Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.... archiwum01

Polecane posty

Gość gość
szmatyn ty mozesz sie tutaj pieklic i wypisywac te swoje androny ale prawdy nie zakrzyczysz pamietaj to dzieki rzadom PiSu ktore jak kazdy widzi nie sa jakies wspaniale ale przynajmniej dzieki nim nie lata ci banda czarnych dzikusow i nie podpala samochodow nie g***** naszych kobiet nie siedzi na zasilkach tutaj sie ciezko pracuje i nie ma miejsca na przyjmowanie hord dzikich małp I zebys sie mial zesrac to nie zmienisz tego i w nastepnych wyborach p*************e znowu jak psy !!! zwyczajnie mysleliscie tylko o korycie a nie o ludziach i byscie nam katastrofe sprowadzili na glowe gdyby was nie pogoniono bo wielka europa wam kazala kazac to ja ci moge sie zesrac albo s*******ac w podskokach bo jak cie kiedys spotkam to ci w*******le na ryj od razu lepe ty antypolski smieciu!!!! ty stuhrze x 150!!

_iftar_ dziś Skoro się nie przekłada na życie Kowalskiego to Kowalski ma to w doopie. Są ważniejsze problemy w Polsce niż stołek Rzeplinskiego. x x Przekłada sie, tylko zwykły Kowalski tego nie wie. A jak się dowie to juz będzie za późno. Popatrz na historię Niemiec od 1930 roku...

_iftar_ dziś Niech zbadaja i niech już będzie święty spokój. Można się porzygać od tego. x x Nie będzie świętego spokoju. Bo to w zasadzie machina napędzająca pis.

Gość gość
ale zes palnac z tymi niemcami 1930 roku ahahahhaahahh ty jestes prawdziwym przykladem zmanipulowanego przez media debila :D

Patrząc na to jak działają w Polsce sądy. Jak np, w świetle prawa, odbywa się prywatyzacja np w Warszawie... Jakoś że sąd orzeka że prawo zostało złamane, czy też nie, jakoś na mnie nie robi wrażenia. Zwyczajnie w wymiarze sprawiedliwości absolutnie nie chodzi o sprawiedliwość tylko o wykorzystanie prawa na swoje potrzeby. Wymiar sprawiedliwości wg moich, rzecz jasna subiektywnych, odczuć jest kompletnie skompromitowany. I to na czele z TK. x x Nie wiem czym się skompromitował TK ale pewnie mi to opiszesz z konkretami...;) I przypominam, że to ten sam wymiar sprawiedliwości ktory był i za SLD i za pisu poprzednio.

otulona_snem dziś (Ekshumowano 9 ciał do tej pory i te dziwięć przebadano. Co potrzeba już znaleziono i sprawdzono.),poza tym juz na powazniej,to ze nie znaleziono na 9 czegos,nie znaczy,ze nie znajda na innych o bo ty tak stwierdziles? x x Nie. M.in. Instytut Sehna...

Gość gość
Francuzi mieli stosować kreatywną księgowość przy obliczaniu wartości offsetu. Chodzi między innymi o kilkaset milionów złotych za wewnętrzną sprzedaż między spółkami grupy, zawyżone wyceny przekazywanych licencji, czy włączenia do programu szkoleń, które miały przejść polskie spółki koncernu. (…) We wrześniu obie strony przygotowały protokół rozbieżności. Pod koniec września Polska poprosiła Airbusa o wskazanie propozycji rozwiązania tych problemów. Odpowiedź nie nadeszła i dlatego Ministerstwo Rozwoju zakończyło rozmowy x mozesz juz rozpoczac ssanie pęta

Myrevin dziś Oczywiście że nie wierzę że nowy "Rzepliński" będzie neutralny, ale jak ktoś chce się upierać przy tym że obecny był uosobieniem bezstronności to nie mamy o czym dyskutować. x x No to daj JEDEN przykład na jego "niebezstronność"...

Gość gość
Lekarz ginekolog wypisuje najczęściej te tabletki których producent go sponsoruje x tak jak dentysta paste do zebów:D:D

gość dziś ale zes palnac z tymi niemcami 1930 roku ahahahhaahahh ty jestes prawdziwym przykladem zmanipulowanego przez media debila x x Gdybyś cokolwiek znał historię to bys wiedział, ze mam rację. A tak... Wychodzisz na to co zwykle...

Gość gość
co ci smieciu daje te p********ie tutaj od 10 lat na ten pis ? zobacz smieciu jak ciebie tutaj pozamiatano i co zmieniles cos w kraju ?? lepiej by bylo jakbys psie g****o posprzatal wiecej pożytku zalosna kreaturo

Gość gość
Gdybyś cokolwiek znał historię to bys wiedział, ze mam rację. A tak... Wychodzisz na to co zwykle. x\ ale zes zapodal argumenty i nas przekonal jak ze ta wybitna odpowiedzia :D:D:D:D:D:D normalnie pokazales ze ty znasz historie i masz zawsze argumenty w dyskusji :D typowy debil :D:D:D

otulona_snem dziś nie nie zartuje,potrafisz udowodnic,ze tak nie bedzie x x Te osoby znajdowały się w bardzo małej przestrzeni. Gdybyś chociaż przez chwilę logicznie myślała to śmiałbyś sie sama z siebie.

Gość gość
Porównywanie obecnej Polski do Niemiec lat 30 jest głupie. x x Bo? JEDEN konkret poprosze... x bo wtedy nie bylo internetu np :D:D a tak na powaznie to wez wyjdz sie przeiwetrzyc jesli chcesz robic takie porownania ty chory debilu :D

Własnie wróciłem...:D A ty postaraj się chociaż trochę myśleć logicznie. Zreszta... Moge ci podac łatwy sposób na sprawdzenie tego co napisałem.

