Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oatrzyzona92

Barfzo krodko ostrzyzone wlosy. Jak je wymodelowac?

Polecane posty

Gość oatrzyzona92

Hej jestem Ewelina. Ostatnio z moim postanowilismy spełnić pewna nasza fantazje vtj. W czasie upojnej nocy scinalismy wzajemnie swoje wlosy :> i tak zamiast blond wlosow do ramion z grzywka Cleopatry od rana boki i tyl mam ogolone na lyso a gore na 10mm. Jak mogla bym ulozyc tego jezyka. Mysle moze ulizane bbardzo mocn i podkreone. Wygladam strasznie. Nigdy wiececej nie dam ogolic glowy masszynka. Rano jak zbieralam swoje i mojjeho wlosy rozplakalam sie bo doszlo do mnie ze ogolilam glowe i jestem mozna powiedzieć lysa. Kiedys widzialam dziewczyne tez barfzo krodko scieta i podgolona na lyso ale gore miala ruda przyklwpana prawie na gladko i jak by zakrecajace aie wlosy (długie jakos ba grubosx palca) ale nigfzie nie moge znalesx tak krodkixh kobiecych fyzur. Jakies propozycje? Moge przedłużyć wlosy o dlugosci1 cm?(wtedy mogla bym zrobic boba z wygollonym dolem.

Gość gość
nie można przedłużyć...ani ułożyć. To tylko cm. Najwyżej możesz je trochę woskiem potargać i tyle, nic więcej nie zrobisz. Przez jakiś czas będziesz miała irokeza

Gość gośćł
Myslalam moze zrobila bym sie na rudy albo jasny braz i przylizala je jak sie da w nieladzie? Pomoszcie pokazvie jakies najkrodsze fryzury