Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy pozwolić 10 latkowi na samodzielną podróż windą

Polecane posty

Gość gość

Jestem troche w rozterce. Zaproszono go na urodziny kolegi, kolega mieszka na 9 piętrze. Musiałaby iść po schodach ale jest winda. Tylko że windą można samemu dopiero od 12 oku zycia. Ja nie mogę z nim iśc do tej windy bo mam 8 miesięczniaka na głowie a on chce iść na te urodziny :(

Gość gość
niech idzie schodami bo jeszcze go jakaś ciężarna z siatami staranuje

Gość gość
Nie rozumiem czemu nie możesz z nim wjechać windą? Male dziecko to jakis windowy wampir zw nie możesz go potrzymać na rękach na czas jazdy windą?

Gość gość
puść go.przeciez winda go nie zje

Gość gość
Uwierz, że rzadko kto o ile w ogóle sprawdza czy dziecko jadące windą ma skończone 12 lat. Powiedz mu, że jak się winda zatrzyma i otworzy to ma wyjść i tyle. Nic trudnego tu nie widzę.

Gość gość
Zartujesz nie ? matko boska..

Gość gość
dokładnie ja od zeówki sama wracałam ze szkoły do domu alejkami , zakrętami, parkiem jakies 3 km i mama choć bardzo chciała mnie odprowadzać i zaprowadzać to ja stanowczo nie chciałam bo jestem już duuuuuuuza:) twój syn to ciapa???? na tablecie pewnie wywija a guziczek w windzie musi wcisnąć mamusiaaaaaaaaaaaa?

Gość gość
kurcze, ja mieszkałam w wieżowcu na 10 piętrze, ze szkoły wracałam sama w wieku 7-8 lat, jechałam windą i jakoś żyję, dodam jeszcze że do szkoły miałam koło kilometra i sama chodziłam, a wy teraz się tak z dzieciakami certolicie. Wyrośnie pokolenie nieudaczników, roszczeniowcow

Gość gość
Jestem w szoku ! Jak czytam ten topic ! Naprawde i nie wierze w to co czytam ! To chyba jakiś żart ! A tyłek umie sobie podetrzeć sam ?????! Mój syn ma 9 lat i potrafi korzystać SAM z windy , tramwaji , taksówek itd. Co ty robisz z dzieckiem !!! ???