Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylem, ze gdy facet mowi, pewnym glosrm, szyvko, glosno i przy tym sie

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze usmiecha, to kobieta sie nim zaczyna interesowac i rozmawiac. A gdy mowi cicho, nie wyraznie, flegmatycznie i jest skulony, to kobieta zaczyna go olewac i uciekac od niego.

Gość gość
No bo jak facet mówi powoli to jest nudny i rozlazły. Mam takiego kolegę,mówi strasznie dużo i mnie zawsze usypia :O ale mam tez znajomego,który ma dość wysoki glos,mówi cicho,spokojnie,a mi się on podoba.

Gość gość
Mi jak sie podoba jakaś kobieta to głos i tonacja same sie zmieniaja i brzmie wtedy jak ktoś pewny siebie itp..

Gość gość
skunksie uświadomienie cię że zamiast "płci" wymawiales "pci" popracuj nad dykcja i RLSem który dopadł cię w Oświęcimiu :-D

Gość gość
Dwa wnioski: Wniosek 1. Teorie ewolucji mowiaca, o przetrwaniu i reprodukcji mozna sobie w d**e wsadzic. Bo nudziarz moze miec wysoka wartosc przetrwania, ale kobieta wybierze pobudzonego ekstrawertka, ktory nie jest nudny i moze miec niska wartosc przetrwania, ale taka kobieta sobie mysli, ze jest na odwrot "bo on taki pewny siebie i wygadany". Wniosek 2. Eee qrwa zapomnialem... :D

Gość gość
i nie jakaj się. przuchodz do pracy na banii, przecież nie raz tak robiłeś :-D