Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaBardzo

Odmowa seksu

Polecane posty

Gość gość
to sama go wykorzystaj i porzuć, a nie że "nic" i porzucenie ? Poza tym czego oczekujesz od "takiego gościa"? czasu, okresu próbnego potem na czas określony? to bez sensu przecież? Dodatkowo ten Twój wyżej mieszkał te 200 km, to też ma miec okres próbny? jeszcze bardziej bez sensu

Gość ZasmuconaBardzo
Dziękuję za te miłe komentarze. Utwierdzacie mnie tylko w przekonaniu, że dobrze zrobiłam nie ulegając mu wtedy. A on niech żałuje, że stracił szansę na fajną dziewczynę :P

Gość gość
W du/pach to się poprzewracało facetom, którzy chcą seksu bez poważnych zobowiązań i oficjalnych deklaracji. Pewnie miałaś trochę przygód i dlatego Ci już teraz wszystko jedno, z iloma jeszcze pójdziesz do łóżka. To, z kim sypiasz, ma znaczenie, nawet wręcz duchowe. Polecam książkę "Granice w relacjach małżeńskich". Spokojnie można byłoby ją dodać do listy lektur obowiązkowych w liceach, bo to jedna z najlepszych dostępnych pozycji o miłości między dwojgiem ludzi, a przy okazji porządkuje też wszelkie inne relacje międzyludzkie. Można ją z powodzeniem odnieść do każdego innego aspektu życia społecznego i również bardzo skorzystać. Dzielenie się swoim ciałem z kimś, kto by je tylko wykorzystał, zbezcześcił i skrzywdził, to samookaleczenie. W 100% popieram wypowiedź facetpo30. Obecne czasy to paranoja.

Gość gościu2
Fajnie że są jeszcze na tym świecie takie "skarbeczki" jak autorka.Naprawdę fajnie!

Gość gość
Dzielenie się swoim ciałem z kimś, kto by je tylko wykorzystał, zbezcześcił i skrzywdził, to samookaleczenie. XXX co Ty mówisz.. przecież to TYLKO palcówka lub jakiś lodzik i co w tym strasznego.. ludzie to robią nawet na plazy (nieuczęszczanej np, etc) LUB biorą ślub od pierwszego zobaczenia, a tutaj taka wtopa...

Gość wiele wiedzący doświadczony
Dobrze zrobiłaś a ten facet to tępak nie szanujący kobiet. Szanuj się prosze Cię. Nie mówie dać mu po ślubie ale seks powinien być z kimś kogo się DOBRZE zna, przez przynajmniej kilka miesięcy, wiele spotkań, wiele rozmów itp. bo to buduje związek, a faceci szczególnie młodzi to napaleńcy i chcą seks nawet niewiele wiedząc o partnerce i nie szanując ich uczuć. On stracił szanse na wartościową i szanującą się dziewczyne a Ty nie straciłaś NIC, bo on nie jest Ciebie wart. Będziesz dla odpowiedniego faceta prawdziwym skarbem, aż mi szkoda że to nie ja byłem na jego miejscu bo bym cie traktował jak należy.

Gość gość
A po co Ty mu po tylko 3 spotkaniach, mowilas o tak osobistej sprawie jak dziewictwo? To że nie dałaś na 3cim spotkaniu jest naturalne, niezależnie od doswiadczenia. Nie masz obowiązku się tłumaczyć. On mógł odebrać to jako tłumaczenie się lub chwalenie faktem bycia dziewicą. Mógł Cię wziąść za cnotke, przesadnie skupioną na swojej błonie.

Autorko, On po prostu liczył tylko na seks. Widać, ze nie chciał wchodzić w głębsze relacje.

Gość facet z zasadami
gość dziś wiele, za wiele dziewczyn się obecnie nie szanuje, a to nie znaczy że autorka też ma to robić bo "wszyscy" tak robią. Trzeba mieć własne morały a nie dać się otoczeniu które schodzi coraz bardziej na psy. Autorko, brawo, dobrze zrobiłaś. I żeby nie było że jestem stara panna, bo jestem facetem.

