Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Gość gość
pisgnij sie w leb paranoiku

Czyli jednak ma racje...:D Przykro mi..:D:D:D Tak przy okazji... Paranoikiem jest osoba żyjąca w paranoi czyli m.in. kompletnie nierealnym świecie. To np osoba która coś twierdzi ale nie potrafi juz tego uzasadnić opierając się na realnych postawach. Tak jak ty...Bido jedna...:D

Gość gość
pisgnij sie w leb paranoiku

Nie musisz już demonstrowac swojego ubogiego słownictwa ćwierć inteligenta z kompleksami. Już wszyscy je znają... I nie spinaj się tak bo się spocisz...:D

Gość gość
Tak przy okazji... Paranoikiem jest osoba żyjąca w paranoi czyli m.in. kompletnie nierealnym świecie. piszesz bohatierze o sobie?

Gość gość
hahahahahahh ta latanina z chaty do teatru to byl istny cyrkus:D:D:D:D,albo wytropienie c***a na sympatii,debil mial taki sam nick:D:D:D morda stara spalona,zolte paluchy od tysiaca petow i obrzydliwe cyganskie wasiska:D:D:D

Nie mogę pisać o sobie to to co napisałem opiera się na świecie realnym. M.in. z tego powodu potrafie uzasadnić własne słowa w przeciwieństwie do ciebie... Przykro mi, że znowu wyszedłes na to co zwykle...:D

Gość gość
zamow sobie kawe w starbaku dla hipsterow poyebbie z kafe :D zrywaj sie lamusie bity bo cie wbijemy tutaj w ziemie i ci sie milionowy topik zawiesi ty k***o :D

Już pisałem ale jak widac nie dotarło. Nie było żadnej lataniny a pojechałem odebrac żone z pracy. Przy okazji odebrałem telefon od musztardy... I nie wiem kogo wytropiłeś na Sympatii. Może to byłeś ty? Kto wie? Taki nick jak ja ma wiele osób. Podobnie jak taki nick jak ty też ma bardzo dużo osób...

Gość gość
Shatyn 17;45 ale to jest tak samo jak by wariata przekonać że jest wariatem ,wariat bedzie Napoleonem ,królem Ryszardem ,tygrysem ale nigdy nie uwierzy że jest wariatem

Gość gość
przeciez twoja zona lamusie nie zyje z toba ofiaro:D:D:D:D:D:D,po zone buahahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahahha

Gość gość
zona.jpg fap fap fap :D:D:D:D

Porównywanie obecnej władzy do nsdap w Niemczech w latach 30-tych jest jest o tyle trafne, że wtedy odwoływano sie do podobnej retoryki narodowej oraz nie respektowano kompletnie wyższych izb bundestagu ani tego do czego nawoływali tzw eksperci, traktując -podobnie jak dzisiejsza władza pis- każdego kto podważał ówczesne idee narodowo-socjalistyczne jako w najlżejszym przypadku - człowieka niespełna rozumu, a w najcięższym - jako wroga narodu. Odwoływano się do strachu przed obcymi, innymi (etnicznie, religijnie czy kulturowo). I tamta władza z podobnego powodu uzyskała poklask bezkrytycznych mas niemców z powodu obiecanych miejsc pracy, reform i kasy dla biednych. I wszystko to dostali, a wojna i holocaust był z grubsza po to aby spłacić długi. Powiem tak: po pierwsze- wystarczy znać historię aby sie tego obawiać; po drugie- być może Jarek to nie hitler i tak utopijnych planów nie ma, ale absolutna władza deprawuje i ogłupia a bez narzędzi kontrolnych może nas wpedzić w wojnę jak najbardziej. To już nie utopia, tylko realna groźba.

gość dziś Shatyn 17;45 ale to jest tak samo jak by wariata przekonać że jest wariatem ,wariat bedzie Napoleonem ,królem Ryszardem ,tygrysem ale nigdy nie uwierzy że jest wariatem x x Nie próbowałem przekonywac toto. Tylko starałem się delikatnie i w miarę prosto wytłumaczyć ale toto nie zrozumiało...

otulona_snem dziś wasy podbno zgolil smiech.gif ,a palic juz nie jara bo mial tysiac zawau x x Chyba zawałów. I nie tysiąc a trzy... I w dodatku, wbrew twierdzeniom twojego znajomego lekarza i znajomej pielegniarki (coraz bardziej przekonuję się, ze to mogła być nasza znajoma) przezyłem te zawały.

