Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaBardzo

Odmowa seksu

Polecane posty

Gość gość
ej to widział/dotykał więcej niż na plaży po wyjściu z wody? :-P

Gość gość
Koleś przyjechał 200km żeby zaliczyć, a ta myśli że miłość go przywiodla. Nie no chciał rodzinę z tobą założyć ogólnie dziec*****es i budowa domu. Chciał przelecieć nie udało się to wrócił zapewne do swojej panny, która ma na miejscu. Jechać pół Polski żeby się pomiziac. Hahahaha

Gość gość
Kto dziś odmawia seksu, po co? Z życia trzeba brać garściami, trzeba korzystać. Za parę lat będziesz starą cipą, zostanie tylko piwo z koleżankami. A i pasje.

Gość gość
Szydełkowanie na świeżym powietrzu?

Gość gość
z zycia trzeba kozystac

Gość gość
Życie jest takie jak wspomnia!

Gość ZasmuconaBardzo
18:57 Człowieku, dwa razy Ci napisałam, że pieściliśmy się, a Ty dalej o tych robótkach ręcznych pierniczysz. 19:06 Nie było innej dziewczyny. Wiedziałabym gdyby był z kimś, jesteśmy z jednej miejscowości, mamy wspólnych znajomych, nie ukryłby tego. Poza tym poszliśmy razem do jego znajomych, on mnie obejmował, trzymał za rękę, całował przy nich. 19:00 Ma tyle lat co ja (24) tylko miesiącami młodszy.

Szanujcie się dziewczyny!!! Czy chcecie chłopaka, który w perspektywie może będzie Waszym mężem? A po porodzie jak mu nie "dacie" to pójdzie na lewiznę i będzie się czuł usprawiedliwiony? Rozumiem, żeby nie czekać do ślubu, ale jasno mu dałaś do zrozumienia, że jeszcze na to czas. Im szybciej z nim skończyłaś, tym lepiej dla Ciebie.

Gość gość
Przecież on zrozumiał, że nie czas i nie naciskał. Ale może nie chce dziewczyny, która nic w łóżku nie potrafi.

Gość ZasmuconaBardzo
Czyli podsumowując zależało mu tylko na seksie, a nie na mnie i na głębszej relacji. Bardzo fajnie :o Cóż, nie ja pierwsza i nieostatnia.

Gość gość
Ale dlaczego zależało mu na seksie, przecież uszanował to, że nie chcesz. Tylko popatrzył w przyszłość i nie chciał dziewczyny, która w łóżku będzie pewnie bierna i słaba.

Gość gość
ale dlaczego miałaby być bierna i słaba? przecież nauczyłaby się wszystkiego z czasem ja jestem tylko rok młodsza i też fizycznie seksu nie było ale to nie oznacza, że ja go nie chce, przeciwnie - dużą mam chęć na to, ale nie z pierwszym lepszym a z kimś dla mnie wyjątkowym..nie rozumiem co w tym dziwnego. Jak już z kimś będę to na pewno na moją oziębłość narzekać nie będzie, myślę, że będzie się wręcz cieszył ;] I to bardzo przykre i przedmiotowe podejście do kobiet, jeśli ktoś liczy tylko na seks a jeśli go nie było to nie potrzebuje spotkania...przecież jeśli się kogoś bardzo lubi to sama obecność tej osoby i rozmowa z nią ma znaczenie, a nie tylko ten seks. Moim zdaniem macie jakieś spaczone podejście do seksu i relacji a to my mamy normalne. Co takiego strasznego w tym by trochę z tym zaczekać?? I co on stracił jadąc do niej skoro samo to, że z nią spędził czas już powinno go ucieszyć? Mnie cieszy choćby obecność kogoś fajnego....szczególnie jak się w nim zakochałam. Do seksu nie powinno się tak spieszyć

Gość gość
dla niego to też mógł być pierwszy raz.. tyle. z innej beczki, dziewice (mnie np.) odstraszają, a już stare dziewice to... faktem jednak że co kto lubi :)

Gość gość
czy byliscie oficjalnie para?jesli nie, to tylko zwykly *****cz ktory cie chcial zaliczyc.choc nawet jak bylibyscie para, to nie mial prawa cie do niczego zmuszac.w 95% w takich przypadkach facetom chodzi tylko o jedno, no moze w kilku nie tylko ale tez. Na pewno to boli, ale pomysl jakbys mu ulegla a on cie i tak zostawil-wtedy bys miala powod do rozpaczy.ciesz sie ze postapilas zgodnie z wlasnymi zasadami.a juz naprawde nie rozumiem, ze nastepnego dnia bylo wszystko w porzadku.tak dzialaja tylko faceci, to dla nich typowe, obojetnie i bezuczuciowo, zeby chociaz od razu powiedzial ze nic z tego w takim razie i wyszedl, a nie odstawial przedstawienie.zeby chociaz porozmawial o "problemie" a nie udawal ze ok.pisze duzo bo mialam b.podobna sytuacje, z tym ze nieco inna i z innym ciagiem dalszym, jednak ten watek podniosl mi cisnienie.ale w Twoim przypadku ten gostek to byl zwykly *****cz, to widac jak na dloni, bys zalowala jakbys postapila inaczej