Gość gość
Kalindaa dziś Autorko, On po prostu liczył tylko na seks. Widać, ze nie chciał wchodzić w głębsze relacje. >>> jako facet popieram tą wypowiedź, i dobrze że go spławiłaś bo byłby potem tylko płacz i zniszczona niewinność

Gość Irek36
ale o byciu dziewicą nie musisz nikomu w przyszłości mówić, bo gdy zbudujesz odpowiednio głęboki związek to nie będzie miało znaczenia, niech jakiś facet który na Ciebie zasługuje ma niespodzianke

Gość szanuj aię dziewczyno
ja dopiero koło 40stki zacząłem rozumieć kobiety i ich uczucia, wcześniej chciałem tylko zaliczać i nie obchodziło mnie co czują, ale takie życie, doświadczenie życiowe najlepszy nauczyciel, a młody facet, taki do 35 to ma seks w głowie 24/7, wiem bo tam byłem i wiem o czym nyślą faceci

Gość gość
Dzielenie się swoim ciałem z kimś, kto by je tylko wykorzystał, zbezcześcił i skrzywdził, to samookaleczenie. XXX co Ty mówisz.. przecież to TYLKO palcówka lub jakiś lodzik i co w tym strasznego.. ludzie to robią nawet na plazy (nieuczęszczanej np, etc) LUB biorą ślub od pierwszego zobaczenia, a tutaj taka wtopa... <><><> Ślub od pierwszego zobaczenia i rozwód po 3 miesiącach. :D

Gość gość
.... taaa albo ciąża z kimś kogo się wcale nie zna, i zrąbane życie własne i jeszcze dzieci

Gość gość
ale ryzyko takie same jak np. po 3 latach chodzenia, a potem g... warte? V tak samo Autorka co za różnica czy go widziałaś dzień, miesiąc czy rok? i co z tego? liczą się chęci i sytuacje.. Miałaś tylko macanki w bieliźnie a mogło być chociaz więcej, w tym bez wchodzenia w błonę... X Do reszty: jak liczycie: "swój szacunek" od czasu to powodzenia, facet może udawać i być "waszym przyjacielem" a potem straty jeszcze większe X życie jest krótkie, szybko mija, potem 30stka i będziesz załować braków orgazmu, TAKA PRAWDA Bieżcie sobie te szacunek jak macie 40chę i nawet na to że ktoś będzie chciał was wykorzystać nie macie szans A tu chłopaczek się napalił i co w tym złego? skąd zaraz wniosek że chciał ja porzucić? A tak Autorka go faktycznie porzuciła

Gość gość
Logika większości facetów: - szmata, bo nie dała - szmata, bo dała Analogicznie: - szmata, bo nie kocha - szmata, bo kocha A potem: - szmata, bo jestem zazdrosny i tak rzekłem ja - szmata, bo jestem zazdrosny i tak rzekłem ja Same problemy i jazdy, a seksu od takiego trwałego męskiego porąbania i tak się odechciewa, ciepłych uczuć jakichkolwiek też.

Gość jacek z gdańska
sedno sprawy, dawanie doopy po krótkiej znajomości jest nie wskazane, a wy sobie róbcie jak chcecie panny, tylko nie wymagajcie uczuć od faceta, a jak was rzuci po zaliczeniu to tylko wasza wina

Gość gość
gość dziś Logika większości facetów: - szmata, bo nie dała >>> jak to szmata bo nie dała? to chyba babska logika nie faceta, bo jestem facetem i nie uważam takiej co nie daje po krótkiej znajomości szmatą

Gość gość
ohh kochany, oczywiście, że szmata bo nie dała, mnie facet poznany przez internet nazwał szmatą jak nie chciałam przyjść do niego do domu na drugą randkę :D poza tym swego czasu zostałam okrzyknięta szmatą przez faceta, którego uczuć nie odwzajemniałam (byłam wtedy dziewicą, która nawet się nie całowała i jednocześnie szmatą :D )

Gość gość
ta od tych "szmat" wyżej MYLISZ SIE to tzw. fałszywa dychotomia zobacz na wiki, błąd w rozumowaniu i postrzeganiu rzeczywistości.. XXX jeżeli to jedyny powód by nie dać, to sorry? XX DLACZEGO nie stosować wyjść pośrednich jak lodzik czy palcówka, lub chociaż rękami? Poza tym taki pierwszy czy któryś z rzędu to i tak masakra, wiadomo gumka te sprawy, szybki wystrzał, lepiej to zaliczyć i iść dalej a nie kołować wkoło bez sensu XXX Autorka ile teraz czasu/energii zmarnujesz na kolejnego przystojniaka do tego zadania? i co Ci da że będziesz pewnie po tych wszystkich "radach" chodzić i męczyć gościa przez 4 miesiące o swoich tych sprawach od miesiączki po dojście przez łechtaczkę..? Po co komu to potrzebne OBIEKTYWNIE? krótka piłka i strzał na bramkę, opamiętaj się

Gość gość
Kiedyś w jakimś temacie wypowiadał się wulgarny facet, który wyśmiewał i krytykował dziewczyny, z którymi poszedł do łóżka. Wyzywał je od kłód, nieczułych, zimnych, drętwych, oschłych, pozbawionych kreatywności, inwencji, delikatnośc****erwersji, finezji, itd. Co najlepsze, pisał to o dziewczynach tzw. jednorazówkach. Oczekiwał od nieznajomych kobiet czułego lub namiętnego seksu, po którym nawet sąsiedzi wyszliby na papierosa. Nawet nie wpadł na to, że nie było między nimi żadnej więzi, bliskości, zaufania, a kobieta to nie kawałek plastiku z przyciskami do samoobsługi. Do tego klasyka, czyli każda to materialistka lecąca na jego kasę, wredna sucz. Jeden bełkot.

