Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 latka zwyzywała mnie aż się popłakałam

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży i z siatkami wchodziłam do windy jak ona wychodziła i niechcący ją potrąciła. Zwyzywała mnie od grubasów i nazwała kurwą. I uciekła. Płacze.

Gość gość
Zaczaj sie na nia i pierdonij w pusty leb

Gość gość
a świstak siedzi i zawija.... tak ci się nudzi że wymyślasz takie bzdety, uciekła gdzie? nie poszłaś za nią? popłakałas się jak jej rowieśniczka

Gość gość
skoro ona wychodziła to powinnaś jej pozwolić wyjść i dopiero pchać się z siatami do windy. miała rację, że cie zwyzywała

Gość gość
To jestes tak slepa, ze wchodzac do windy nie widzialas wychodzacego z tej windy dziecka ? W normalnym, kulturalnym swiecie wypuszcza sie ludzi (takze i dzieci) z widny, a potem wchodzi sie do niej. Takze z siatkami, takze w ciazy.

Gość gość
13:59 W normalnym kulturalnym świecie 5 letni smarkacz nie przeklina a już w ogóle nie wyzywa kogoś od ku/rew :o

Gość gość
Pięciolatka sama w windzie? Weź sie opanuj, kobieto. Po co wymyślasz głupie historie?

Gość gość
Ja tez sie wk...wiam, gdy wychodze z windy/tramwaju/pomieszczenia, a jakies bydlo pcha sie na mnie, zamiast chwile zaczekac.

Gość gość
Zgłoś rodzinkę gowniary do mopsu skoro takie zna słownictwo bapewno rąk się odzywają do siebie.poza tym od kiedy 5 letni smarkacz sam wychodzi

Gość gość
5 latka sama jechała windą... Hahaha jasne..

Gość gość
Trzeba było ją do szybu wtrącić.

Gość gość
A co to za problem zeby 5 latka sama winda jechala? Zakaz jakis jest czy co. Ja jaki dzieciak mieszkalam na 5 pietrze w bloku I tez jezdzilam winda do kolezanek na podworko 5 latek to jie ulom ktory guzika nie potrafi nacisnac blagam