Gość ZasmuconaBardzo
23:50 Trafiłaś w samo sedno. Dziękuję za ten wpis :) To ze jeszcze jestem dziewica to nie znaczy bede słaba kochanka. Mam pragnienia, ale do ich realizacji potrzebuje odpowiedniego mężczyzny, któremu zaufam. Jestem otwarta na propozycję i chętna do nauki, a to ze przekreslil mnie na samym starcie za coś co raz dwa można zmienić świadczy tylko o nim. Jak wspomniałam, ze jeśli miało się to tak skończyć jak skończyło to dobrze, ze do seksu nie doszło, wtedy dopiero cierpialabym. I następnego dnia naprawdę wszytko było ok. Był dalej czuły i miły dla mnie. Jeszcze tego sam wg dnia rozmawialiśmy wieczorem przez telefon. Kontakt trwał jeszcze prawie 2 tygodnie i cisza. Nie byliśmy para oficjalnie, w koncu nasza relacja trwała zaledwie kilka tygodni. On poznał jednak w tym czasie moja rodzine, bo tego wymagaly pewne okoliczności. Ja poznałam czesc jego znajomych, bo mieszkają w moim miescie. Caly czas zachowywal sie wobec mnie bardzo w porządku. Az mi sie wierzyc nie chce, ze tak mozna udawac, ale jak widac mozna. To nie był jego pierwszy raz. Wiem, ze miał dwie oficjalne dziewczyny więc i dwie kochanki, a może i więcej. Chociaż twierdził, ze nie jest doświadczony w tej kwestii.

Gość gość
ale co udawać? laski zawsze mają jaką gierkę z trudno dostępnością, etc? czasami to wygląda tak JAKBY tylko czekała aż gość sie wychili i go mieć za co kasować? potem np. pokaże że mu "za bardzo zalezy" i masz od foczki smsa w stylu "jesteś fajny, było miło, etc ALE zrobiłeś x, zapytałeś y, jesteś z, itd"? O TO TUTAJ CHODZI? zobacz na wiekszosc wpisów po co udawać niedostępną jak gość na Ciebie leci? wolisz to robić z jakimś Ronaldo co jest jeszcze gorszy?

Gość gość
jak nawet nie byliscie para, to nie mial prawa nic od ciebie wymagac, a ty dobrze postapilas odmawiajac.nie popieram seksu przed slubem, ale jesli juz, to chyba nie z przypadkowym znajomym z dyskoteki czy kolega z pracy w czasie wyjazdu sluzbowego.faceci tak nie maja jak my, dla nich to tylko oproznienie toreb (sorry za brzydkie wyrazenie) ktore nie laczy sie z zadnym uczuciem.co gorsze, mozna kochac jedna (zone i matke swoich dzieci)i z nia chciec spedzic zycie a pragnac tej ktorej sie nie kocha ale ktora pociaga, ale z ktora nie wiaze sie zadnych planow.nieraz mysle ze najlepiej maja lesbijki-mysla i czuja tak samo bez zadnych rozbieznosci

Gość gość
11:59 Hahaha, a gdyby dziewczyna poszła z nim do łóżka wtedy i on by ją po tym zostawił, to byś powiedział, że po co tak szybko mu dawałaś?? Trzeba było poczekać, a tak wyszłaś na łatwą. Gadacie jak wam wygodnie w danym momencie. Autorka dobrze zrobiła, że nie uprawiała seksu z tamtym chłopakiem. Taka prawda, że jakby mu zależało to by się tak nie zachował po świńsku, bo chamstwem jest Panowi tak po prostu zrywanie kontaktu bez słowa. A to wasza domena niestety

Gość gość
Autorko moim zdaniem jemu zależało tylko na seksie i ciężko spotkać przystojnego faceta,który będzie chciał najpierw długiej platonicznej miłości zanim dojdzie do seksu.Nie dałaś mu to cię zostawił,ale gdybyś mu dała to dostałby to co chciał i też by cię pewnie zostawił,a ty miałabyś opinię łatwej i jeszcze bardziej byś żałowała.Także dobrze zrobiłaś,a on niech szuka łatwej panienki ;) Faceci,a dlaczego mówicie dziewicom,że to dobrze,że są dziewicami,że to nawet lepiej,że każdy facet chciałby być tym pierwszym,ale tak naprawdę jak się o tym dowiadujecie to zrywacie kontakt?

