Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Diana_na_wózku

dziwię się kobietom , które wyglądają na młodsze niż są i narzekają na to...

Polecane posty

Ja sama mam 21 lat, wyglądam na 11-12 i lubię to mogę założyć urocze ubrania które w moim wieku nie wypada nosić, tak samo z fryzurami. Mogę pozwolić sobie na chwilę dziecinady. Chłopy się mnie nie czepiają, a jak się czepiają to wiadomo, że pedofil i trzeba zgłaszać Jestem abstynentką, więc nie mam problemu z alko a jak trzeba udowodnić swój wiek, to wystarczy dowodzik xD

Gość gość
Dlaczego jestes na wozku ?

Gość gość
Nie ma takiej możliwości żeby dorosła baba wyglądała na 11 letnie dziecko, nie pyerdol. Albo wstaw zdjęcie.

Gość gość
nie ma takich.jeżeli sie trafi 1 na 1000 która wygląda młodziej niż wskazuje metryka ,to wszystko.reszcie tylko się tak wydaje że wyglądają młodzie.sama znam kika które uparcie powtarzają że wyglądają młodziej ,niestety według mnie wyglądają na tyle ile mają.to jest jakaś ułuda którą karmią się niedowartościowane kobiety.ulżą sobie jak komuś powiedzą że wszyscy biorą je za licealistki .

Gość gość
Znam takie baby ktore wcale nie wygladaja mlodziej a wala sciemuchy ze prosza je o dowod w sklepie haha

Gość gość
Mozesz wygladac na max 16 lat ale nie na 12 majac 21. 0/10

Gość gość
nie jest mozliwoscia zeby 21 latka wygladala na 11 lat. Zmieniaja sie rysy twarzy, twarz staje sie powazniejsza. Stan przy 11 letnim dziecku i zobacz czy wygladasz tak jak ono. A w dzieciecych ubraniach wygladasz pewnie głupio...