Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZasmuconaBardzo

Odmowa seksu

Polecane posty

Gość ZasmuconaBardzo
20:58 O to go nie podejrzewam, zranił mnie emocjonalnie, ale krzywdy fizycznej nie zrobiłby mi. Nie sądzę. Cały czas powtarzał, że nie zrobi niczego czego bym nie chciała. Dotykał baaardzo delikatnie i czule, żadne brutalne uściski. Przez sen też nic nie było, bo praktycznie nie spałam, a nawet gdyby to mam bardzo płytki sen. W nocy cały czas obejmował mnie ramieniem i kilka razy przez sen pocałował w czoło i głowę, co mnie zaskoczyło. Rankiem powtarzał, że dawno tak cudownie nie czuł się przy dziewczynie. Przy pożegnaniu kilkakrotnie upewniał się czy ustalony przez nas wcześniej termin kolejnego spotkania jest aktualny i czy będę miała jak dojechać na miejsce. Czy to ja zwariowałam czy on?? :P

Gość gość
idziesz jak jakaś kotka, co macha ogonkiem na lewo i prawo z jakimiś uczuciami, zdecyduje się czy w końcu chcesz mu dać czy nie?

Gość gość
A może on ma jakieś problemy swoje etc i się jeszcze odezwie. Albo przemyślał sprawę i się wystraszył tego że jesteś dziewicą, stanowczo za wcześnie mu to powiedzialas. Masz nauczkę na przyszłość, żeby facetowi którego mało znasz tego nie mówić. Następny może np. zrobić z tego sensację i rozgadac innym że jesteś dziewicą. Różni są ludzie, żeby mówić o sswoich intymnych sprawach, trzeba mieć pełne zaufanie do faceta, a nie na 3 -cim spotkaniu.

Gość gość
wszystko pięknie i czule a potem cię OLAŁ, a ty mu ufasz jak debile Amber Gold, naiwna jesteś

Gość tyle na ten temat
Autorko, chłopaczek nie zamoczył i zobaczył że raczej za szybko nie zamoczy i się spławił szukać gdzie indziej łatwej zdobyczy, a tobie się udało tym razem

Gość ZasmuconaBardzo
Ufam mu, bo powiedziałam o swoim dziewictwie? Dla mnie to nie jest żadna wielka tajemnica, a poinformowałam go o tym dlatego, żeby wytłumaczyć czemu nie chce, że to nie chodzi o niego tylko o mnie. A nawet jak to komuś powie to co z tego? Dla mnie to nie powód do wstydu. Bardziej bym się wstydziła gdybym powiedziała mu, że np. miałam 5 partnerów i ta wiadomość poszła w świat. Jak mnie ktoś wyśmieje z takiego powodu to już tylko o nim świadczy. Dlaczego jestem naiwna? Ja mu już dawno nie ufam, jak tylko zerwał ten kontakt, a teraz chciałam anonimowo zapytać o waszą opinię odnośnie jego zachowania. Upewnić się czy to tylko moje zdanie, że postąpił słabo. On się do mnie nie odzywa i vice versa. Ja też mu się nie narzucam, więc nie jestem żadną desperatką latającą za facetem.

Gość taki jeden facet 31
Jako facet napisze ,ze po prostu coś mu nie pasowało ,a rozkminianie co to było niema sensu bo niczego nie zmieni. W dodatku nie warto nic zmieniać i analizować co by było ,gdybyś mu "dała" ..bo może też by się nie odzywał...tego się nie dowiesz. Wiadomo ,że boli ,ale to była krótka znajomość to i krótko poboli. Radzę nie rozmyślać za dużo tylko żyć dalej i nie przegapiać kolejnych okazji. Każdy facet jest inny tak jak i kobiety.

Gość taki jeden facet 31
Jeszcze krótko dodam, że dobrze zrobiłaś. Nie rób nic nigdy na siłę i wbrew sobie tylko dlatego ,żeby coś zyskać bo to się potem odbije z podwójną siłą. Bo widzisz z tym facetem nie wyszło ,a zachowasz się podobnie przy innym i może wyjdzie bo mu akurat będziesz odpowiadała taka jaka jesteś

Gość gość
autorka jesteś tą dziewicą ale miałaś już jakiś orgazm? chociaż skurcze ?moze w tym problem raczej?

Gość ZasmuconaBardzo
22:58 Gościu skończ już się udzielać w moim temacie, bo to się nudne robi. To Ty od ręcznych robótek, spustów w majtki i pieszczot w bieliźnie?? Daruj już sobie, naprawdę. Włącz lepiej jakiś filmik, bo na tym wątku raczej się nie znajdziesz mocnych podniet.

