Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co jej chodzi podpowiedzcie proszę...

Polecane posty

Gość gość

Rozstałem sie z narzeczoną po 4,5 roku wyjechałem do rodzxinnego miasta rozstaliśmy się w zgodzie bez kłótni z powodu jej dziecka a mojego prawie byłego pasierba kiedy przed wyjazdem pytałem czy będziemy mieć normalny kontakt mówiła że tak i pytałem też czy jeszcze się zobaczymy powiedziała że nie wie. Gdy pisze do niej np. na temat mieszkania czy innych umów to odpowiada normalnie. Czy też co u niej itp. Ale gdy wchodzę na jej tematy i nasze np. żeby sie zobaczyć za pare tygodni to odpowiada że ją męcze że ma teraz dużo nag głowie i że nie ma czasu wisieć na telefonie a przecież na inne smsy odpowiada normalnie a tutaj nagle nie ma czasu nie kumam o co jej chodzi ? Powiedziala ze jak ja bede meczyl to mnie zablokuje i powiedziala tez zebym jej dal czas ale na co ten czas ?

Gość gość
Widocznie średnio jej jednak odpowiada utrzymywanie kontaktu z eks. Zresztą nic w tym dziwnego.

Gość gość
Jak nic w tym dziwnego co mam przez to rozumiec ?

Gość gość
Jak się rozstajesz, to najlepiej zamknąć ten etap. Po co utrzymywać kontakty z byłym? Bez sensu. Były to były. Życzenia ma święta czy urodziny, jasne, czemu nie. Ale ciągłe rozmowy? Niepotrzebne.

Gość gość
CZyli co lepiej odpuścić ? skoro to koniec ? pierwszy raz jestemw takiej sytuacji w zyciu. A jak sobie radzic z mysla ze np za jakis czas bo ma do tego prawo i bedzie miec innego i ona ja bedzie dotykal i sypial z nia >?

Gość gość
Jak to jak? Normalnie. Ona będzie sypiac z kimś innym, Ty też będziesz :-) Świeżo po rozstaniu łatwo nie jest ale minie trochę czasu o będzie dobrze. A przy braku kontaktu szybciej zapomnisz.

Gość gość
Co to znaczy "z powodu jej dziecka"? Dziecko nie akceptowało ciebie, ty dziecka, czy co?

Gość gość
gdy go poznałem miał 4 lata ona była p[o rozwodzie jego tatus robil syf w domu zrywał meble ze scian dzieciak byl nerwowy mial jakis uraz choc ukladalo sie nam mamusia przez to robila i nadskakiwala z kazdej strony co synek chcial wszystko wymuszal od niej nie sluchal a gdy ja sie wydarlem to ciagle sie jej zalil ze sie dre nigdy go nie bilem za to ona nigdy glosu nie podniosla a on nia sterowal jak chcial nie moglem na to patrzec i temperowalem go oczywiscie z rozsadkiem to zaczal gadac ze nie chce zemna mieszkac wkoncu ona chciala go przekonac ale tez to nic nie dalo wiec czas byl sie rozstac pomyslcie ze on ma 9 lat a kąpiel zajmuje mu 45 minut a ona mu jeszcze glowe myje czy to jest normalne wychowanie ? bo ja juz nie moglem na to patrzec. Czasem trzeba na dziecko krzyknac i przywolac ukarac itd. a ona nic synus synus. Ma synusia ze bedzie mial 18 lat i nie bedzie wiedzial po co ma jaja c***a.

Gość gość
21.02- daj sobie z nią spokój jest dużo samotnych, wolnych kobiet ( panien - bez "byłego" i przychówku w postaci dzieciaków ze zwichrowaną psychiką)- rozejrzyj się i życzę powodzenia! Nie wiem ile masz lat ( i skąd jesteś), ale może nawet ja bym się u Ciebie "załapała". Własnie jestem na etapie zerwania znajomości, która wiele dla mnie znaczyła ale facet okazał się nielojalny ( flirtowal z mężatką).

Gość gość
mam 29 lat napisz domnie na maila to sie wymienimy facebookiem i pogadamy bo gdy piszesz to mi lepiej. mail On29Ns@vp.pl