Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie z niezaradnym mezem..czy ktos tez tak ma?

Polecane posty

Gość gość
Napisalam o moim mezu. Znam mezow przyjaciolek. Wszystko potrafia zrobic, a moj ciapajlo nic nie potrafi i o wszystko sie mnie pyta. Wyszlam za maz za osobe bujajaca w oblokach. Kocham go bo jest dobry, madry i sympatyzny, ale czasami mam dosyc czuc sie babo-chlopem. Moj ojciec tez byl fajtlapa, ale mial mase pomyslow. Nigdy nie zapomne, jak zabijal karpia w wannie przy pomocy pradu wkladajac do wody odizolowany przewod i swoje rece. Dziwne ze przezyl (karp tez, tylko byl oszolomieniony).

Gość gość
Można u Dra Wojciecha Orczyka znaleźć ciekawe rozwiązania na kręgosłup.

Gość gość
To ja zasadniczo inaczej ale nie wiem czy lepiej. Mój mąż wszystko ogarnia w domu, płaci rachunki, organizuje wycieczki, ustala remonty zajmuje się samochodami ogrodem, jeździ na zakupy itp. Jest tylko jeden mały problem. Wszystko musi być tak jak on chce. Mały tyran.

Gość gość
Mój potrafi tylko pieniądze robić , resztę potrafi ale wie ze jak nie zrobi to ja to zrobię , albo weźmie ludzi i zapłaci . Płacenie rachunków ja jak on płacił to musiałam zawsze wydruków szukać , zakupy ja co on przyniesie do domu bez ładu i składu ( ale zawsze się zastanawiam dlaczego kupuje conkupuje ) sprzątanie ja albo sprzątaczka i tak takiej . Taki Mały tyran , jak już pisałam pieniądze potrafi zarabiać

Gość gość
Czy można być zwykłym śmieciem, który nigdy nie wychodzi z domu, brak kolegów, koleżanek, dziewczyny itp , w szkole srali mi do tornistra koledzy.