Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Bruno Shatyn dziś o przyklad lepetyny,przesiaknietej do cna retoryka z Czerskiej,obrone wlasnych interesow,nazywa sie obrazaniem x x x Waszczykowski jest tym przykładem?

A to sorry... O innym swoim poście pomyślałem. Co do własciwego postu. Religia katolicka twierdzi, że Bóg stworzył świat i o ile dobrze pamiętam (ktoś o tym pisał niedawno) wiek życia, istnienia życia określa na 6-7 tysięcy lat...

Gość gość
Bruno Shatyn dziś --> Nawet bracia Karnowscy obawiają się, że Macierewicz działa na rzecz Rosji? To zdaje się sugerować ich nowa okładka [Bracia Karnowscy dawno nie pokusili się o bardziej wymowną okładkę. Tę najnowszą poświęcili aferze wokół zerwania umowy na wymianę śmigłowców wielozadaniowych dla polskiej armii. Antoni Macierewicz informuje z niej, że "zbudujemy polskie śmigłowce". W tle grafik Karnowskich umieścił jednak symbole przypominające, iż ostatnie decyzje MON to raczej woda na młyn dla Rosji.] X http://natemat.pl/192403,nawet-bracia-karnowscy-obawiaja-sie-ze-macierewicz-dziala-na-rzecz-rosji-to-zdaje-sie-sugerowac-ich-nowa-okladka

Nawet bracia Karnowscy obawiają się, że Macierewicz działa na rzecz Rosji? To zdaje się sugerować ich nowa okładka x x Tak to wygląda...:O

Gość gość
Były amerykański senator, ktory lobbuje za Black Hawkami jak podaja media wspołpracuje z Antosiem Macierewiczem. Senator amerykański Alfonse D’Amato to nadMiś z filmu Barei W swojej firmie Park Strategies lobbuje na rzecz Lockheed Martin, której spółka Sikorsky Aircraft Corporation produkuje śmigłowce Black Hawk. D’Amato w Polsce jest zatrudniony przez Polską Grupę Zbrojeniową za UWAGA!!! 15 tys. dolarów (około 58,5 tys. zł) miesięcznie :P;) ps Macierewicz mowi dla „wSieci”: „Zbudujemy polskie śmigłowce” Gdzie? :-D :-D :-D

Gość gość
To jawna korupcja i to wielkości zerwanego kontraktu z francuskim Airbusem i wartością offsetu. Za to Polska będzie Francuzom płaciła odszkodowanie. Ale czy to raz budżet popłynął z powodu Macierewicza? No i tak toczy się Polska pod rządami PiSlamistów ku upadkowi ps Widocznie opatrzność nad nami nie czuwa. Pan Bóg ma nas serdecznie dosyć :p

Gość gość
Grzech osłabia społeczeństwo w jego podstawach, ponieważ wnika w struktury społeczne, hamuje i utrudnia rozwój wspólnoty ludzkiej. W ten sposób stosunki społeczne ogarnięte przez grzech stają się okazjami do grzechu i pokusami – mówił kaznodzieja. x Artykuł opublikowany na stronie: http://naszdziennik.pl/wiara-kosciol-w-polsce /168407 ,grzech-oslabia-spoleczenstwo-w-podstawach.html x x A nie mówiłem, ze religia niezbyt dobrze wpływa na ludzi? x tak samo wplywa bezbożnictwo wystarczy podac ciebie za przyklad frustracie zyciowy:D

Widzę , że na przeprosiny od otulonej_snem nie ma co liczyć.. No cóż , taka inteligencja jaka kultura.. będąc lekko zgryźliwym ;) x „Chcemy pokazać, że Maryja jest ratunkiem dla Polski i dla świata i przez Nią możemy wszystko. Wiele razy w historii Polski modlitwa była potrzebna i teraz jest ten czas” – powiedział jeden z pielgrzymów podczas "Wielkiej pokuty" w Częstochowie. x Tak. Tu przyznaje rację. Modlitwa jest potrzebna na ten czas ;) Dzisiaj przed południem dopadła mnie parka jechowych z naukami.. Zapytali: czy wierzy Pan w Boga ? - odpowiadając, zapytałem: "a w którego konkretnie?".. Popatrzyli się porozumiewawczo na siebie, chyba jednak nie do końca rozumiejąc ;)

Gość gość
gość dziś --> Macierewicz zapowiada, że dobra zmiana zbuduje polskie helikoptery, a w tle lecą helikoptery radzieckie :p Polskie ? A gdzie będą robione do cholery? Przecież styropianowe wyprzedawczyki sprzedały polskie zakłady lotnicze ! Zbudowane przez państwo przed II wojną , a rozbudowane w Polsce Ludowej !

Dzisiaj przed południem dopadła mnie parka jechowych z naukami.. Zapytali: czy wierzy Pan w Boga ? - odpowiadając, zapytałem: "a w którego konkretnie?".. Popatrzyli się porozumiewawczo na siebie, chyba jednak nie do końca rozumiejąc x x A ja nie potrafie zrozumiec jak można być tak wypranym z myślenia i poczucia rzeczywistości jak ci ludzie.

Gość gość
Shmatyn,ty nie jesteś PiSowskim ludem a jesteś głupi jak but,bo cały czas to udowadniasz i nie żądaj ode mnie żebym to uzasadniał!

