszystkimi.. x x Dokładnie. Szkoda, że tą prawde zna mało osób...:O

Ministerstwo Obrony Narodowej poprosiło amerykańskiego "specjalistę" o pomoc. Ekspert miał wykazać, że ministra Macierewicza nie łączą żadne szczególne związki z Alfonsem D'Amato, lobbystą producenta black hawków. Niestety, okazało się, że ekspert ma swoje własne szczególne związki... x x To warto przeczytać o dziwnych powiązaniach Antoniego M. Całość: http://tnij.org/dywfxw6

Japońscy naukowcy z komórek skóry myszy uzyskali komórki jajowe, a z nich - potomstwo. To niezwykłe osiągnięcie - komentują eksperci. Może zostać wykorzystane do leczenia niektórych typów niepłodności. Można sobie nawet wyobrazić, że w ten sposób w przyszłości na świat przyjdzie dziecko dwóch mężczyzn. x Całość: http://tnij.org/8tz0ucu

• Tegoroczny budżet podkomisji smoleńskiej wyniesie około 4 mln zł • Ostateczna kwota, jaką pochłonie komisja, może być jeszcze wyższa • Resort obrony zabezpieczył też ponad 2,2 mln zł na wynagrodzenia x Prace podkomisji smoleńskiej będą w 2016 roku droższe niż zapowiadano - informuje "Super Express", powołując się na informację MON. W kwietniu dowiedzieliśmy się, że działalność podkomisji pochłonie około 3,5 mln zł. Z odpowiedzi wiceministra obrony narodowej, tegoroczny budżet wyniesie 4 mln zł, ale nie jest to ostateczna kwota - ta jest uzależniona od tego, jak długo komisja będzie pracować. MON informuje również, że na wynagrodzenia osób zatrudnionych na podstawie umów zlecenia zabezpieczono w budżecie MON ponad 2,2 mln zł. Nie wiadomo jednak, czy są to wyłącznie pensje członków podkomisji. x Całość: http://tnij.org/996wboq x x A tyle, na razie, nas kosztuje wiara smoleńska i jej funkcjonariusze...

Z komentarzy... x i-tyle10 godzin temuOceniono 28 razy0 @vounsky x Nadszedł czas, byśmy zaczęli formułować listę ŻĄDAŃ w stosunku do nowej siły politycznej, która przyjdzie sprzątać po PIS. Lista powinna mieć w miarę możliwości otwarty charakter, ale powinna być jedna i łatwa w kopiowaniu: x 1. Pełne rozliczenie PISu za rządy 2005-2007 oraz obecne, TS dla sprawców kryzysu konstytucyjnego, przywrócenie trójpodziału władzy, osądzenie perfidnego oszustwa smoleńskiego PISu, uznanie poglądów Kaczyńskiego za przestępcze (jak ideologia faszystowska i komunistyczna). Rozliczenie świadomego niszczenia relacji z UE przez PIS pomimo chęci przystąpienia do Unii wyrażonej przez Polaków w referendum. x 2. Pełne oderwanie kościoła katolickiego od decydowania o sprawach państwa, oderwanie kościoła od pieniędzy podatników, opodatkowanie działalności kościoła na zasadach ogólnych, wycofanie religii ze szkół, rozliczenie działania komisji majątkowej (*) x 3. Odwrócenie trendu zamordyzmów światopoglądowych, w miejsce tępego przykręcania prawa pod wpływem fanatyzmów, prawo rozwiązujące konkretne problemy (przykład aborcji) x 4. Koniec z instrumentalnym wykorzystywaniem "Solidarności", obecne "związki" mają sobie wybrać inny symbol, tamten pozostawiając Polakom, powrót do normalnych znaczeń i wartości (przykład Polska Walcząca) x 5. Wymuszenie apolitycznego obsadzania stanowisk w spółkach państwowych, telewizji publicznej i robienie tego w wyniku konkursu kompetencji x 6. Obowiązkowe testy psychiatryczne dla kandydatów na ministrów x Proszę o dalsze propozycje. Lista powinna zawierać punkty, które uniemożliwią w przyszłości stosowanie takich metod jakie obecnie stosuje PIS. Podaj dalej.

Gość gość
żądam i nakazuje kwik kwik

Gość gość
będą kwiczeć pisiaki prosiaki jak się rządy zmienią.

Gość Myrevin
{Nadszedł czas, byśmy zaczęli formułować listę ŻĄDAŃ w stosunku do nowej siły politycznej, } <<>> Znaczy się kto ma tą listę "żądań" formułować? Na wybory nie chodzi połowa uprawnionych do głosowania, zatem jaki mandat miała by taka lista żądań(do tego z poparciem ilu osób) ale zawsze znajdzie się jakiś idiota, który będzie czegoś żądać. Na referenda też jakoś wiele osób nie chadza. Najwyraźniej w Polsce demokracja już od dawna nie działa. Wybory służą tylko do legitymizacji władzy, która i tak nie zrobi tego co obiecała. Bez zmiany konstytucji... możecie sobie zażądać się nawet na śmierć. A.. zaraz, przecież konstytucji nie wolno zmieniać. No banda debili ci Polacy. :classic_cool:

Gość gość
Polska istnieje tylko teoretycznie. Nie podobaja mi się działania PiS, ale jeśli alternatywa dla nich są PO/Nowoczesna to wolałbym jednak żeby dalej rządzil Kaczor.

