Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy z dziewczynami

Polecane posty

Gość gość
Na transie są zazwyczaj jakieś już stare :D

Gość gość
To jak zmienić rzeczy o których pisałem ?

Gość gość
jeśli masz takie podejście do kobiet to może lepiej, ze jesteś sam. Trans nie pasuje, to nie pasuje. Żyj sobie sam jak palec. Z mamusią :) Problem zidentyfikowany, to nie z kobietami jest problem tylko z tobą.

Gość gość
Jakie podejście ? Panie po 40stce zazwyczaj tam są , ja mam 24 lata , nie mówię ,że się nie da bardziej chodzi mi o to , że nie pomyślałem o transie z tej perspektywy... , zazwyczaj tam coś załatwiałem z autami o kwestiach poznania kogoś. Tam nie pomyślałem....

Gość gość
jeśli panie po 40 to chyba i panowie po 40? Nie wiem skąd ludzie biorą te statystyki ;]

Gość gość
Poza tym w sobie też mam jakieś problemy od początku o tym mówiłem.

Gość gość
Jak tam z tymi ludźmi gadać na tym transie ? Nie ma zbytnio kontekstu , pozałatwiam jakieś Auta ładunki , ale jak tam się z kimś poznać tak prywatnie ?

Gość gość
Kiedyś coś słyszałem że ludzie przez tego transa się poznali jacyś, ale nie wiem jak tam podrywać jakieś osoby , nie mam takiej łatwości w kontaktach z ludźmi.

Gość gość
Odpowie mi w końcu. Ktoś ?

Gość gość
A miał ktoś z was sytuacje , albo ktoś znajomy od was , że do was przyjeżdzaly jakieś panny poznane na transie?

Gość gość
ja mam problemy z facetami.

Gość gość
dziewczyny to też ludzie, a nie istoty z obcej planety, najpierw naucz się poznawać KOLEŻANKI a dopiero potem bierz się za romanse.

Gość gość
Strona zaadoptujfaceta.pl polecam

Gość gość
dziewczyny to też ludzie, a nie istoty z obcej planety, najpierw naucz się poznawać KOLEŻANKI a dopiero potem bierz się za romanse. xxx często miałem tak , że nie mogłem sie dogadać z dziewczynami na dłuższa metę... , a gdzie poznawać koleżanki ? najlepiej

Gość gość
Gdzie poznać jakieś koleżanki ? U mnie w pracy nie ma żadnych bo sam pracuje w biurze... , co ? , przez znajomych nie ma jak poznać.

Gość gość
a może pójść o krok do przodu i po prostu zarobie dużo kasy to znaleźć sobie jakąś za kasę ? dobry pomysł ? zapłaci się lasce np. 2 koła na m-c to pewnie się jakaś znajdzie fajna , ja takie coś zrobię za jakiś czas... , w necie jakieś ogłoszenie się napisze to pewnie się odezwą jakieś.

Gość gość
A jak można łatwiej kogoś poznać nawet koleżanki ? jeżeli nie mam zbytnio jak przez znajomych - a w pracy siedzę sam w oddziale... , a chodzenie po klubach czy zagadywanie na ulicy mnie nie jara... ,