Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynik hiv proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Witam właśnie odebrałam wyniki na anty hiv i moje wyniki wyszły takie anty hiv ujemny <0.99 reaktywny > 1.00 i co chodzi w tych wynikach ???

Gość gość
ujemny, czyli nie masz przeciwciał, nie jesteś zarażony. Gdyby były jakiekolwiek wątpliwości, wówczas nie otrzymujesz koperty z wynikami, tylko informację, ze wynik jest wątpliwy i potrzeba jeszcze kilku dni na zbadanie próbki jakąś inną metodą.

Gość gość
a o co chodzi z tym reaktywny >1.00 jestem zielona w tym temacie jestem w ciąży i dlatego zrobiłam te badanie i się denerwuje wizyta za tydzień u ginekologa

Gość gość
Napisz co masz dokladnie na wyniku, bo podalas same normy. Jesli cyfra na wyniku jest wieksza niz 1 to znaczy ze jestes zarazona. Ujemny ponizej 0.99, dodatni powyzej 1.

Gość gość
To znavy ze ijemny jest jesli masz mniej niz 0.99 a ze mozesz miec gdy jest powyzej 1. Zamaz swoje dane I daj fote

Gość gość
To znazy ze nie masz hiv. Na 100%, nie martw sie juz:)

Gość gość
0.13 czylI nie masz,

Gość gość
Nie masz hiv. I tak jak ktoś pisał - wynik wątpliwy/dodatni jest z automatu przeznaczony do powtórzenia inną metodą. Nie pozostawia się takich osób samych sobie ze świstkiem na zasadzie "sam se odczytaj". Nawet jak prywatnie robisz

Gość gość
"ujemny <0.99,reaktywny > 1.00" to jest chyba legenda do wyników, a nie sam wynik. Czyli: jeśli jest mniej niż 0.99, to wynik jest ujemny jeśli jest więcej niż 1, to wynik jest dodatni U ciebie jest 0.13, czyli wynik ujemny.