Gość gość
Nie którym to się w d****h po przewracało. Dziewczyna widziała człowieka 3 razy na oczy i wy macie czelność wysuwać wnioski ze jest oziebla czy Kłoda bo nie uprawiała seksu z gościem na trzeczecim spotkaniu? Ludzie. Co innego jakby się znali z pracy, widywali wiedzieli o sobie sporo z luźnego kontaktu, to ten seks na 3 oficjalnej randce może być ok, ale wymagac i skreślać człowieka o jego brak widząc go 3 raz w życiu? Ja wam gratuluję jak wy traktujecie seks jak odanie ręki przypadkowemu człowiekowi. Kiedyś jak facet dostał buziaka w policzek na 2 spotkaniu to był szczęśliwy, a teraz to może odrazu na pierwszym full opcjia się należy co? Zejdzcie na ziemie, i zacznijcie używać też mózgu a nie tylko fiuta, i pomyślnie o konsekwencjach tego co robicie. Gościu pewnie chciał autorkę tylko zaliczyć i wcale mu nie zależało na niej, powiedzmy sobie szczerze kto normalny i zainteresowany konkretną osobą urywa kontakt po tym że ta mu odmówiła seksu na trzecim spotkaniu. Dla mnie to absurd, seks jest najbliższa forma kontaktu fizycznego między ludźmi i żeby był dobrym i miłym wspomnieniem to potrzeba zaufania, a wy tu traktujecie go jak sikanie, brzydzi mnie takie podejście. Autorko daj sobie spokoj. Potrzebujesz faceta dla którego nie będzie problemem to że tego nie robilas, i który będzie chętny Ci wszystko pokazać i nauczyć. Seks to nie zawody czy egzaminy, jeśli się ufa i chce się komuś dać przyjemność to się ją da, to jest instynkt. Pamiętajcie że nie ilość a jakość się liczy. Można mieć dziesiątki partnerów i wciąż robić to samo albo kończyć na jednym razie co jest do bani, albo mieć taki którzy są konkretni i z którymi będziesz gotowa na każdy rodzaj pieszczot. Zaangażowanie, mowi wam to coś? Już widzę jak większość palantow się wielce stara w łóżku dla przypadkowej laski. Pozdrawiam.

Gość gość
o ile ten świat byłby lepszy gdyby twój ojciec nie opróżnił toreb

Gość gość
efekt: i tak wyszła na piczkę zasadniczkę (bez urazy) i nawet nie miała szans na orgazm ? scenariusz alternatywny: minimum facet wystrzela + ona podniecona.. etc

Gość gość
Autorko, czego się spodziewalaś? Dozgonnej miłości i ślubu? Nie z tym facetem. Przykro mi.

Gość facetpo30
Autorko, szanuje cie że powiedziałaś NIE, seks na 3 spotkaniu to jakaś parnanoja, szanuj się, i mówie to jako facet sporo po 30stce, szanuj się i dawaj tylko cierpliwemu. Ja bym z tobą nke urwał kontaktu, tylko bym cie szanował, a ten cwel był po prostu cieciem który tylko dobrze grał i udawał. Tępak!! Nic nie straciłaś.

Gość gość
O jakim ślubie i dzieciach tu człowieku pieprzysz.. nie potrafisz pojąć że nie którzy ludzie są odpowiedzialni i nie kierują się tylko popędem? Każde działanie ma swoje konsekwencje, dla większości kobiet jest jednak ważne żeby na jednym razie się nie skończyło , ale to nie znaczy że odrazu chcą kogoś do ołtarza ciągnąć ;/ widać że jesteś jakiś ograniczony. Tak czy inaczej autorka i ten jej Pan mieli inne priorytety i niestety czy faceci tego chcą czy nie to mało która kobieta podchodzi do seksu tak lekko jak oni. Więc jak chcecie jednorazowych wyskokow to jest dużo pań w agencjach i dajcie im zarobić, a nie obrazajcie normalne dziewczyny.

Gość twój kumpel fred
pierwszy raz będziesz pamiętała całe życie, nie rób tego z byle debilem

Gość gość
zwłaszcza jak nigdy nie nastąpi:-P

Gość gość
nastąpi, ale nie po 3 spotkaniach, myśle że 3 miesiące to MINIMUM, chyba że chce być użyta jak szmata i porzucona