Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu chociaż 1 mama która nie popiera tych czarnych protestów

Polecane posty

Gość gość
A co z tym mają księża wspólnego, ty tak ciągle zbaczasz z tematu

Gość gość
gość dziś oj, chyba przesadzasz.... a sprawdź inne religie proszę zanim skreślisz chrześcijaństwo, a potem jeszcze pomyśl ile razy religia została użyta jako pretekst np. wyprawy krzyżowe. To chyba nie fair, co?

Gość gość
Hej kochane,smialam się jak mąż oświadczył że chłopaki w pracy jaja z tego pożal się Boże czarnego poniedziałku. Oni też wzięli dla j w czarnym poniedziałku tzn.dzien bez seksu, ha ha poczytajcie o idei

Gość gość
Z tych badań prenatalne które sa zalecane to nie wyjdzie żadna choroba, którą można by leczyć, wszystkie są to wady które się nie leczy.ja byłam w ciąży 3 razy ale nie wykonalam ich mimo iż lekarz mnie o tym poinformował,co by mi to dało, i tak nie usunelabym

Gość gość
A my z mężem w czarny poniedziałek akurat usunelismy ciążę,to był już 20 tydzień, a co tam,dziecko było zdrowiutkie i staraliśmy się o nie 3lata,ale co tam jak protest to protest

Gość gość
Gościa z 17.43 Absurdalne jak ten cały marsz czarny, puste laski wyszły na ulicę, zrobiły tylko dobrze niektórym politykom, puste feminy które nikt nie bzyka

Gość gość
gość dziś a Bóg zapłać

Gość gość
Ciekawe ale czarny poniedziałek upodobnił Warszawę do muzułmańskich dzielnic Brukseli :D:D takie same czarne wrony na ulicach :D

Gość gość
Do 16.54 Wiesz, dr mengele też był autorytet, pana Dębskiiego kilka razy widziałam w akcji i szlag mnie trafia jak go widzę, ale on tylko występuje tv tvn,nie dla wszystkich osób jest autorytetem

Gość gość
19.17 akurat dr mengele (celowo z małej) był zaciekłym PROABORCJONISTĄ , usiłował stworzyć nowe skuteczne metody aborcyjne możliwe do stosowania w polowych warunkach ...Skrajne feministki powiny go uczynić twarzą swojej kampanii...

Gość gość
Do 19.21. Dlatego o nim wspomnialam

Gość gość
gość dziś Dla mnie to jest żaden ekspert, ale nie wyznacznik etyki, bo on ma swoją etykę, jeśli tak mogę to nazwać. Nie mogę go słuchać tego tvn lekarza który wyblysnal za czasu PO,dla mnie to nie autorytet sumienia, akurat słabe X To kto jest dla Ciebie autorytetem w zakresie ginekologii i położnictwa? Akurat profesora cenię, bo znam osobiście wiele dziewczyn, którym pomógł w trudnym schorzeniu, skutkującym wysokimi poronieniami/porodami przedwczesnymi. Cenię go za wiedze i doświadczenie. I za to, że kieruje się wiedzą medyczną a nie zabobonami. Ale Ty pewnie wolisz słuchać księdza z ambony:/

Gość gość
gość dziś Z tych badań prenatalne które sa zalecane to nie wyjdzie żadna choroba, którą można by leczyć, wszystkie są to wady które się nie leczy.ja byłam w ciąży 3 razy ale nie wykonalam ich mimo iż lekarz mnie o tym poinformował,co by mi to dało, i tak nie usunelabym X Głupia jesteś czy udajesz? Widać, że nie masz żadnej wiedzy na temat badań prenatalnych, ale je negujesz. Ciekawe czemu? Lekarz kierujący się klauzulą sumienia takich głupot nagadał? Dla Twojej informacji, abyś dalej nie pisała głupot, w 2 badaniu prenatalnych są dokładnie oglądane narządy dziecka. Serce, układ moczowy, układ pokarmowy. I jeśli widać jakieś wady to można je odpowiednio diagnozować i/lub leczyć na etapie prenatalnym lub po urodzeniu. Ja dzięki takiemu badaniu wiem o wadzie układu moczowego u dziecka.

