Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sorry hipsterki ale ramoneska to kurtka punków i metalowców !

Polecane posty

Gość gość
ramoneska to kurtka motocyklowa, nie "muzyczna" ;)

Gość gość
owszem, zwłaszcza metale...klony jak jasna cholera. Każdy wygląda tak samo i jeden po drugim często powtarza opinie... Zero indywidualności w tych ludziach

Gość gość
zaczynam nową modę: ramoneskowe spodnie w kantki z manszetami w dzwony obklejone pierzem i zabite świekami gdzie popadnie.

Gość gość
A ja lubię skórzane kurtki typu Chanel. U nas się mówi "szanelki" i ciekawe czy dla kogoś jest to problem życiowej wagi. Dla mnie akurat nie, ale lubię ten model, wolę bez kołnierza

Gość gość
Ja lubię dinozaury ale nie powinnam nosić żadnych ciuszków z dinozaurami bo przecież...wyginęły!

Gość gość
nie chcesz nosić ciuszków to kup sobie pościel w dinozaury. Może ci się przyśnią ☺

Gość gość
co za bydło chamskie tu dyskutowało. Obrzydzacie tylko metal porządnym ludziom, ktoś pomyśli, że to muzyka dla tępej hołoty. Tak uważała nasza wychowawczyni w liceum i coś mi się wydaje, że trochę prawdy w tym było

Gość gość Walduś
Gitara wcale nie jest ciężka, co on bredzi

Gość gość
mam pytanie, czy metalom wypada nosić kalesony?

Gość gość
Podczas Zimy , pod portkami , czemu nie? Kto to będzie sprawdzać?

Gość gość
gość 2016.10.19 nie chcesz nosić ciuszków to kup sobie pościel w dinozaury. Może ci się przyśnią ☺ X Przecież napisałam że noszę ale wedle kretyńskiego tematu, założonego przez kretyńskiego idiotę.......nie powinnam! Ja żyję, wdycham, oddycham i śnię dinozaury BEZ pościeli :-)

Gość gość
kupcie se kalesony, zimno się robi ☺

Gość gość
najlepiej w dinozaury

Gość gość
śmiej się, ale harleyowcy noszą kalesony pod spodniami zimą :P

Gość gość
Ciekawe czy autor tematu ma chociaż jedne?

Gość gość
To dobrze robią, nie przeziębią się przynajmniej. Ja się nie śmieję. Trzeba o siebie dbać, brawa dla harleyowców ☺

Gość gość
przeziębienie jak przeziębienie...wyobraż sobie, że jedziesz autostradą i poza zimnym wiatrem pada ci śnieg na jajka :P

Gość dinozaur harleyowiec
gość dziś przeziębienie jak przeziębienie...wyobraż sobie, że jedziesz autostradą i poza zimnym wiatrem pada ci śnieg na jajka x w zime sie raczej nie jeździ motocyklem

Gość gość
oczywiście, że się jeździ...chyba, że ktoś jest na to za cienki :P

Gość gość
gość dziś oczywiście, że się jeździ...chyba, że ktoś jest na to za cienki x chyba u ciebie po wsi skuterem jezdzisz zimą, twardzielu z remizy :D Latem to bardzo częsty widok ale zimą nie widziałam szaleńca, przy minusowych temperaturach i szklance na drodze. Na motocyku wpadłbys zaraz w poslizg i dowidzenia.

Gość gość
Przede wszystkim jestem kobietą :) Mój narzeczony jeździ zimą i nie ma problemu - może dlatego, że nie mieszkamy na wsi i drogi są sypane? I osobiście jechałam z nim na motorze w lutym na spory dystans.

Gość gość
gość dziś gość dziś oczywiście, że się jeździ...chyba, że ktoś jest na to za cienki x chyba u ciebie po wsi skuterem jezdzisz zimą, twardzielu z remizy smiech.gif Latem to bardzo częsty widok ale zimą nie widziałam szaleńca, przy minusowych temperaturach i szklance na drodze. Na motocyku wpadłbys zaraz w poslizg i dowidzenia. X X X Nie do mnie ale się wypowiem. Każdego 13-nastego (nawet w Zimie i w lodzie) jest zjazd w określonej miejscowości dla wszystkich mających fizia na punkcie motocykli. Z WIELU krajów, Stanów i Prowincji. Tak. Jest śnieg, jest lód i jest zjazd. To, że TY takiego czegoś nie widziałaś to twój pech.

Gość gość
Jako fanka stylu goth w Twoim wieku popieram!Kiedyś to coś znaczyło,teraz pod dyktando mody wszystko.Chore to.

Gość gość weteranka
Nie do mnie ale się wypowiem. Każdego 13-nastego (nawet w Zimie i w lodzie) jest zjazd w określonej miejscowości dla wszystkich mających fizia na punkcie motocykli. Z WIELU krajów, Stanów i Prowincji. Tak. Jest śnieg, jest lód i jest zjazd. To, że TY takiego czegoś nie widziałaś to twój pech. x kochany ja juz za stara jestem zeby w zime jezdzic, stawy mnie bolą hahah

Gość gość
co niby znaczyło? NIC. To tylko kurtka

Gość gość
23:24, weź nie żartuj! Stawy stawami ale tu chodzi o "jaja" :-) No i wiesz, metryka nie ma wieku. Czujesz się na tyle na ile chcesz. Musisz chcieć i tylko tyle a resztę....Pal licho :-)

Gość gość
a Lemmy nasz patron patrzy na nas z góry :D🖐️

Gość gość
Teraz mamy takie bida zimy, że lepsze warunki do jazdy na motorku niż na nartach, więc czego sobie żałować jak ktoś lubi? A nieboszczyk to nie wiem skąd patrzy. Podobno muzycy idą do piekła