Gość gość
"Gadanie" przez net to tylko bajdurzenie, kolorowanki dla dorosłych, gdzie kazdy koloruje ile wlezie. - nie prawda. Ja zawsze piszę prawdę i uważam, że przez neta można kogoś poznawać lepiej od strony wnętrza....bo właśnie jest tu większa otwartość a na zewnątrz zakłada się maski i często nie ma odwagi by poruszać tematy tabu -a w necie nie ma takich zakazanych tematów ;) A czekanie z seksem nie jest dla mnie żadną grą tylko po prostu ja naprawdę potrzebuję czasu by oswoić się z kimś i otworzyć przed nim.

Gość pussydestroyer69
Napisz do niego że już jesteś gotowa i ukochany wróci

Gość gość
to otwieraj tylko na prawdę i dosłowanie a nie w wyobraźni czy w necie, bo to bez sensu, poza tym ile zamierzasz się tak oswajać? 200 km to mało?

Gość gość
"Dla mnie to nie jest żadna wielka tajemnica, a poinformowałam go o tym dlatego, żeby wytłumaczyć czemu nie chce, że to nie chodzi o niego tylko o mnie" x Tłumaczy się tylko winny... Kobieta świadoma swojej wartości nie ma obowiązku tłumaczyć się dlaczego odmawia. Xxx "A nawet jak to komuś powie to co z tego? Dla mnie to nie powód do wstydu. Bardziej bym się wstydziła gdybym powiedziała mu, że np. miałam 5 partnerów i ta wiadomość poszła w świat." x Oczywiście że nie powód do wstydu, ale też nie powód do chwalenia. Tak samo nie mądre byłoby powiedzenie że miałaś 5 partnerów jak to że nie miałaś żadnego. Życie intymne, to życie intymne, osoba która w tej materii nie jest trochę tajemnicza nie budzi zaufania.

Gość gość
wartość tekstu: bla bal ble blablebl blabla ble.

Gość gość
Dobra Autorko, może po prostu nie miałaś nawet orgazmu, w tym chociaż łechtaczkowego? i stąd to wszystko? to nie ma nic przecież wspólnego z dziewictwem, mozesz miec jedno i drugie wiesz o tym? :-P

Gość gość
12:35 ma rację. Kobieta która jakby nie było na wstępie znajomości mówi facetowi że jest dziewicą jest delikatnie mówiąc naiwna.

Gość gość
03.07 Błąd w założeniu. To Ty piszesz prawdę. Ale czy DRUGA STRONA też pisze prawdę? Zakładasz, że tak, bo sądzisz ludzi według siebie. Chwalebne, ale naiwne. Właśnie takie osoby pierwsze padają ofiarami manipulacji, a potem się dziwią i żalą. Poznaj mężczyznę ze swojego środowiska, sprawdzonego, z dobrą reputacją, o którym ktoś może coś powiedzieć, a nie obcego faceta z netu, który Ci sciemnia, a Ty łykasz wszystko. Zapisz się do biura matrymonialnego.

Gość gość
Gdzie jest problem. Jedno (on) chce seksu i wyraznie daje to do zrozumienia. Po odmowie szanuje wole niedoszlej partnerki i szuka innego obiektu, gdzie otrzyma to co chce. Z kolei ona rowniez robi uzytek ze swojego prawa wyboru, teraz jeszcze nie chce,wiec nie daje - i w porzadku. Nikt nikogo nie krzywdzi, nikt nikogo nie oszukuje. Teraz mozna rozszczepiac wlos na czworo, dlaczego ta druga osoba nie akceptuje w 100 % mojego zdania i sie nie dostosowuje. On przeciez moglby jeszcze adorowac i starac sie, az ona sie zgodzi, a wiec spelnic jej zyczenie. Ona z kolei moglaby zgodzic sie juz teraz - jest przeciez dorosla i w ten sposob spelnic jego zyczeni. "Bo w tym wlasnie jest ambaras, zeby dwoje chcialo na raz"

Gość gość
Możliwe że facet chciał tylko seksu i traktował autorkę jako jednorazową przygodę. Mógł też mieć poważniejsze plany wobec niej, ale jak ona powiedziała że jest dziewicą, to nie wiedział czy ona się tym chwali czy się żali. I wolał sobie odpuścić. Być może gdyby powiedziała że nie chce, bo się jeszcze zbyt krótko znają. Zamiast podkreślać fakt bycia dziewicą, jakby to było najważniejsze. To możliwe że facet traktował by ją poważnie i znajomość by się rozwijała.