Gość gość
K***y pisiorskie katolskie bez sumienia i serca a zebyscie powily ploda bez czaszki to pogadamy k***a

Gość gość
Gość 23.11 nooooo napewno pomógł wielu dziewczyną, nie wątpię, no akuratjego medyczna teoria że w macicy jest skrzec krwi i komórek, a nie dziecko do mnie nie przemawia.dla mnie to są jego zabobony. Proszę cię, on jest nazwany przez jego populustow krajowym ekspertem, gdzie on jest wpisany, chcesz,ja zaraz też będę ekspertem na temat wyłaniają z sieci pustych,naiwnych lasek-ty wygrywasz ten konkurs, brawo

Gość gość
gość dziś Gość 23.11 nooooo napewno pomógł wielu dziewczyną, nie wątpię, no akuratjego medyczna teoria że w macicy jest skrzec krwi i komórek, a nie dziecko do mnie nie przemawia.dla mnie to są jego zabobony. Proszę cię, on jest nazwany przez jego populustow krajowym ekspertem, gdzie on jest wpisany, chcesz,ja zaraz też będę ekspertem na temat wyłaniają z sieci pustych,naiwnych lasek-ty wygrywasz ten konkurs, brawo X A gdzie ty wyczytałaś, że Dębski uważa, że zarodek to skrzep (Nawet nie wiem co chciałaś napisać, bo napisałaś "skrzec")? Jakiś cytat z linkiem poproszę, bo sądzę, że wymyślasz na potrzeby własnej teorii. Zaś co do bycia "ekspertę" to sama wygrywasz, mistrzyni ortografii :P

Gość gość
drogie Panie, dziś weszlam na to forum, przeczytalam wszystkie wypowiedzi i cieszę sie, że jest wiecej kobiet stających w obronie nienarodzonych, wspołczuje wszystkim tym, które myślą inaczej, które szukają jakiegokolwiek usprawiedliwienia dla aborcji.Dziewczyny jestesmy gorą!pozostalych żal mi, że myślą tylko ja,ja,ja i ja

Gość gość
Na tych całych żałosnych marszach było razem ok 100 tyś ludzi. Sam projekt Ordo Iuris podpisało 400 tyś ludzi. A ilu jeszcze ludzi nie popiera tych marszów? Ci co popierają marsze żądające legalnego mordowania dzieci są w mniejszości.

Gość gość
cytuję:ubieranie się na czarno z powodu aborcji jest na miejscu, bo aborcja to morderstwo i wymaga żałoby prawda 100%

Gość gość
Hej kochane,smialam się jak mąż oświadczył że chłopaki w pracy jaja z tego pożal się Boże czarnego poniedziałku. to mąż pracuje z debilami, no to współczuję

Gość gość
gość dziś Kolejna idiotka, która myśli, że na marszu były same te, co by chciały się skrobać jak za komuny. A co myślisz o białym marszu, gdzie średnia wieku była lat 70 i co druga pani po aborcji?

Gość gość
gość dziś drogie Panie, dziś weszlam na to forum, przeczytalam wszystkie wypowiedzi i cieszę sie, że jest wiecej kobiet stających w obronie nienarodzonych, wspołczuje wszystkim tym, które myślą inaczej, które szukają jakiegokolwiek usprawiedliwienia dla aborcji.Dziewczyny jestesmy gorą!pozostalych żal mi, że myślą tylko ja,ja,ja i ja X Może w twoim otoczeniu jest więcej takich "obrończyń życia", które tematu nie znają, ale się wypowiadają. Głupi do głupiego ciągnie. A że kafe to dno i nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości to fakt, więc też nie ma się co dziwić:P

Gość gość
gość dziś Kolejna idiotka, która myśli, że na marszu były same te, co by chciały się skrobać jak za komuny. A co myślisz o białym marszu, gdzie średnia wieku była lat 70 i co druga pani po aborcji? x ty nie- idiotko, mierzysz innych swoją miara, co?

Gość gość
gość wczoraj Hej kochane,smialam się jak mąż oświadczył że chłopaki w pracy jaja z tego pożal się Boże czarnego poniedziałku. Oni też wzięli dla j w czarnym poniedziałku tzn.dzien bez seksu, ha ha poczytajcie o idei x Tak? Szkoda tylko, że jakby się przytrafiła ciąża z któregoś z tych przypadków, to kazaliby od strzału zonie usunąć. Bo nie będzie patrzeć jak żona chodzi w ciąży z innym, nieważne, ze to pod przymusem było. Bo nie będzie wychowywać pokraki i nie będzie sam wychowywać niemowlęcia, kiedy żona może umrzeć. Bardzo dobrze, że zrobili sobie dzień bez seksu, bo może akurat spłodziliby wtedy ciężko uszkodzone dziecko.

