Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utknęłam w obcym mieszkaniu.

Polecane posty

Gość gość
Dzwoniłaś na tę policję czy nie chcesz pomocy?

Gość gość
Chyba ten pomysl ze sznurem bedzie najlepszy. Musisz uciec stamtad. A tak poza tym to świetna prowokacja autorko :) 20/10 :):) buziaczek

Gość gość
Z jakiej niby stacji ten pociąg?

Gość gość
Chyba kochanek poszedl po winko i utknął co? ;) nie zazdroszcze ;) koze po drodze w kims sie zakochal i teraz z inna jednak spędzi noc a ty bedziesz musiala spuścić sie po przescieradle na dwor :)

Gość gość
20:27 - Pisałam, że on ma sporo pacjentów z różnych miast w Polsce, niektórzy z nich dojeżdżają specjalnie z dalszych rejonów i dla udogodnienia jest możliwość wizyty również w weekendy. Zwykle w weekendy pacjentów jest mniej ale zdarza się. Dzisiaj rano miał jesną pacjentkę o 11:00 i ona wyszła przed 12:00, a on chwile po niej wyszedł. Mówił, że ma coś do załatwienia. Ja miałam jeszcze kilka rzeczy do przepisania na komputer i do druku. Myślałam, że on wychodzi tak na chwilę, a ja sobie dokończę.

Gość gość
Juz byl kiedys taki temat z utknieciem gdzies w czyms ;) autorko mi go przypomniała :) dzieki, fajne

Gość gość
No na pociąg już raczej nie zdążę.

Gość gość
Tylko spojrz czy ktos juz nie spuszczal sie na to przescieradlo ;)

Gość gość
I nie wrocil do nastepnego pacjenta ? Czy juz nie mialo byc nastepnego ?

Gość gość
On ma takie łóżko składane i pościel jest w skrzyni.

Gość gość
Na dzisiaj była umówiona tylko ta jedna pacjentka na rano, a ja przyjechałam bo musiałam nadrobić kilka rzeczy i miałam w planach około 13:00 wracać do domu.

Gość gość
Jak nie wróci do rana to w pierwszej kolejności skontaktuje się z przychodnią w której on również pracuje bo niestety teraz jest zamknięta, a ja nie mam żadnego prywatnego kontaktu do osób tam pracujących. Mam nadzieję, że ktoś z nich mnie pokieruje w razie co. Martwię się w sumie czy coś się mu nie stało.

Gość gość
Poszłam do łazienki żeby się podmyć ale nie ma wody nie wiem co jest grane. :o

Gość gość
wykąp się żebyś była świeża i pachnąca i do spania, tylko że piżamki nie masz to musisz na golaska :)

Gość gość
21:45 - z tą wodą to oczywiście podszywacz znowu.

Gość gość
Nie będę się kąpać bo nie mam jak po prostu zdejmę przepocone ciuchy i będę spała w samej bieliźnie. Niestety na dywanie bo wchodzić mu do łóżka to się brzydzę.

Gość gość
Czyli mowisz, ze tak starszy. Super, tacy juz wiedza jak kobiete zaspokoic. Zycze ci udanej nocki :)

Gość gość
Podszywy nieśmieszne :o

Gość gość
Przecież nie musisz spać w jego pościeli. Zdejmij poszewki, weź poduszkę i kołdrę i spij jak człowiek. Ps. psychiatra mi się zawsze z Hannibalem kojarzy :P

Gość gość
Nie wiem jak ja zasnę, w mieszkaniu obok ktoś rozkręcił muzykę na fulla, chyba jakaś impreza. :o Jeszcze tylko tego mi było potrzeba do szczęścia, zaczynam tracić nerwy!

Gość gość
jak się brzydzisz spać na łózku to śpij w tej skrzyni, gdzie była pościel, no bez jaj, wyobrazasz sobie jak on wroci o 3 nad ranem i zobaczy, że spisz na dywanie?!

Gość gość
22:49 to podszywacz znowu. :o Człowieku nie strasz mnie bo będę się bała za chwilę, a jestem tutaj sama.

Gość gość
A i zapomniałam dodać, że w lodówce ma tylko Prosecco, kilka kawałków pizzy i kilka piw. :o

Gość gość
z tą imprezą to podszyw, to stara kamienica i nikt nie mieszka obok, panuje idealna cisza, wręcz grobowa

Gość gość
na tyle grobowa że mam wrażenie że coś za mną chodzi, jakby lekkie podmuchy wiatru

Gość gość
To nie ja pisałam o tym spaniu na dywanie. Ktoś się tutaj podszywa, a skrzynia jest taka pod łóżkiem, że jak się je rozkłada to można tam schować pościel do środka. To nie jest osobna część.

Gość gość
Już kiedyś był taki temat o mieszkaniu starszego psychologa i asystentce :)

Gość gość
No bo ja już kiedyś tu pisałam, to nie pierwszy raz że on mnie tak zamknął i gdzieś poszedł.

Gość gość
Kamienica nie podszywaczu, ale blok na spokojnym osiedlu i faktycznie jest spokój.

Gość gość
22:57 podszyw- to ja pisałam o spaniu, skończ się podszywać. Ja naprawdę nie wiem co robić, czy uwalić się na kanapie, czy w jego sypialni czy na podłodze. Dywan jest w sumie miękki, chyba perski.