Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto się długo stara o dziecko.. mogę coś polecic

Polecane posty

Gość gość

Wszystkim długo starającym sie polecam tabletki firmy Seven Seas 'Trying for a baby'. Starałam się ponad rok,nie widziałam w ogóle u siebie śluzu płodnego. Miałam nieregularne cykle. Po roku zaczęłam czytać o sposobach na poprawienie płodności i trafiłam na te tabletki,przeczytałam mnóstwo pozytywnych opinii od kobiet które starały się i postanowiłam ze spróbuję, co mi tam. Po pierwszym listku wystąpił u mnie śluz płodny, w połowie drugie listka byłam w ciąży! Nie mogłam uwierzyć, teraz jestem w 4 miesiacu:-) Szczerze Wam polecam myślę że warto spróbować, tabletki nie są drogie a zawierają tylko te witaminy potrzebne dla kobiet starających sie. Może i Wam pomogą.

Gość gość
Super reklama a o skutecznosc tym ktorym za reklamowanie placa nie pytajcie.

Gość gość
20:40 żadna reklama,naprawdę przyrzekam. Po prostu napisałam wam to bo sama się starałam ponad rok i myślę że one mi pomogły, a jak ktoś próbuje długo i wyczerpał możliwości to może warto spróbować.

Gość gość
Trzeba było do lekarza iść, jak miałaś nieregularne cykle, to nic dziwnego ze nie mogłaś zajść w ciążę

U nas pomogla suplementacja. Niestety okazalo sie ze maz powinien przejsc na diete i zmienic tryb zycia. 2 lata bezskutecznie staralismy sie o dziecko. Zaczal brac permen repro i po 2 miesiacach udalo mi sie zajsc w ciaze. Nie zawsze wina lezy po stronie kobiety. Ja sie przebadalam na wszystkie strony. Nie wiem tez czy suplementacja wystarczy bo kazdy przypadek inny ale w naszym przypadku zadzialalo.