Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natii91

Hybrydy w ciazy

Polecane posty

Gość gość
Nie, bo dziecko może mieć potem zrogowaciałe paznokcie

Hybryda nie jest szkodliwa w ciazy, ale w ciazy dzieciatko zabiera wiecej witamin i przez to paznokcie sa bardziej podatne na oslabienie, lamliwosc, rozdwajanie, wiec wolalabym zwykle lakiery. Mozesz kupic sobie kilka od golden rose, sa tanie w granicach 5-7 zlotych, a sa trwale, nie smuza i nie odpryskuja. Moje ulubione to serie ice chic, popularna "tafla lodu na paznokciu" i express dry, szybko schnace :) Palety kolorw sa ogromne, spory wybor w jesiennych kolorach.

Gość gość
mi wszystkie lakiery odpryskują po jednym dniu :/

Gość Natii91
Próbowałam lakieru chyba z każdej firmy, od drogich po tę za 3 zł żaden nie siedział dlatego kupilam zestaw do hybryd i w końcu wyglądam jak człowiek, niestety w ciąży już nie jestem bo poronilam ale na przyszłość przyda mi się każda dobra rada :)

MOzecie sprobowac lakiery od gr z serii prodigy, kosztuja okolo 27 zl za zetaw z topem i zareczam Wam, ze nie bedzie odpryskiwal po jednym dniu! Ja nawet myjac codziennie naczynia mam go minimum 5 dni, nic nie odpyskuje! I jest zdecydowanie zdrowszy niz hybryda, nie utwardza sie w lampie UV.

Gość gomel
A dlaczego nie? Przecież można mieć ładne paznokcie nawet w ciąży. Hybrydy można nawet samodzielnie sobie zrobić, a dokładnie co i jak trzeba zrobić, to można przeczytać na http://www.amfora.pl/wiadomosc/paznokcie-hybrydowe-jak-zrobic-w-domu-jak-zalozyc-jak-zdjac/2775/ Ale jak masz wątpliwości, czy w ciąży można sobie zrobić hybrydy, to najlepiej zapytaj swojego lekarza. Chyba bardziej trujące i szkodliwe jest powietrze w dużym mieście, niż paznokcie hybrydowe.