Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rurella

Fajne to uczucie!

Polecane posty

Gość Rurella

Fajne to uczucie, gdy ktoś, kogo kochałaś dwa lata, starałaś się o tę osobę, w momencie, gdy nagle pokochujesz na zabój kogoś innego - świruje, stara się o Ciebie, potem co kilka miesięcy sprawdza, czy jesteś sama. Zapewne uświadomił sobie jak ważna byłam dopiero, gdy odeszłam. Teraz kompletnie mam go w nosie, byłam tak zakochana. Odrzucona. W naszej społeczności pojawił się chłopak, którego nie zauważyłam przez rok. Wiedziałam, ze jest ktoś taki, nie zapamiętałam nawet imienia. To dlatego, że jest sporo młodszy. Obserwował mnie od roku a potem mocno zaczął dawać się we znaki. Bardzo się zakochałam. Okazało się, że mial nosa, super zgodność charakterów. Miał nosa bo mógł zakochać się w mojej fizyczności, obserwować w relacjach z innymi. Jesteśmy razem dwa lata. Mam nadzieję do końca, fajnie nam razem. Swoim dlegmatyzmemz spokojem idealnie gasi mój temperament w razie potrzeby :) W jakim celu to piszę? ODRZUCONE DIZEWCZYNY, CHŁOPCY - głowa do góry, odpowiednia osoba potrafi sprawić, że zapomnicie o złym zauroczeniu, miłości w mig:) Ma ktoś podobną historię?

Gość gość
Dobrze mu tak. Tobie życzę szczęścia.