Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rigbis

Rodzic się podporządkowuje dziecku i spełnia jego zachcianki

Polecane posty

Gość gość
Cienkie prowo 0/10 :o

Gość gość
Rigbis dziś Dzieci rodzą się idealne. Nie rozumiem dlaczego mamy narzekają na swoje dzieci,że są niegrzeczne, że krzyczą, płaczą z byle powodu itp. To czysty wymysł, o którym się czyta, kompletna nieprawda, dzieci są zawsze grzeczne. Dziecku należy na wszystko pozwolić, on jest królem, a rodzic jest poddanym dziecka, który ma spełniać wszelkie jego zachcianki (egzekwowane płaczem, krzykiem, tupaniem nóżkami, biciem itp.) Dziecko rządzi i ma być tak, jak ono chce (niezależnie od wieku) a rodzice mają tylko spełniać to wszystko. x rozumiemy, że Ciebie tak wychowano "jak dziecku się podobało" i teraz siedzisz na levvackim kafe i ciupiesz provva :D

Gość gość
Rigbis dziś Pisze: Dzieci rodzą się idealne. Nie rozumiem dlaczego mamy narzekają na swoje dzieci,że są niegrzeczne, że krzyczą, płaczą z byle powodu itp. To czysty wymysł, o którym się czyta, kompletna nieprawda, dzieci są zawsze grzeczne. Dziecku należy na wszystko pozwolić, on jest królem, a rodzic jest poddanym dziecka, który ma spełniać wszelkie jego zachcianki (egzekwowane płaczem, krzykiem, tupaniem nóżkami, biciem itp.) Dziecko rządzi i ma być tak, jak ono chce (niezależnie od wieku) a rodzice mają tylko spełniać to wszystko. x rozumiemy, że Ciebie tak wychowano "jak dziecku się podobało" i teraz siedzisz na levvackim kafe i ciupiesz provva :D

Gość gość
Dzieci rządzą, rodzice służą, żadne prowo powiem raczej nie inaczej ;)

Gość gość
Kobiety!Pajac Se robi prowo a Wy to przeżywacie jak mrówka okres.Dzieci do beczki trzeba za wczasu dać,bo potem takie kafeteryjne z*by zakładające tego typu tematy się rodzą.:)

Gość gość
Rigbis dobrze pisze, wódki mu dać ! Wy rodzice jesteście do d... py macie słuchać swoich dzieci. One wam mogą wejść na głowę, poniewierać wami, a wy grzecznie i pokornie macie spełniać ich zachcianki.

Gość gość
gość Mówisz do mnie czy koło mnie ;) a poszło won mi stąd ! jak Ci się temat nie podoba, to nie właź tu i nie pisz ! Wrzodzie jeden na ciele zdrowego narodu ;)

Gość gość
gość dziś Rigbis dobrze pisze, wódki mu dać ! Wy rodzice jesteście do d... py macie słuchać swoich dzieci. One wam mogą wejść na głowę, poniewierać wami, a wy grzecznie i pokornie macie spełniać ich zachcianki. x Możesz sobie tylko tak popisać :D

Gość gość
Rodzice jesteście do bani !!! dziecko ma prawo wami rządzić i wami poniewierać !

Gość gość
Wy rodzice jesteście do niczego !!! macie słuchać swoich dzieci. One wam mogą wejść na głowę, poniewierać wami, a wy grzecznie i pokornie macie spełniać ich zachcianki. Jesteście służalcami i koniec.

Gość Mareczko
Ha,ha,ha,ha,ha ale jaja ! i bardzo dobrze, ja sam daję mojemu synowi wejść sobie na głowę, to on mną rządzi, nie ja nim. Rodzice pozwólcie na to swoim pociechom nie pożałujecie.

Gość gość
14.56- raczej koło,tak jak kula z pistoletu,bo jakby Ci strzelił w łeb to by kula 7 dni mózgu szukała.

Gość gość
Dziś mam dobry dzień. Jak wracałem z pracy do domu, zauważyłem ,że matka bardzo krzyczy na dziecko, a dziecko płakało. Nomen omen przechodziła straż miejska, super, natychmiast zwróciłem uwagę na zachowanie matki. Strażnicy podeszli i zażądali wyjaśnienia sytuacji. Matka była zdumiona, ale ja szybko zareagowałem,że za głośno krzyczy na dziecko i je stresuje. Matka mówi, że ona tylko tak, ale strażnicy ją spisali. Ma nauczkę ,że na dziecko się nie krzyczy, tylko je wychowuje bezstresowo.

Gość gość
15.05 a Ty w ogóle masz mózg ? Bezmózgie yeti :D

Gość Strinina
A ja jestem za i uważam,że Rigbis dobrze napisał/ała. Dziecko ma rządzić rodzicem, rodzic ma się całkowicie podporządkować pod swoje dziecko, być mu posłuszny, słuchać się go, i mu na wszystko pozwalać - czyli wejść sobie na głowę. to jest radość i szczęście dla rodziców, bo wtedy ich dziecko/dzieci jest/są szczęśliwe, że wszystko może i co chce to ma.

Gość gość
Ja jestem przeciw. Bachor ma znać swoje miejsce, jak coś przeskrobie. Nawet w szkole mnie to doradzała pedagog, jak Mateuszek skopał koleżankę za nic. Od tego momentu, jak coś nabroi to dostaje dziesięć pachów na gołe dupsko. Już zaczyna łączyć fakty w logiczną całość i powoli przestaje mieć odruchy adhd. Pozdrawiam.

Gość gość
A ja się nie zgadzam, zgodnie z początkiem tematu dzieci rodzą się grzeczne, idealne i jest ok. To niemożliwe,że syn skopał koleżankę ! nie wierzę.

Gość gość
Dzieci są grzeczne, a to,że są "rzekomo niegrzeczne" jest czysta bzdurą. Dziecko w łonie matki jest idealne, nie wie co się wokół niego dzieje. Jak się urodzi jest również idealne, nieskazitelne, grzeczne, więc nie wierzę w coś takiego,że taki człowiek jest niegrzeczny.

Gość gość
Pachem po d***e i patrzeć, czy równo krew tryska. Jak to mawiał i na mnie praktykował mój tato.

Gość gość
Ja się zastanawiam, skąd wy bierzecie ta niegrzeczność u dzieci, to nie istnieje ! Dzieci są idealne i grzeczne. A bić ich nie wolno, a gdyby tak Was ktoś bił, było by wam miło ? no chyba nie .

Gość gość
Dziecko jest grzeczne kiedy jest dobrze wychowane. Tzn. ma wszystko co chce, jest rozpieszczane itd. Niegrzeczne - to jest pojęcie anachroniczne. Nie ma niegrzecznych dzieci. Rodzice sami robią taką otoczkę,że ich dzieci są niegrzeczne. Jak by je rozpieszczali i na wszytko im pozwali, wejść sobie na głowę i dać się manipulować sobą, to by było ok. a tak to narzekają :(

Gość gość
Ty/Wy chyba cierpisz/cie na zespół niedoboru pasa na d***e w młodości. Nikt tobie/wam porządnie nie wlał dlatego jesteś/cie głupi.

Gość Idealnie
Ja powiem krótko świat jest idealny, dorośli są idealni, i dzieci są idealne (a idealność u dzieci znaczy grzeczne). A zatem nie ma dzieci niegrzecznych, bo są idealne.

Gość gość
A ja jeszcze dodam króciutko - wszystko jest idealne. Więc żyjmy w tym pięknym idealnym świecie i nie kłóćmy, bo kłócić się to jak spróbować utopić wodę, spalić ogień, zakopać ziemię, udusić powietrze.