Jak mówił Jacek Sasin w programie „Gość Wydarzeń” w Polsat News: x „Dzisiaj wszyscy którzy protestującą przeciwko decyzjom [o ekshumacji] tak naprawdę powinni protestować przeciwko tym, którzy odpowiadają za zaniechanie działań, takich jak sekcje zwłok ofiar katastrofy bezpośrednio po katastrofie. Dziś nie byłoby tego całego problemu, z pewnością bolesnego dla rodzin, gdyby wtedy dopełniono wszystkich obowiązków, wszystkich procedur”. x x A jakby tym razem powiedział coś mądrego to nikomu by się z tego powodu nic nie stało...

Komentarz z Frondy... x Krzysztof Kopeć · Mila College Pitu pitu, pierdu pierdu :D . Wieszaliście psy na platformie za to, że wrak wciąż był w Rosji - i jakoś sprawa jego sprowadzania do kraju przestała istnieć odkąd pis wygrał wybory :D . Miała byc międzynarodowa komisja badająca katastrofę - i gucio z tego wyszło :D . x Procedury? Och proszę. Zgodnie z procedurami samolot z prezydentem Kaczyńskim i całą resztą nie powinien się w ogóle oderwać od ziemi. Raz dlatego, poniewaz znajdowało się tam zbyt wiele ważnych dla państwa osób - i ich obecność naruszała fundamentalne zasady bezpieczeństwa. Dwa dlatego, ponieważ załoga nie posiadała wiedzy, umiejętności i doświadczenia w wykonywaniu podobnych zadań. Pisowska administracja skutecznie zniechęciła do latania z vipami specjalistów, od kiedy wyjeb*** pilota, który zadbał o bezpieczeństwo samolotu - z prezydentem w środku - i za to, że ośmielił się bezpiecznie wylądować wyzwano go od tchórzy. x Zgodnie z procedurami prezydencka limuzna z Dudą nie powinna jechać szybciej niż 120 km/h - ponieważ jednak ten się śpieszył na narty dano gaz do dechy co skończyło się w rowie. Zgodnie z przepisami aby zajmować się badaniem wypadków lotniczych trzeba dysponować udokumonetowanym doświadczeniem i wiedzą - pis wyrzucił te warnki do śmieci. x Więc nie kompromituj się facet. Procedury nigdy, ale to nigdy twojej partii nie obchodziły. To jest dla was wymysł lewactwa - wy jesteście pomazańcami Bożymi i takimi sprawami nie będziecie się przejmować...

Gość gość
Kilka faktów odnośnie tego ze PIS to izraelsko-amerykańska agentura. 1. Popieranie CETA przez polityków PIS. 2. Odszkodowania żydowskie w wysokości 65 mld dolarów o których z zagranicznych gazet wiadomo, ale w Polsce od lat i teraz pod przewodnictwem "polskiego" PIS-u ani słychu ani widu... Jak się ktoś przechodnia o taki temat zapyta to bladego pojęcia nie ma o co chodzi... Duda jeździ, ładnie z kartki czyta zapewnia dla Żydów. W izraelskich mediach aż huczy a w Polsce pod rządami PIS-u smutna cisza... 3. A co się stało z raportem do aneksu wsi? Miał być upubliczniony i co? Kaczyński wyraźnie powiedział, że w obecnej formie go nie upubliczni... Pytanie czemu? czego się boi co ukrywa? Prawdziwych złodziei Polski? (aneks podobno został wyniesiony z ministerstwa i nikt nie wie gdzie jest :X ) 4. Jakie inne państwo powołuje na wiceministra innego obywatela państwa jakim jest Robert Gray (obywatel USA). To, że nie kupimy przepłaconych helikopterów z Francji nie znaczy, że nie kupimy ich z USA. 5. Parcie do konfliktu z Rosją przez rząd PIS na polecenie swoich mocodawców. 6. Śledztwo w Jedwabnem umorzone po 3 dniach (jak archeolodzy znajdywali niemieckie dowody na zbrodnie) zostało zatrzymane z polecenia Lecha Kaczyńskiego. Możemy się "domyślać" czy zrobił to z czystej głupoty czy z pewnych powiązań.

Gość gość
od lat jeżdziłam czesto do francji ostatnio miałam przerwe 2 lata ,wczoraj wróciłam i shatyn możesz pluc na pis ile chcesz ja teraz sie ciesze ze mieszkam w "zasciankowym " kraju i że mamy taki rząd

Gość gość
Ja podzielam z tego samego powodu co gość 11;46 tzn bywam za granicą nie na wycieczkach zorganizowanych tylko prywatnie obserwuje zmiany jakie zaszły przez kilka lat dlatego zgadzam sie z tym gościem kto jeździ to widzi

Podzielasz bo bywasz za granicą? I co z tego bywania wynika? Może jakieś konkrety? Też bywam, fakt że rzadko ale mam znajomych mieszkających w wielu państwach świata i oni uwazaja wprost przeciwnie niż wy

Gość gość
dlatego że mało bywasz to i nic nie widzisz a ci co mieszkają zagranica i tez nie widzą co sie pozmieniało to osoby które sie nie integrują i są tam po to aby zarobic troche kasy i nic wiecej ich nie obchodzi

Dodam, że zdecydowana większość z nich wyjechała na poczatku lat dziewięcdziesiątych, sa obywatelami tamtych krajów, ich dzieci tam się już urodziły, ożeniły czy wyszły za maż, itp, itd. Mieszkają w takich miejscach jak Singapur, Francja, Belgia, Włochy, Niemcy, Dania, Szwajcaria...