Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Całe zycie jestem Bad Girl

Polecane posty

Gość gość

I powiem Wam, że męćzyźni to kochają. Mężczyźni kochają złe kobiety, szaleją za nimi. Nigdy się nie zaangażowałam, nie chciałam z nimi sypiać, tylko kręciłam, kręciłam, owijałam makaron na uszy, mając przy tym fun. Aż trafił się Bad Boy i nie powiem, chyba zakochałam się w nim ❤️ Jest bardzo zły, jak wściekły pies, wściekle zazdrosny i bardzo niedobry, ale chyba kochamy się, a na pewno ciagnie nas mocno do siebie. Zły do złego...

Gość gość
Złym żyje się...lepiej :D nie płacze, nie wzdycham, nie mam rozkmin czemu mnie nie kocha :( nie dotycza mnei problemy malzenskie, ani zdrady, ani nie czuje sie wykorzystana, mam to wszystko po prostu wiecie gdzie ;)

Gość sexy terrorystka
to tak jak ja,lubie ich wykorzystywać,patrzeć jak wodzą zakochanymi oczami za mną,śmieję się gdy próbują mnie uwodzić niezdarnie,pozostaję niewzruszona i zimna ale zawsze sexy,uwielbiam gdy spełniają każdą moją zachciankę

Gość sexy terrorystka
prowokuję i uciekam,czasem ubieram sie jak zdzira,niektórzy myślą ze jestem dziwką a ja ich nie wyprowadzam z błędu chociaż z nikim nie sypiam,innym razem udaję słodką bezbronną idiotkę i obserwuję jak starają się mną zaopiekować

Gość gość
JA TEZ NIĄ JESTEM I dobrze mi z tym:)

Gość gość
To dobrze, zabieraj sobie tych furiato zazdrośniko frustratów, nie mam zamiaru ich spotykać na swojej drodze ;)

Gość gość
Lubie swojego furiata. Jest taki piękny, że zasami mam ochotę schowac go do szafy :D To jest miod na moje uszy kiedy zaczyna podnosić głos: spałaś z nim? spalas? robi facepalm a ja na to usmiech i siedze cichutko. echhhh jest cudowny ❤️ lubie te jego niekontrolowane napady zazdrosci i jak mnie dreczy tym, to jest dla mnie tak normalne jak oddychanie i stranie mnie jara :D szkoda, że nie drze sie głosniej:D

Gość gość
drze sie na mnie juz coraz czesciej i robi sie caly czerwony a u mnie na twarzy mega joker, o taki :D Och Kochanie, wyzłościłes sie już? To teraz wymasuj mi plecki i posłusznie to robi.Ochhhhhhhh jak ja go kocham, kocham najbardziej na swiecie.

Gość gość
też lubie takich zazdrosników wkurwiać,prowokuje innych,kręcę tyłkiem,patrzę maslanym wzrokiem mając świadomosc że zazdrośnicy pękają ze złości i chętnie by mnie udusili..nie płacze za nikim,nie marzę o nikim bo wiem ze mam wzięcie,

Gość bad beautiful crazy girl
największy mam ubaw jak widzę facetów idących z żonkami jak na mnie zerkają,nie jedna z tych bab wydrapałaby mi oczy ,bad girls zawsze będą bardziej cenione niz te szare myszki,taka prawda bo trudno nas zdobyć i ujarzmić

Gość gość
Ale ty pusta jesteś :D

Gość gość
No dokladnie, jestem pustakiem :D

Gość gość
I jeszcze się prznyZnajesz? :) pusta lala, szok

Gość gość
Całe życie, czyli pewnie max. 19 lat. Odmieni ci się.

Gość Zuzanna Amelia ææ
A ja chetnie podejme dyskusje z Toba. Mozesz blizej wyjasnic jaki jest sens przeslania , ktore chcialas wyrazic zakladajac ten topik ?

Gość gość
Kobiety po 20-tce szukają dojrzałych mężczyzn. Musisz mieć mniej, pachnie mi to zarozumiałą nastoletnią dziewicą.

Gość gość Very Bad Boy
A ja jestem Bad Boy który cale życie poluje na Bad Girlls i je ujarzmia jak dzikie konie :) ale mam ubaw jak one próbują tych swoich sztuczek i im nie wychodzi :) czasem udaje łatwego i daje im sie by się mną pobawiły :) ladujemy w łóżku a one mysla ze rzadza spełniając po prostu moja zachcianke i potrzebę :) ale maja minę gdy juz po wszystkim okazuje sie ze nic nie ma :D i co???i wymiekaja :D każda jedna czuje się wykorzystana i próbuje na mnie swoich sztuczek jeszcze bardziej sie zapetlajac :D a mnie juz nie ma :p Szarych muszek nie ruszam...mam za dobre serce :D

Gość gość
Jakieś bajeczki dla gimbazy ten temat. Dorośnijcie.

Gość gość
teraz k***a koniotrzepcy prawiczki i zahukane szare myszki które nigdy chłopa nie miały puszczają wodze fantazji licytując się na Kafe kto jest gorszą bad girl i bad boyem

Gość gość
16:42 no kurde bele gosciu zes chyba wyczerpal temat ;D bravo