Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utknęłam w obcym mieszkaniu.

Polecane posty

Gość gość
Jakbyś nie zauważył/a to z drzwiami to był podszyw więc ci nie wyszedł ten durny monolog. :o

Gość gość
Ok, postanowione- dzwonię na policję, nie będę dalej zwlekać, wystarczająco się już naczekałam, ech...

Gość gość
ten brokecośtam to jakiś ćwierćinteligent co to nawet ze zrozumieniem czytać nie potrafi, dejta se z nim spokój

Gość gość
słuchajcie...aż do teraz cala sie trzese...juz wiem dlaczego wszyscy tak psioczą na polską policję mam odpowiedź po tym telefonie!

Gość gość
co powiedzieli? pewnie uznali Twój telefon za żart

Gość gość
policjant powiedział, że wlepi mi mandat za dzwonienie po północy!

Gość gość
00:43 podszyw. Przesz ponad kwadrans usiłowałam wyjaśnić dyżurującemu sytuację, powiedziałam całą prawdę jak było! Po drugiej stronie usłyszałam tylko głupi rechot i prośbę żebym powtórzyła z czym dzwonię no to od początku zaczęłam mówić swoje, a ten na koniec, że miło było mnie usłyszeć ale żarty się skończyły i życzy mi dobrej nocy i żebym następnym razem uważała na psychiatrów bo są gorsi niż ich pacjenci, to chyba jakiś ponury żart, chce mi się wyć z bezsilności.

Gość gość
Nie ma nad czym płakać, raczej nie masz innego wyjścia jak wziąć koc i położyć się spać na kanapie, a rano zadzwonić do przychodni, o której mówiłaś. Powodzenia autorko :)

Gość gość
Najlepszy post od bardzo dawna! Czekam na rozwój

Gość gość
kafeteria cofa się w rozwoju bo takie tematy podbijają umysłowe ameby jak choćby ta ostatnia która widać nie ma co robić tylko komentuje :D

Gość gość
idź już spać nołlajfie

Gość gość
przy tobie każdy jest impotentem 😭

Gość gość
Chciałam tylko powiedzieć że nie śpię do tej pory. Udało mi się położyć na szezlongu w gabinecie doktora ale wystają mi nogi więc jest niewygodnie. Poza tym po oczach świeci mi latarnia uliczna a tu nie ma rolet, tylko jasne zasłony. Dojadłam pizzę z lodówki i napiłam się piwa bo nic innego do picia nie ma a ja nie jestem przyzwyczajona do alkoholu więc niezbyt dobrze się czuję i kręci mi się w głowie. Odpływam a zasnąć nie mogę. Jakąś godzinę temu po sąsiedzku była awantura ale 5 minut i się uspokoili więc chociaż tyle. Czekam aż rano włączą TVP ABC bo od tej ciszy głowa mnie boli. Dziękuję za wszystkie odpowiedzi to najgorsza noc w moim życiu. :(

Gość gość
02:28 YouTube sobie odpal, telefon I Internet masz

Gość gość
YT już chyba cały wysłuchałam i naoglądałam. Teraz oglądam film ale mimo wszystko z tv byłoby mi jakoś raźniej.

Daj ten adres to wyślemy c***aczkę z suchym prowiantem, bo mam wrażenie, że doktorek gdzieś przepadl na dłużej, a przecież nie chcemy, żebyś umarla z głodu :)

Gość gość
O której ta przychodnia się otwiera?

Gość gość
Skąd dokąd ten pociąg? Bo o 22:35 nie ma pociągu z Opola do Namysłowa.

Gość gość
6:16 przecież autorka napisała że to podszyw że mieszka w Namysłowie.

Gość gość
Nie mieszka w NAMYSŁOWIE,to był podszyw.

Gość gość
Autorko a twoja rodzina się nie martwi?

Gość gość
Słuchajcie o 6 była tu policja, wzięli mnie na przesłuchanie,myśleli, że jestem kochanka albo córka lekarza! Długo się tlumaczylam, nie będę tu pisać w co jest zamieszany. Długo tez prosilam policjanta,by wstawił kogoś do pilnowania mieszkania, kiedy mnie brali na przesłuchanie. Mieszkanie zostało zalakowane, a ja wreszcie się uwolnilam, jadę do domu teraz, martwię się o pracodawcę i jego mieszkanie. Czy jutro mam tam jechać czy nie?