Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gorączka od poniedziałku bez innych objawów u 5 latki

Polecane posty

Gość gość
e z 4 hgb da się żyć, osobiście widziałam dziecko z hgb 4,5, tylko siedziało na rękach, miało 1,5 roku

Gość gość
I co doktorku? Nadal jesteśmy wariatkami, a to tylko banalna wirusówka, która się przeciągnęła? Cos mi się zdaje, ze z ciebie taki lekarz jak ze mnie kosmonauta autorko, jestem z wami myślami

Gość gość
Jesteśmy juz po.Skierowanie do szpitala i to natychmiast.Lekarz powiedział,ze takich wyników u dziecka dawno nie widział i pewnie będą one powtórzone.Jedziemy jeszcze dzisiaj,zabierzemy tylko jakaś piżamkę,maz resztę dowiezie.Wyszlam z tej przychodni i sie popłakałam razem z mała.Jestem przerażona!!!

Uwielbiam jak takie "doświadczone" mamuśki wypowiadają się na temat medycyny. Żeby zostać np pediatra trzeba ciężko pracować przez 15 lat, a Tobie się wydaje że postawisz diagnozę bo Twoje dziecko tez tak miało.... Gratuluję

Gość gość
Daj znać ze szpitala, matko swieta

Gość gość
DoktorTataPl dziś Uwielbiam jak takie "doświadczone" mamuśki wypowiadają się na temat medycyny. Żeby zostać np pediatra trzeba ciężko pracować przez 15 lat, a Tobie się wydaje że postawisz diagnozę bo Twoje dziecko tez tak miało.... Gratuluję vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Za to wy, wszystko lekceważycie uważając przy tym matki za przewrazliwione i zawracające doopę, a potem dziecko ląduje w szpitalu przez wasze niedbalstwo. To my, tutaj z doświadczeń chorobnaszych dzieci więcej jej podpowiedziałyśmy niż ty, papudroku i konowale.

Gość gość
Słuchaj trzymaj się opcji zapalenia płuc.

Gość gość
Dokładnie. Ja mam na szczęście mądrego pediatre ale to wyjątek

Gość gość
Pewnie autorko przebadają córeczkę porządnie,wyobrażam sobie co przezywasz,współczuje.Trzymam za Was kciuki.

Gość gość
Wg mojej bylej lekarki wszystko to wirusowka. I wciaz te same leki przepisywane. Mocz, krew , po co ? Trafic na dobrego lekarza to cud. Autorko a Ty postaraj sie nie denerwowac, bo corka tez to odczuwa. Szpital nie taki straszny, wszystko bedzie dobrze ! Dobrze, ze posluchalas dobrych rad i wykonalas badania. Trzymam kciuki !

Gość gość
Moje dziecko przy bakteryjnym zapaleniu płuc miało niemalże identyczne wyniki, tylko CRP było dużo wyższe. Trzymajcie się dziewczyny, w szpitalu pomogą małej. Pewnie dostanie antybiotyk dożylnie i szybko stanie na nogi. Moje dziecko po pierwszej dawce antybiotyku przestało gorączkować, ale w szpitalu spędziliśmy 2 tygodnie zanim pozbyliśmy sie dziadostwa.

Gość gość
Ale hgb 4 zapewne nie miało. Tu jest problem. Mimo infekcji hgb tak nisko nie spada. Autorka jakie gardło! Badał lekarz?

Gość gość
Nie chce straszyć autorki ale dla mnie hemoglobina 4 to białaczka

Gość gość
16:56 dokładnie. Nasz były lekarz też tak uważał i zawsze przepisywał niesmiertelny Neosine:O Przepisałam syna do innej pani doktor i jest niebo a ziemia

Gość gość
gośc 16:59 hemoglobina wynosiła 5,8. Niedokrwistość z powodu niedoboru żelaza

Gość gość
To zwracam honor. Trzymajmy się tego ze to infekcja.

Gość gość
Ale 5,8 podczas infekcji czy bez niej. To różnica

Gość gość
Podczas zapalenia płuc. Po wyjściu ze szpitala 6,3. Po dwóch miesiącach podawania żelaza w syropie unormowało się, ale jest zalecenie aby podawac przez pół roku nawet gdy jest juz w normie. W przyszłym tygodniu właśnie idziemy na kolejną morfologię kontrolną

Gość gość
Kurcze trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic poważnego

Gość gość
Miałam racje ze nia sie powinna zajonć opieka albo sad czekać tyle dni żeby z dzieckiem do lekarza isc masakra jakas pewnie teraz tez nie da dziecku badan zrobić bo bachor nie bendzie chciał tak jak okład

Gość gość
Ty specjalnie walisz takie byki, czy jesteś taka nie/do/je/ba/na? Po matce, czy po ojcu inteligencją nie grzeszysz?

Gość gość
Chodzi o sens a nie o byki taka osoba nie powina mieć dzieci bo nie dba o jego zdrowie

Gość gość
I niedojsbana to jesteś ty i autorka

Gość gość
Nie czytałam całego topiku,jednak wydaje mi się,ze akurat ostatni post jest racja.Jak można nie pojechać z gorączkującym dzieckiem do lekarza,tylko czekać aż 4 dni?

Gość gość
Twoja matka tez cie nie powinna wysrać, bo nie zadbała o twoją edukację. Napisz jeszcze raz coś obraźliwego o autorce, a obiecuję ci, że nie dalej jak jutro bedę mieć twoje IP i ciekawe czy będziesz mieć odwagę aby jej męzowi powiedzieć w oczy to, co tu teraz wypisujesz. Jesli jesteś już jakiś czas na kafe, to powinnaś wiedzieć, że była juz tu taka sytuacja i tez ja za tym stałam. Jeśli jest jakies głupie prowo i rzucanie wyzwiskami to mam to gdzieś, ale tu kobieta odchodzi od zmysłów bo chodzi o zdrowie jej dziecka i tego ci nie podaruję

Gość gość
Robię z tad wypad bo widze ze tutaj wszystkie popierają autorkę 🖐️