Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli przecietny 36 letni mezczyzna tak odpycha studentki jak przecietna

Polecane posty

Gość gość

36 latka odpycha mnie, to wtedy was rozumiem moje drogie, ze nie chcialybysci zwiazku ze mna patrze na sympatii na profile 36 latek i powiem tak, zgroza nie ma w nich sladu mlodosci ! nie widac wsrod nich osoby z ktora chcialoby sie jako mloda para rozpoczac wspolny marsz przez zycie, widac te, ktore z niejednego pieca juz jadly

Gość gość
Nie masz szans nawet na 40latke

Gość gość
w*********j dziadzie!

Gość gość
heh a po co mi 40 latka? ja chce przezyc pierwsza szczesliwa milosc :)

Gość gość
niedługo dobijesz do 50 i dalej będziesz marzył o 25 latkach, rozumu też ci raczej nie przybędzie:O

Gość gość
gość dziś heh a po co mi 40 latka? ja chce przezyc pierwsza szczesliwa milosc x chciec to se możesz, wracaj do mamusi na gary bo jestes żałosny, piotrus pan sie krwa znalazł, won

Gość gość
Żadna młoda nie będzie chciała takiego dziada ze zmarszczkami.

Gość gość
Zwykły ŚMIECIU: ty odpychasz kobiety całym sobą :D. Żadna normalna kobieta, nie lubi grzebać w śmietniku :P, a ty tam mieszkasz. x Gdy miałem trzydziestkę, spotykałem piękne i intrygujące kobiety nawet po czterdziestce. Gdy miałem 36, mieszkałem z inteligentną 24 latką, w której wszyscy mężczyźni widzieli symbol seksu. Teraz dobiegam 50-siatki i jestem szczęśliwy z dziewczyną dwa lata młodszą ode mnie :). Jest najpiękniejsza, najmądrzejsza i najseksowniejsza :). x Ty śmieciu możesz sobie tylko pokategoryzować kobiety, których i tak nigdy nie zdobędziesz :P. x Miejsce śmiecia jest w śmietniku :D.

Gość gość
ale wy zrozumcie ze jak ktos nie przyzyl pierwszej szczesliwej milosci, to wlasnie tego pragnie tego uczucia jak idziesz z dziewczyna za reke smiejac sie z byle czego itp pierwszy wspolny wyjazd z gory na weekend itd takie rzeczy mozna przezyc ze studentka a nie z 40 latka !! czy wy tego nie rozumiecie?

Gość gość
gość dziś ...takie rzeczy mozna przezyc ze studentka a nie z 40 latka !! czy wy tego nie rozumiecie? ... x Nie GŁUPI ŚMIECIU ! x To ty nie rozumiesz, że uczucie nie ma nic wspólnego z wiekiem człowieka i narodzić się może zawsze. x Nie zamieniłbym mojej czterdziestoparolatki, na żadną inną studentkę (tak :), moja piękna, robi właśnie kolejny fakultet :) ). Szanuję kobiety, dlatego czują się dobrze w moim towarzystwie :). Ty nie szanujesz nawet samego siebie :(.

Gość gość
a ty rozumiesz ze 25 latki mają gdzies twoje niespełnione pragnienia?

Gość gość
to ty głąbie nie rozumiesz że jak się przeżywa miłość, to każdy wspólny wyjazd jest pierwszy, każde wspólne przeżycie jest pierwsze i w ogóle wszystko w nowej miłości jest pierwsze, a ty jesteś tak tępy że 20 już się czaisz do tej miłości i nawet nie kumasz że dla większości studentek które żyją z takich jeleni jak ty możesz być co najmniej dwudziesty piąty albo pięćdziesiąty z kolei, ty żyjesz w 19 wieku gdzie studentkami były panienki z dobrych domów i uczyły się francuskiego na pensji u madame Groszkowej kurfa dramat w 5 aktach