Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę zająć się soba jedynie was poinformuje, że otwieram bloga i podam adres

Polecane posty

Gość gość

mam nadzieje, że skomentujecie bo nie tylko będzie o wymaganiach tylko też o mnie.

Gość gość
Kiedy podasz adres? Będzie Twoja fota?

Gość gość
Czekam na zdjęcia! Bez zdjęcia blog nie ma racji bytu..

Gość gość
Założyłem bloga ale jeszcze tam nic nie ma :) zdjęcią nie wrzucę nie ma szans chronię swoją prywatność żeby nie dopuścić do tego żeby panienki obrażali moje zdjęcie :)

Gość gość
Blog będzie o wymaganiach kobiet, o mnie, dlaczego kobiety wybierają nieodpowiednich mężczyzn, na co trzeba zwracać uwagę przy wyborze partnera/partnerki.

Gość gość
Opinia ponad 20 kobiet wystarczy mi żeby wiedzieć o tym że nie jestem brzydki tylko normalny z twarzy.

Gość gość
zanim rad zaczniesz udzielać, rzuć okiem na to, co napisałeś: żeby panienki obrażali moje zdjęcie

Gość gość
Jakich mężczyzn kobiety oczekują

Gość gość
gość dziś Czego nie rozumiesz? żeby moje zdjęcie było tutaj szkalowane i wrzucane co chwile bez mojej zgody? myślisz że nie widzę jak rozpowszechniacie zdjęcia innych osób?

Gość gość
gość dziś Nie chce dopuścić do tego żeby mnie panienki obrażali z góry na dół mszcząc się za to że zakładałem tematy o modelach.

Gość gość
Podaj adres to sobie zapisze w ulubionych juz bo potem nie znajde albo zapomne.

Gość gość
Adres do mojego blogu: dzisiejszekobiety.blog.pl

Gość gość
Teraz zmykam jedynie was poinformuje jak pojawią się nowe wpisy bez powielania i zakładania milion tematów. Z mojej obserwacji wynika, że wybieracie zdecydowanie nie tych mężczyzn co trzeba.

Gość gość
Dlaczego dzisiejsze kobiety? bo takich wymagań kobiety nie miały 15-50 lat temu jak wasi rodzice się poznawali.

Gość gość
Czyli gościu, który nigdy nie był w związku, ani nie ma wykształcenia w tej dziedzinie, będzie udzielał porad? :D Swoje urojenia będziesz przekazywał dalej?

Gość gość
Juz mam w ulubionych. Licze na fajne artykuly i Twoje przemyslenia. Pozdrawiam i zycze sukcesow w prowadzeniu blogu.

Gość gość
Nawet nie stać cię na opłacenie domeny... A przepraszam, że zapytam, ale jakie masz wykształcenie, że się "mądrzysz"? Jakie poważne badania zrobiłeś? Bo nawet cytując cudze (bez zgody autorów), łamiesz prawa autorskie, a ja wiem, gdzie to zgłosić, kara finansowa wcale nie jest mała.

Gość gość
W wieku 20 lat nie szuka się partnera na całe życie. Proste. Wiesz kiedy możesz zacząć doradzać innym kobietom? Kiedy stworzysz z kobietą naprawdę udany związek, ona to potwierdzi, a całe życie jesteś sam.., zero wiarygodności, ale jak chcesz się ośmieszać, to śmiało, na pewno już teraz nie masz zbyt wielu przyjaciół, wkrótce nie będziesz miał ich w ogóle, zainteresowanie wzbudziłby blog "zmieniam się dla współczesnych kobiet", niewiarygodne to jest to, że można tak "naskakiwać" na kobiety.. napisz cokolwiek obraźliwego, narusz prawa autorskie, a szybko zrobi się głośno na FB, o co już się postaram..poznamy szybko twoje imie i nazwisko, wszystkie kobiety w PL cię znienawidzą, więc lepiej odpuść i twórz coś na poziomie, nie obrażaj ludzi.

Gość gość
gość dziś Stać mnie na wszystko! Wiele kobiet mnie się pyta czy przypadkiem nie studiuje psychologii bo tak sporo wiem o rozwiązywania problemów w związku i czego oczekują kobiety. Twierdzą, że jestem bardzo inteligentnym facetem :) opinia wielu kobiet? więc co ty chcesz wmówić? gość dziś Grozisz mi? nic obraźliwego nie będzie tylko napiszę o niewiarygodnych wymaganiach kobiet czego oczekują od faceta? to są wręcz chore wymagania kobiet!

Gość gość
Po pierwsze nie jestem debilem moje wpisy będą autorskie, po drugie takich blogów co obrażają kobiet jest sporo i nikt nic z tym nie robi i nie mam zamiaru nikogo obrażać bo wiem co za to grozi. Ostatnio się pytałem jednego gościa który się udzielał na forum czy mogę zacytować jego teksty i dostałem pozwolenie :)

Gość gość
Mam wykupioną usługę na dzierżawę serwera dedykowanego z jednej z najlepszej serwerowni na świecie. Jak ruch będzie spory przeniosę wszystko na mój serwer dedykowany albo zakupię specjalny serwer pod bloga. Potrafię świetnie zoptymalizować serwer i ograniczyć koszty do minimum.