Gość ZasmuconaBardzo
Może i macie rację, że niepotrzebnie to mówiłam, ale czasu już nie cofnę. Z drugiej strony nigdy nie podejrzewałabym, że normalny facet zrezygnuje z kobiety z takiego powodu. Myślałam, że dla mężczyzn jest to plus albo całkowicie obojętne. Ale żeby przekreślić kobietę z powodu dziewictwa?? Tego jeszcze nie słyszałam w swoim otoczeniu. Moja kuzynka miała całkiem podobną sytuację do mojej. Jak poznała faceta to była jeszcze starsza ode mnie i też była dziewicą. Gdy mu o tym powiedziała chłopak mało nie popłakał się ze szczęścia, że będzie pierwszy i jedyny. Dziś są już małżeństwem. Każda sytuacja inna.

Gość gość
Znowu robisz załozenie, kolejne. Spotkalas fajnego chlopaka, i JUŻ myslalas, ze sobie zycue ulozysz. Za bardzo projektujesz na przyszlosc, i chlopak mógl byc porządny, ale swierdził, ze zenic się jeszcze nie będzie. Po 3 spotkaniach. A dziewictwo zobowiązuje dodatkowo. Toteż odpuścił.

Gość ZasmuconaBardzo
Ej, nie proponowałam mu małżeństwa :P A to że mając 24 lata szukam czegoś poważniejszego nie jest chyba dziwne, tym bardziej, że pochodzę z dość tradycyjnego środowiska. Jemu jednak nic nie dałam po sobie poznać, że bardzo mi się podoba pod wieloma względami i myślę o nas w poważniejszych kategoriach. Wręcz przeciwnie, starałam się być jak najbardziej "na luzie". To on mówił o przyszłości, o tym co musimy razem zrobić, gdzie mnie zabierze, co mi pokaże. Co jak co, ale gadkę to on miał dobrą, nawet moją mamę zbajerował :P

Gość gość
to miałaś już ten orgazm tradycyjny jakikolwiek? czy też nic :-(

Gość gość
O kierwa, jaki natręt z tego poooj*** u góry :o

Gość gość
/Błąd w założeniu. To Ty piszesz prawdę. Ale czy DRUGA STRONA też pisze prawdę? Zakładasz, że tak, bo sądzisz ludzi według siebie. Chwalebne, ale naiwne. Właśnie takie osoby pierwsze padają ofiarami manipulacji, a potem się dziwią i żalą. Poznaj mężczyznę ze swojego środowiska, sprawdzonego, z dobrą reputacją, o którym ktoś może coś powiedzieć, a nie obcego faceta z netu, który Ci sciemnia, a Ty łykasz wszystko. Zapisz się do biura matrymonialnego./ - nie znasz sytuacji ;) nie wiesz w ogóle co on pisze a zakładasz, że ściemnia. Skąd możesz wiedzieć o czym piszemy? Tak się składa, że poznałam go na forum, gdzie wiedziałam już wcześniej co pisze publicznie a potem rozmawialiśmy bardzo otwarcie na wiele tematów i zwierzył mi się z takich spraw, które nie mogły być zmyślone - nie opłacało mu się to bo to było coś, po czym mogłam się do niego zniechęcić i urwać kontakt z nim. Ale nie zrobiłam tego i dałam mu szansę i bardzo dobrze :) Niektóre z jego zwierzeń są bardziej hardkorowe niż moje...więc to chyba nawet on więcej zaryzykował niż ja. Wiem, że on pisze i mówi prawdę ( jesteśmy po spotkaniu na żywo ;)) Zdaje sobie sprawę, że to iż ja jestem szczera nie oznacza,że każdy taki jest, nie jestem naiwna więc nie martw się o mnie. Ale mam też dobrą intuicję. I zarówno ja mam czuja do niego jak on do mnie bo gdyby nie miał to też by mi nie pisał tego wszystkiego ;) Nie mam potrzeby ani ochoty zapisywać się do biura matrymonialnego więc nie mów mi co mam robić. Z dobrą reputacją powiadasz, o kim ktoś może coś powiedzieć..zdajesz sobie sprawę, że to też może być oszustwo? reputacja bywa iluzją...nie jeden cwaniak ma dobrą opinię na mieście a w domu wychodzi z niego potwór...i nie jeden porządny człowiek został wplątany w cudze intrygi i oczerniony złośliwymi, nieprawdziwymi plotkami na jego temat. Dlatego wolę sama sprawdzać i słuchać swojego Serca, jak na razie właśnie to wychodzi najlepiej :)

Gość gość
a moze dałas mu klasyczne friendzone i tyle pitolenia