Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PIS podnosi podatki do 40proc.dla ludzi z dochodem pow.6tys,500plus trza wyżywić

Polecane posty

Gość gość
21:19 weź nie blaznuj. W po są 3stawki podatku. 18,19i 32 %. Ludzie skoro wy nie wiecie jaki podatek płacicie to faktycznie każdy może wam wodę z mózgu zrobić.

Gość gość
gość dziś 13.09 -może Szwecja .... x hahahahahahaha ja ja välkomna hit !

Gość przedsiębiorcza mama
Ja zatrudniam 2 osoby i zarabiam na czysto 10.000 zł jeżeli będę musiała zadowolić się sześcioma tysiącami to chrzanię to. Pracowników zwalniam, firmę zamykam i wracam na etat bo właśnie 6.000 zarabiałam jako pracownik i o niczym nie myślałam. Od poniedziałku do piątku odbębniałam robotę i zero zmartwień ale wdg daje mi o wiele więcej satysfakcji, jest moją pasją, pracuję w branży o której zawsze marzyłam i robię to co zawsze chciałam więc trzeba mnie za to ukarać, a jak mi się coś nie podoba to mam sobie urodzić ośmioro dzieci i iść na bezrobocie wtedy o mnie zadbają, bo jako pracownik czy drobny przedsiębiorca nie jestem godna tego aby omnie dbać :o taka to jest polityka prorodzinna PiSu :o

Gość gość
Ja zatrudniam 2 osoby i zarabiam na czysto 10.000 zł jeżeli będę musiała zadowolić się sześcioma tysiącami to chrzanię to. x zarabiasz na czysto 10 tys, płacisz rozumiem teraz 32 % podatku, i to podniesienie go ew. o 8 % , spowoduje, ze bedziesz musiała zwolnic dwie osoby? chyba to wyssane z palca

Gość gość
nie płacę teraz 32% ale nie chce mi się tłumaczyć

Gość gość
22.38 -sama masz 10k pln a pracownicy -po 1200 za 10 h plus fochy "hrabiny " ?! :D A tak w ogóle jesteś trollem -bezrobotnym facetem ! :D:D

Gość gość
mnie najbardziej w*****a to, ze w czasie gdy ja zapieprzalam, uczylam sie, zarywalam noce na kucie moje kolezanki chodzily na imprezki i rwaly kolejnych kolesi. I teraz to mi panstwo bedzie zabierac hajs mimo ze SAMA sobie na to wszystko zapracowalam, to ja poswiecilam swoj cenny czas, a jakies tepe idiotki glosuja na tych jelopow bo uwazaja ze to nie fair ze ktos zarabia 7 tysi na reke, gdy one dostaja najnizsza krajowa. Zamiast robic sobie paznokcie i gnac od kosmetyczki do kawiarni na randki trzeba bylo jak ja zasuwac na swoja przyszlosc. A nie teraz zazdroscic.

Gość gość
Ale to ty teraz masz pretensje, nie one :D

Gość gość
" Mamusiu" z 23.09 niestety jesteś trollem po 8 klasach .Jakbyś tak pilnie sie uczyła to by ci wpojono zasady polskiej pisowni.. :P

Gość gość
i uważam, ze jesli da się im podwyzszyc te minimalne pensje choć trochę, dzięki temu m.in. podwyższeniu podatku dla najlepiej zarabiających, to tak być powinno. Mamy obecnie dziki kapitalizm, i rosnące nierówności wśród ludzi... xxx Ręce opadają, jaki ludzie sa idiotami. Sorry, że tak dosadnie, ale takiego braku wiedzy o dorosłej osoby nie da się inaczej nazwać. Płaca minimalna nie jest podwyższana z podatków (pomijając budżetówkę), ale to koszty pracodawcy czy właściciela firmy. Podwyższenie płacy minimalnej nic rządu nie kosztuje.

Gość gość
gość dziś przyznaje ci rację, że niewiedza i ciemnota Polaków jest porażająca :O I takie matoły głosowały na Pisiorów :O