Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie z niezaradnym mezem..czy ktos tez tak ma?

Polecane posty

Gość gość
Taki zwiążek nie jest zły, to,że Twój mąż jest gejem, nic złego nie świadczy. Przecież kocha i ciebie i tego chłopaka, więc jest ok. Lubię i cenię takich ludzi, którzy są tacy jak Ty ;)

Gość tumiwisizm
kobiety - prosta piłka ! jeżeli zgodzisz się kobieto na bzykanie co kilka godzin to facet , mąż albo kochanek wszystko zrobi, wszystko naprawi , wszystko będzie działać i rachunki będą zapłacone , każdy kij ma dwa końce , czyli masz kobieto zapewnione wszystko , gdy zapewnisz facetowi dostęp do bzykania , bez bzykania jesteś skazana na marchewkę, pietruszkę, ogórek albo szczaw do zupy , facet sobie poradzi i potrafi upichcić obiad , facet zaprosi kobietę na obiad nawet przy świecach lub przy kominku , facet najlepszym kucharzem jest i zna się na technice , wystarczy , gdy zaprosisz faceta po kolacji na bliskie spotkanie ze swoim ciałem i vaginą a facet zrobi to co zechcesz , wyrażanie złej OPINII na temat facetów świadczy o Tobie , że NIE potrafisz z facetami współpracować i masz ZŁE zdanie o facetach , którzy chcą pomóc kobiecie !

Gość gość
Mąż gej, żona i chłopak męża, - brzmi ciekawie, ale szacun dla Ciebie. Dobrze,że jest ktoś kto kocha Ciebie i kogoś.

Gość gość
Dzięki, kiedy mąż mi o tym powiedział (jak wzięliśmy ślub to on już był z tym chłopakiem) to przyjęłam to ze stoickim spokojem. Mój mąż całuje się w mojej obecności z Mateuszem i nie czuje wstydu, mnie to nie przeszkadza, bo kocham mojego męza i pozawlam mu na wszystko.

Gość gość sylwia
My nawet centralnego w domu nie mamy bo on od 10 lat nic z domem nie robi.Wprowadzilismy sie do surowego sciany podłogi i na tym poprzestał cały wystroj sprzety i umeblowanie na mnie spoczęło.Gdybym nie zapracowała na dom siebie i dzieci to chyba żylibysmy jak jaskiniowcy.Ja nawet 18 rządkow ziemniaków sama motyką wykopywałam bo jemu sie traktora nie chciało od sąsiada czy z kołka rolniczego napytać bo sie pewnie bał ze bedzie za to musiał zapłacić.Teraz ja mam zrąbany kręgosłup bo miałam tylko taką malutlą kopaczke i tym kopałam na ostatni dzwonek zeby pod sniegiem ziemniaki nie zostały no ale moje zdrowie i mój kregosłup nic go nie kosztuje .:-(Dobra ide stąd bo sie rozpisałam.On teraz w fotelu siedzi i gra a syn z corką na grę sie po połowie złożyli i jeszcze syn motorem musiał za kablem do telewizora poł swiata zjezdzić zeby działało.Taka polityka.Idę bo mnie trzesie z nerwow jak pomysle o tym wszystkim.Internet też na mnie.

Gość gość
Najważniejsze jest to,że Ty się czujesz w tym wszystkim szczęśliwa (mąz gej z chłopakiem kiss).

Gość gość
Ja nie lubię próżniakow . Nie mogłabym być z leniem.

Gość gość
Mój ciagle mnie o cos pyta, nie potrafi podjąć żadnej decyzji, nic zorganizować, jest jak zagubiony chłopczyk..ulubione zajęcie, to bzykanie i oglądanie TV....

Gość gość
To nie jest lenistwo tylko inny styl życia. Zanim poznałam mojego męża byłam bardziej pracowita i miałam troszeczkę inny światopogląd, zbliżony do większości kobiet. To on mi uświadomił że otaczanie się nadmiarem dóbr materialnych wcale nie świadczy o naszym bogactwie, a błyszczące od pasty podłogi nie są wizytówką naszego szczęścia. Podstawa to porozumienie. Jesteśmy małżonkami, a nie strażnikami dobytku.