Gość gość
Yoriksine wez s********j lamusie expercki od niczego kolejny debil nowoczesny na kafe na miesiac a potem przepadnie L:D:D

Yoriksine dziś Porównywanie obecnej władzy do nsdap w Niemczech w latach 30-tych jest jest o tyle trafne, że wtedy odwoływano sie do podobnej retoryki narodowej oraz nie respektowano kompletnie wyższych izb bundestagu ani tego do czego nawoływali tzw eksperci, traktując -podobnie jak dzisiejsza władza pis- każdego kto podważał ówczesne idee narodowo-socjalistyczne jako w najlżejszym przypadku - człowieka niespełna rozumu, a w najcięższym - jako wroga narodu. x x Ja nawet nie porównywałem pisu do nsdap tylko mówiłem ogólnie o czasach, reakcja ludzi, przy tym zwykłego Kowalskiego. który tak naprawde nie orientuje się co sie dzieje i że jego prawa oraz wolności są ograniczane. Dopiero później ów Kowalski zrozumiał co się dzieje. Ale było za póxno...

I tamta władza z podobnego powodu uzyskała poklask bezkrytycznych mas niemców z powodu obiecanych miejsc pracy, reform i kasy dla biednych. x x No własnie.

Gość gość
gdyby niemcy wygrali wojne to swiat dzisiaj bylby zupelni inny nie bylo by takich poyebow jak na tym kafe a patologie typu homoseksualizm by zeszly do glebokiego kanalu i tam siedzialy bo by byli wieszani na co drugiej latarni chore glowy !!! celebrycki swiat tez bylby wyleczony banda zdewocialych ciot!!

otulona_snem dziś "zawau" to twoje dzielo x x To ci się tylko tak zdaje. To była literówka a wyraz miał mieć brzmienie "zawału" w znaczeniu: "nie miałes zawału". Już doszło czy jeszcze raz wytłumaczyć?

gość dziś Yoriksine wez s********j lamusie expercki od niczego kolejny debil nowoczesny na kafe na miesiac a potem przepadnie Lsmiech.gifsmiech.gif x A mógłbyś to przełożyć na język ogólnie używany i coś może więcej uzasadnić ?

gość dziś Twoje postu nawet nie ma sensu komentować.. Dorośnij , pożyj troche i poobserwuj świat, potem się udzielaj w dyskusjach. Chociaż nie wiem jak głęboko homoseksualizm zszedłby do podziemi to nie zniknie bo to jest po prostu ludzka natura. Szczerze wątpię, że zrozumiesz ale może sie przymkniesz.

Gość gość
gość dziś gdyby niemcy wygrali wojne to swiat dzisiaj bylby zupelni inny nie bylo by takich poyebow jak na tym kafe xxx No ciebie by nie bylo na tym swiecie. Zalujesz ze niemcy nie wygrali? :D

Gość gość
Odurzona etanolem juz widzi Shatyna pod innymi loginami :D Oddaj polskie obywatelstwo i idz na niemiecki detoks dziewczyno :)

Pani otulona_ , prosze niech sie Pani nie wypowiada nt poziomu, póki nie jest Panie wznieść się na wyżyny swojego i zwyczajnie przeprosić za przezwanie od dziadów.. A póki co faktycznie, nie jest Pani dla mnie partnerem do dyskusji o czymkolwiek, bez względu na to ile Pani wstawi buziek czy innych łapek.

Gość gość
wole niemcow niz ruskich i ta j****a komune!!

Gość gość
Chociaż nie wiem jak głęboko homoseksualizm zszedłby do podziemi to nie zniknie bo to jest po prostu ludzka natura. Szczerze wątpię, że zrozumiesz ale może sie przymkniesz. x natura mezczyzny nie jest walenie w d**e drugiego mezczyzny ty chory poyebie

Yoriksine dziś Pani otulona_ , prosze niech sie Pani nie wypowiada nt poziomu, póki nie jest Panie wznieść się na wyżyny swojego i zwyczajnie przeprosić za przezwanie od dziadów.. A póki co faktycznie, nie jest Pani dla mnie partnerem do dyskusji o czymkolwiek, bez względu na to ile Pani wstawi buziek czy innych łapek. x x Obawiam sie, ze to co napisałes, jest za bardzo skomplikowane dla adresatki. Ona po prostu tego nie zrozumie...:O

Gość gość
Ona raczej zrozumie ze znowu wyszla na fajna. Tak maja przechlane i przechodzone blondyny z wybujalym ego i IQ paprotki.