Gość gość
ALE ten gość od Autorki to na pewno nie on.. co dziwnego że był napalony na nią? gorzej chyba odwrotnie jakby było.. Nie każdy to świnia, i co udowadniać że nie jest wielbłądem XXXX Mam na myśli to, że sam czas, chodzenie x czasu itd = nic nie daje (zobacz nawet na ten głupi program na TVN o tych małzenstwach od pierwszego spojrzenia) Nawet jakby gadała facetowi jaka to jest delikatna, że oczekuje x,y,z od niego bo wiadomo, etc - to nic nie zmienia, i tak nie można wymagać od faceta że pozna cała waszą psychikę i całą paletę emocji zanim dasz mu włożyć... BEZ SENSU Doświadczone laski najbardziej żałują własnie tego ze były niedostępne i straciły okazję NIE TYLKO NA SEKS...

Gość gość
17.49 ja nic nie "pieprzę", jak to ująłęś/ujęłas. Autorka wykazala się skrajną naiwnoscią, zapraszając faceta z daleka, myśląc sobie, że będzie ją trzymał za rękę (tylko) cale spotkanie. Trzeba naprawdę przetestować mężczyznę, poznać go, być z nim w głębszej relacji, by stracić dziewictwo. "Gadanie" przez net to tylko bajdurzenie, kolorowanki dla dorosłych, gdzie kazdy koloruje ile wlezie... trzeba poznać kogoś osobiście, jego środowisko, znajomych. Przecież może być chory? Psychiczny?

Gość przepraszam bardzo panne
dziś ohh kochany, oczywiście, że szmata bo nie dała, mnie facet poznany przez internet nazwał szmatą jak nie chciałam przyjść do niego do domu na drugą randkę smiech.gif poza tym swego czasu zostałam okrzyknięta szmatą przez faceta, którego uczuć nie odwzajemniałam (byłam wtedy dziewicą, która nawet się nie całowała i jednocześnie szmatą smiech.gif ) >>> Kochanie, trafiłaś na debili, jako facet przepraszam Cię bardzo za tych tępaków z mojego plemienia, przykro mi że to Cię spotkało, i szczerze współczuje, ale zapewniam Cię że to nie jest normą u facetów którzy są cywilizowani, tylko u małp wyglądających jak ludzie

Gość gość
gość dziś Kiedyś w jakimś temacie wypowiadał się wulgarny facet, który wyśmiewał i krytykował dziewczyny, z którymi poszedł .... OOO Jako facetowi wstyd mi za takich bydlaków, bym takiego postawił po mur i po nim, debil

Gość gruby łysy po 40stce
gość dziś pierdoły, bliskość to nie czas ale poznanie się od WEWNĄTRZ a nie tylko cieleśnie, a że poznanie wymaga czasu to inna sprawa. Jedno jest pewne, NIE CENI SIĘ NICZEGO CO DOSTAJE SIĘ ŁATWO

Gość gość
trzeba poznać kogoś osobiście, jego środowisko, znajomych. Przecież może być chory? Psychiczny? XXX o tym myśl jak idziesz do ołatarza a nie liczysz na numerek, i co z tego ze uciekła np. z wariatkowa (ps. tak ma wiekszosc tzw. artystów czy muzyków) jak dobry w łóżku? hello laska? ogranij swoje mysli

Gość gość
gość dziś tu się zgodze, autorka sporo naiwna pomimo wieku, nie rozumie popędu facetów i w jakim niebezpieczeństwie się znalazła, mógł w czasie snu ją zgwałcić, niech lepiej sprawdzi czy dalej jest dziewicą bo może ją wyroohał w nocy a ona nawet nie wie, biedne młode dziewczyny, takie naiwne, to niebezpieczne, a nie każdy facet panuje nad hormonami i popędem, mogło się bardzo źle to skończyć

Gość nie każdy facet to bydle
gość dziś dla ciebie to "numerek" nic nie znaczący a dla innych wyrazy uczucia, więc puszczaj się jak chcesz i ile chcesz ale wara od innych którzy robią to z uczuciem a nie jak mięso tłuczone na desce

Gość gość
i co że facet się spuści na Twój widok? nawet nie zdarzy taki młodzieniaszke wejść, jakby mógł nawet.. bądź realistką a miałby faceta na każde zawołanie te 200 km, młoda to głupia