Gość gość
gość dziś Na tych całych żałosnych marszach było razem ok 100 tyś ludzi. Sam projekt Ordo Iuris podpisało 400 tyś ludzi. A ilu jeszcze ludzi nie popiera tych marszów? Ci co popierają marsze żądające legalnego mordowania dzieci są w mniejszości. X taka jesteś mądra w tych danych. To w takim razie co powiesz na to, że jak w latach 90 zaostrzano przepisy (tak, tak, dobrze czytasz, zaostrzano, bo wcześniej można było LEGALNIE dokonać aborcji ze względu m.in na ubóstwo) protestowało 2 miliony kobiet. 2 miliony przeciwko obecnym przepisom, bo są zbyt restrykcyjne.

Gość gość
Może w twoim otoczeniu jest więcej takich "obrończyń życia", które tematu nie znają, ale się wypowiadają. Głupi do głupiego ciągnie. A że kafe to dno i nie ma odzwierciedlenia w rzeczywistości to fakt, więc też nie ma się co dziwić x uuuups, zapomniałam, że te co są przeciw terminacji ciąży sa głupie, co skończyły ci sie argumenty, obrażane glupkami i idiotkami to twoja ostatnia deska ratunku, kończy ci sie argumentacja?czemu "pijesz" do osoby, a nie do tematyki, no słabe

Gość gość
Tak? Szkoda tylko, że jakby się przytrafiła ciąża z któregoś z tych przypadków, to kazaliby od strzału zonie usunąć. Bo nie będzie patrzeć jak żona chodzi w ciąży z innym, nieważne, ze to pod przymusem było. Bo nie będzie wychowywać pokraki i nie będzie sam wychowywać niemowlęcia, kiedy żona może umrzeć. x nie każdy ma takiego pustego mężą, tak pewnie zrobię skrobanke żeby mógł na mnie patrzeć, naprawde bardzo płytkie.i ty sie uważasz za wartościową kobiete, że myślisz że facet ma prawo do czegoś zmuszać, no widzę sama prezentujesz ciemnogród

Gość gość
Hej kochane,smialam się jak mąż oświadczył że chłopaki w pracy jaja z tego pożal się Boże czarnego poniedziałku. Oni też wzięli dla j w czarnym poniedziałku tzn.dzien bez seksu, ha ha poczytajcie o idei super, ze ich to tak bawi, ale dziwne ze tacy jak oni pierwsi sp..laja jak żona rodzi chore lub kalekie dziecko, bo on i nie dźwigaja tego napięcia, a przeciez jeszcze mogliby pozyc na luzie. I oczywiście pierwsi tez głosza tezę, ze nie wiąz sie z baba z dzieckiem, bo co bedziesz wychowywał cudzego bękarta. No i oczywiście powiedza żonie, umrzyj kochanie a ja chętnie rzucę pracę i zajmę sie naszymi osieroconymi dziećmi

Gość gość
A tutaj dla niedowiarków proszę link do artykułu jak to w latach 90 wyglądało. Przeciwnicy zaostrzenia przepisów i wprowadzenia obecnego (zaostrzającego) prawa zebrali 1,7 miliona podpisów pod wnioskiem o referendum w sprawie aborcji. http://www.tygodnikprzeglad.pl/aborcyjny-kompromis/

Gość gość
gość dziś gość dziś Kolejna idiotka, która myśli, że na marszu były same te, co by chciały się skrobać jak za komuny. A co myślisz o białym marszu, gdzie średnia wieku była lat 70 i co druga pani po aborcji? x ty nie- idiotko, mierzysz innych swoją miara, co? xx Nie głupia krowo. Nie mierzę swoją miarą. Na białym marszu były panie, które za swojej biologicznej zdolności do rozrodu, miały zagwarantowaną przez państwo legalną aborcję na życzenie. Nie było dobrej antykoncepcji, to się skrobały na potęgę niedouczony półgłówku. Pierwsze co lekarz pytał: To co? Będziemy rodzić, czy nie chcemy dzieciątka? To nie pierdziel o obronie życia nienarodzonych, kiedy tu chodzi tylko o utrzymanie obecnej ustawy. No, ale takie jak ty myślą, że dalej mamy legalną aborcję na życzenie. Tak ci zależy na dzieciątku w brzuszku? To ustąp krowo ciężarnej w autobusie, u lekarza, czy w kolejce do kasy! Chociaż tyle możesz zrobić.