Gość gość
Zobaczymy jak zmieni sie wladza, pisiaki beda jak zwykle plakac o szykanowaniu, niesprawiedliwym traktowaniu i beda zgrywac biedactwa. Ale na chwile obecna kozaki pelna geba, nikt im nie naskoczy, ani roznym prawicowym Iftarom :D

Gość gość
Przyznaj sie Iftar, sama wymyslasz swoje przezabawne dowc**y sytuacyjne? :)

Gość gość
A co? lewica? centrum? :D:D Razem z Otulona wypisujecie tu najwieksze bzdury prawicowo- pisiorskie :D Przebija was jedynie Baran Pancerny, ale to juz kategoria kliniczna, wiec go nie licze.

Nie boicie się na takie tematy wypowiadać w necie? Teraz to nic nie wiadomo :D

Gość gość
ja siem bojem ale muszem walczyc z wrogami pisu i jaśnie oświeconego jarosława kaczyńskiego i jego brata świętego

Otulona... Sprawa była dawno i sprawca przeprosił a pieniądze przekazał na cele charytatywne. W całej sprawie ostatnich stron nie chodzi o Michalik a chodzi o kłamstwo Iftar, która nie potrafi zachować się jak Michalik. x Skłonności do konfabulacji nie posiadam a wszystko co napisałem o sobie potrafię udowodnić co wielokrotnie deklarowałem tyle, że nikt nie chciał (oprócz mnie) postawić pieniędzy na własne słowa. x Miedzy teatrologią a polonistyką istnieje różnica i nigdy nie pisałem, ze jest inaczej. To tylko twoja konfabulacja, że taka różnica nie istnieje.

_iftar_ dziś Już pisałam ale powtórzę: Eliza Michalik została skazana prawomocnym wyrokiem za kradzież tekstów i publikowanie ich jako swoich. Była złodziejem. x x Wygląda na to, ze po prostu kłamiesz, oczerniasz i pomawiasz, Iftar. Michalik nigdy nie została skazana wyrokiem sądu za kradzież tekstów. Tylko po co?

A np to co poniżej. To też nic złego? x 22:40 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem szatyn ty dla Myrevina mozesz jezykiem podeszwy od cholew pucowac x 22:42 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem zreszta jak ten smiec jest tutaj to ja spadam x 22:43 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem z frajernia i k****ami nie nawyklam za duzo przebywac x 22:46 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem Myrevina zawsze cenilam i cenie smieciu,i bede cenic i nigdy to sie nie zmieni chociazbys stanal na c***ju i tanczyl kankana kpw? x 21:53 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem szatyn... ty juz jestes skasowany podam jej takie skriny ze upadnie a teraz won smieciu

Albo np to: x 01:53 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem wiesz co? gdybym mogla bym cie zaaj**ala tak gdybys lekko spal x 01:56 [zgłoś do usunięcia] otulona_snem i znajde cie pajaku,bede szukac dlugo bo suki ktore postawisz,na mojej drodze beda pluc,ale cie chuuju dorwe

otulona_snem dziś a od If sie odczep,bo jest to jedna z niewielu prostolinijnych,szczerych i bezposrednich osob jakie znam,mowienie o Ifce ze klamie,lub ma sklonnosci do klamstwa to tak,jakbys diabla uswiecal x x x A to poniżej? To przecież zwykłe kłamstwo... Michalik nigdy nie została skazana. x _iftar_ dziś Już pisałam ale powtórzę: Eliza Michalik została skazana prawomocnym wyrokiem za kradzież tekstów i publikowanie ich jako swoich. Była złodziejem.

otulona_snem dziś to sie nie liczy,dostales tylko odpowiedz na swoje kalumnie,poza tym ja w przeciwienstwie do ciebie przeprosilam,od ciebie nie uslyszalam ani jednego,jedynego,malutkiego slowa skruchy zwyklego przepradszam x x Michalik też przeprosiła...:D A ja nie miałem za co przepraszać.

otulona_snem dziś ja tez nie mialam,ale przeprosilam smiech.gif ide x x Jak widać po zacytowanych twoich słowach, miałas za co przepraszać. A Michalik przeprosiła czyli zachowała się dokładnie jak ty... Czyli wg twojej wykładni też jest aniołem jak ty... A Iftar ordynarnie kłamała i jak sama napisała, zrobiła to nie raz...

To po co zaczynałaś? I nie musisz się użerać. W zupełnosci wystarczy merytoryczne odniesienie sie do tego co napisałem. A więc np do kłamstwa Iftar..

Gość gość
Michalik to wspaniała dziennikarka, pracowita, zawsze przygotowana do pracy, inteligentna, dobra obserwatorka, potrafi czytać między wierszami, wyszukuje informacji z różnych źródeł, zawsze jest na bieżąco, wspaniale potrafi rozmawiać w swoich programach z zapraszanymi ludźmi i to ludźmi o różnych poglądach i zapatrywaniach, nie to co np. w TVN czy TVP ciągle te same gadające głowy ... i wiadomo co powiedzą.

Gość gość
Czy nowohucki pajac jest normalny? Zbiera wypowiedzi sprzed kilku lat wkleja pewnie w notes i potem tutajwkleja. Czy to jest normalne?