Gość gość
Ja z mężem zylam tak jak Ty i wiesz co? Jestesmy 20 lat po slubie i niczego sie nie dorobilismy.Teraz jest nam bardzo ciężko, bo młodość minela, sil juz brak i wstyd przed dzieckiem, ze nie możemy pomoc...to smutne

Gość gość sylwia
No moj jest leniem..niedorosnietym dzieckiem..wykształcenie podstawowe ,uzupełniać edukacji i rozwijać sie nie chce a jego ulubione prigramy to "kiepkich swiat:albo :faceci do wzięcia"masakra .Ja mu muszę tłumaczyć jak ma szafki ustawić albo sciany wygipsować i czym wygładzić .W garazu to ani młotka ani gwozdzia ani metra człowiek nie uswiadczy bo ma wszystko rozpieprzine albo nic nie ma a jak ma to od mojego ojca w prezencie bo on narzedzi nie potrzebuje to mu tato na urodziny pełen zestaw kupił.Syn mądrzejszy bo sobie dokupije po troszku za swoje i kompletuje ale ten mu i tak pozniej wszystko bierze..i nie dba o to.Jak raz mi znajomy syna pokazał jaką półkę z płyt wiórowych zrobił to pomyslałam "ideał".

Gość gość
Kobitki, a moze warto, by bylo poważnie porozmawiać, ze swoimi facetami i powiedziec, co Wam przeszkadza?

Gość gość
Możesz rozwinąć stwierdzenie "niczego się nie dorobiliśmy'? Bo za bardzo nie rozumiem :) Po 20 latach mieszkacie w schronisku i macie tylko to co w plecaku?

Gość gość
21:24 dobrze, ze chociaz bzykanie. Mój to przed tv,czasem nawet lezy przed telewizorem nie włączonym!czeka aż ja mu włączę,a jak mnie nie ma,to on śpi, czasem wychodzi gdzieś,idzie przed siebie,milczy wśród ludzi,bo nie chce mu się jego wybitnego mózgu nadużywać :O wstyd mi za niego.

Gość gość
Male mieszkanie na kredyt, nawet samochodu nie mamy, na nic Nas nie stać.Zyjemy od 1 do 1..właściwie, to ostatnio na jedzenie tez brakuje, bo ja straciłam prace..

Gość gość
Świat wg kiepskich to wcale nie taki głupi film jak by się z pozoru wydawało, nawiązuje do wielu relacji międzyludzkich oraz zdarzeń w polityce. Chłopaki do wzięcia, pokazuje jak ludzie pragną miłości oraz jakie cierpienie powoduje samotność Cieszcie się drogie Panie, że macie się do kogo przytulić przed snem;P W końcu 25-30% życia się przesypia;)

Gość gość sylwia
22.46 z czego mam sie cieszyć?z tego ze ma w doopie moje zdrowie i życie?ciagle mi mowi żebym ju"zdechła"bo on ma ponoć inną na moje miejsce.Stale mi grozi wyzywa.Brzydzę się nim.Spię z corką do kogiś takiego jak on już nie mam ochoty sie przytulać od kiedy wyszło na jaw jakim jezr k****arzem.Nie czuję sie ani bezpievznie ani sanowana ani kochana ani rozumiana.Mieszkamy w domu ktory wybudowlismy jedynie z mojej inicjatywy i tylko dzieki mnie bo gdyby nie ja to dalej bysmy gnili w jednej zagrzybionej klitce 3 na cztery w czworke u tesciow a z czasem w chlewie czy stodole bo od kiedy kiedyswagiwr sie tam wprowadzł to rządzi a tesciowa nawet swojego syna do chlewa mieszkać.wyrzuciła tam gdzie kiedyś swinie były.Z nami było by to samo albo pod mostem gdyby nie ja bo jemu jest zawsze wszystko kedno i nigdy nie mysli o dzieciach i o rodzinie U nas nigdy nie było MY bo on wszystko dzieli na jego pieniądze i moje.Jego to jego a moje to wszystkich bo ja nie skąpię.