Gość gość
widze ze trwa ostra debata na tematy polityczne juz 10 lat to nie przeszkadzam chorym psychicznie :D:D:D:D łosz was powinno sie zamknac i odciac od internetu na miesiac moze byscie ochloneli przychlasty

Gość gość
najfajniej to teraz szmatyn jest w tej brukseli na lotnisku idziesz a tam nagle wojsko alez europa!!!! i nie wiesz czy zaraz nie jebnie jakas bomba i ciagle zesrany jestes jak masz gdzies poleciec!! normalnie wysoko rozwinieta europa!!!

O ukraińskiej technice wojskowej z którą ma Polska budowac wspólne śmiogłowce wg Antoniego M.... x Podam przykład - jakiś czas temu medialnym wydarzeniem numer jeden na Ukrainie było zaprezentowanie przez przemysł obronny nowych moździerzy 60 mm, które miały zastąpić stare konstrukcje radzieckie. Z partii 12 tych moździerzy, które dotarły do jednej z jednostek na froncie, dwa się rozwaliły jeszcze podczas transportu, dwa wybuchły w trakcie pierwszych strzelań, z reszty po dwóch tygodniach od dostarczenia zlazła farba i zaczęła się korozja. Już pomijając fakt, że dostarczono do nich przyrządy celownicze z 1943 roku. x WP: Takich przykładów jest więcej? x - Pewien zakład modernizował karabinki AK (automat Kałasznikowa - przyp. red.), przeróbka polegała na zastosowaniu kolb w standardzie wysuwanym, z regulowaną długością. Tylko problem polegał na tym, że zastosowane rozwiązanie i niska jakość użytych materiałów powodowały, że te kolby zaczynały odpadać po wystrzeleniu pierwszego magazynka. x Całość: http://tnij.org/aaerm65

otulona_snem dziś no wybacz smiech.gif dla rodziny chyba jest to znaczaca roznica x x Dla rodziny może. Ale na pewno nie dla prokuratury która ma podobno zbadac przyczyny wypadku...

I cd... x - Sztandarowym produktem jest kołowy transporter opancerzony BTR-4, będący całkowicie nową konstrukcją. Irak, który zakupił te pojazdy, zaczął je zwracać z powodu złej jakości wykonania (zamówił ponad 400 pojazdów BTR-4, po otrzymaniu 88 anulował kontrakt - przyp. red.). Był też kontrakt chorwacki na kupno i modernizację myśliwców MiG-21. Sprawa zakończyła się ogromnym skandalem, gdy okazało się, że Ukraińcy z zakładów Antonowa nie wyprodukowali nowych podzespołów, tylko wykorzystali używane części pochodzące z różnych zezłomowanych samolotów.

otulona_snem dziś juz c***isalam,prokuratura jest na prawie koniec kropka,a ty sobie mozesz popisac,tyle x x Oczywiście że ma prawo. Czy ja to kwestionowałem gdzieś? Nie... Kwestionowałem podstawy takiej działalności.

Gość osabzzzzz
Yoriksine dziś XX Przeciez wiadomo, że sędziowie TK to grupa kolesi działających na szkodę państwa (oczywiście z wyjątkiem tych sędziów 'nominowanych' przez prezesa Jarosława Zbawpolske) i robiacych wszystko, żeby nie dopuścić do 'dobrej zmiany' A przeciez PiS to światełko w ciemnym tunelu, to nasze lepsze jutro i niech mi nikt nie powie, że tak nie jest :-D Przeciez prezes Kaczyński zapowiada radykalne zmiany i je robi. Mówi też, że "Musimy skończyć z postkomunizmem!" Jak mi nie wierzysz to zobacz kto Jarowi Kaczyńskiemu dziękuje x http://polityczek.pl/index.php/youtube/268-urban-dziekuje-kaczynskiemu-my-komunisci

I cd... x WP: W zapowiadany przez ministra Macierewicza projekt trzeba byłoby włożyć grube miliardy. I to Polska musiałaby być głównym sponsorem, bo trudno sobie wyobrazić, by balansująca na krawędzi bankructwa Ukraina mogła sobie pozwolić na taki wydatek. x - Ukraina nie jest w stanie wyłożyć żadnych pieniędzy. Jej jedynym wkładem byłaby myśl konstrukcyjna oraz moce produkcyjne, o których przed chwilą opowiadałem. To będzie jedna wielka fikcja. Znamienna jest historia ukraińskiego kołowego pojazdu opancerzonego Dozor-B, który miał być produkowany przy użyciu polskich blach pancernych ze Stalowej Woli (chodzi o pancerz Armstal 500 - przyp. red.). Podczas prób terenowych pojazdu okazało się, że te blachy pękają. Całe odium w prasie ukraińskiej spadło na Stalową Wolę, po czym jeden z najpoważniejszych ukraińskich tygodników przeprowadził własne śledztwo. I co się okazało? Że to wcale nie były polskie blachy, tylko pośrednik zdefraudował środki przeznaczone na ten kontrakt, a blachę marnej jakości sprowadził z Belgii. To pokazuje mechanizm wyprowadzania pieniędzy z ukraińskiego przemysłu obronnego. Niestety, wszystko jest kryte zarówno przez ukraiński sztab generalny, który ma udziały w zakładach zbrojeniowych, jak i przez oligarchów.

Gość gość
_iftar_ dziś Porównywanie obecnej Polski do Niemiec lat 30 jest głupie. x na ten temat moze cos powiedziec jak juz to otulona, nie ty