Gość gość sylwia
Nawet nie wiem co znaczy słowo MY.:-(

Gość gość sylwia
Poza ty nie bede sie przytulać do zwyrodnialca który rzuca szczeniakiem o beton i trzyma za skore na grzbiecie jak smiecia.

Gość gość
ech współczuję Ci.... w sumie niezaradny facet to jeszcze idzie wytrzymać ale jak ktoś jest zwykłym chamem i nie ma szacunku do drugiej osoby to już przykre

Gość gość sylwia
Dziekuję za zrozumienie.Nic na to nie poradzę tak go wychowano.Dwoję sie i troję zeby mu wytłumaczyc co robi zle ale jak groxhem o scianę:-(Zero inicjatywy zero dobrej woli zero empatii.Dobranoc.

Gość gość
Nooo, ja nie wiem co kto ma na myśli ani co rozumie poprzez "niezaradnego męża". Mój mąż (kiedy ja pracuję) wychowuje nasze dzieci, gotuje i pierze. Jest całą etatową mamą w męskim wydaniu że tak go określę. Ja zarabiam i naprawiam co potrzeba u siebie i u innych. Role trochę odwrócone ale dla nas w sam raz. Ludzie się wyśmiewają z mojego męża że on to "baba" a jak by się z bliska przyjrzeć to zazdroszczą i jemu i mnie. Stereotypy nadal prowadzą prym w naszym społeczeństwie. Szkoda. Tak jakby kobieta była jakimś gorszym rodzajem a ileż się od niej oczekuje to ona sama wie jak musi się ze wszystkim SAMA borykać!

Gość gość sylwia
Dokładnie.

Gość gość
gość wczoraj Male mieszkanie na kredyt, nawet samochodu nie mamy, na nic Nas nie stać.Zyjemy od 1 do 1..właściwie, to ostatnio na jedzenie tez brakuje, bo ja straciłam prace.. To ja prosiłam wczoraj o rozwinięcie..... Ale z tego co widzę nie jest aż tak tragicznie skoro macie własny dach nad głową. Nie każdy może to o sobie powiedzieć. A życie od 1 do 1 uprawia większość Polaków. Bez urazy ale masz typowo drobnomieszczańskie podejście do tematu. W twoim pojęciu dorobić się oznacza posiadać więcej niż się potrzebuje. Spędzić życie na gromadzeniu dorobku który po waszej śmierci wyląduje na śmietniku bo młode pokolenie nie jest chętne do przejmowania pamiątek. Co sprytniejsi wystawiają graty po rodzicach na aukcjach internetowych. Warto to wszystko gromadzić?

Gość gość
sylwia ty normalna jesteś?? zglosze cie na policje skoro jesteś z psychopatą który zneca się nad szczeniakiem i nigdzie nie zglosilas tego, facet powinien mieć wyrok albo ktoś mu powinien polamac kosci za to. teraz cie zglosze to po IP dojda do twojego adresu, domu i tego zwyrodnialca :O będziesz miała też problemy bo ukrywalas przestepstwo :O

Gość gość
A ja tam p*****le jak mam miec niezaradnego i glupiego, to po co mi tylko do bzykania, to wole dobrej marki wibrator, wyprodukowany w chinach.

Gość gość
Ale przecież nikt tu zapewne nie pisze poważnie a za zgłaszanie występków, których nie ma a tym bardziej nie da się ustalić czasu w którym zdarzenie nastąpiło samo w sobie może być zagrożone karą;) Poza tym należy szanować czas i pracę organów ścigania. Chcesz pomagać i masz poszanowanie dla tego co żywe wejdź na tą stronę www.opsociety.org

Gość gość
16:03 Też tak myślę. Sorry, ale co to znaczy, że nie potrafi umyć kubka? Dziecko z łagodnym autyzmem wie jak to się robi. Czyli wychodzi na to, że wasi mężowie mają głęboki autyzm. A tak całkiem poważnie to jesteście bezdennie głupie. Usługujecie swoim facetom i wybieracie mamleje do związku. Facet powinien umieć gotować i sprzątać w domu.

Gość gość
16:04 jakbys nic na sumieniu nie miała to byś tak nie pisała. A tak poza tym temat to musi być prowo ten cały topik,nie wierze, ze tyle kobiet ma mężów fujary.