Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomyłkowy sms

Polecane posty

Gość gość
Ja wybaczyłam zdradę bo bałam się odejść, 3 dzieci brak pracy byłam uzalezniona całkowicie od meża i szbko tego pożałowałam bo z jedna skończył a rok poźniej znalazł następna

Gość gość
bardziej się zemscisz, jesli powiesz tej jego kochance (którą ma od dwoch lat), że niby pisze, że tak ją kocha, a dowodem tego jest to, że nie odchodzi od żony i ma na boku jeszcze jedną kochankę (Ciebie).

Gość gość
a potem, gdy juz tamta go zostawi, wyslij screena do jego żony (tak, żeby było widać jego numer telefonu).To będzie najlepsza zemsta, szmaciarz zostanie z niczym (bo jak tylko żona odejdzie, to on natychmiast przeprowadzi się do tamtej i będzie sobie dalej szczęśliwy, tylko żona i Ty będziecie cierpieć)

Gość gość
Nie mam kompletnie namiarów na kochankę, znam tylko jej imię i że blisko nich mieszka. Prędzej żona będzie wiedziała kto to...

Gość gość
jak znasz imie, to na fb ją wyszukaj w jego znajomych. A jak nie ma, to popytaj jakiegoś ich sąsiada (np.ze w tym bloku mieszka pani Ania, kolezanka z Twojej podstawówki, że wiesz to od jej dawnej sasiadki, ale że nie masz jej numeru telefonu i że nie wiesz jak sie obecnie nazywa (czy nie wyszla za mąż). I popros, czy ktos zna jej nazwisko, ma numer telefonu lub ewentualnie numer mieszkania (wtedy w skrzynce moglabys zostawic jakis list itd. ) Mysle, że jak zapytasz kogos z ich klatki lub z klatki obok, to ktoś Ci udzieli informacji (jesli nie wygladasz na zbira :P). Bo tamta kochanka na pewno wie o jego żonie. Czyli nie zrobi na niej wrazenia, że ona sie dowie, moze nawet bedzie się cieszyc i nie uwierzy w slowa jego żony o Tobie (pewnie pomysli, że to z zemsty wymyslila itd.)

Gość gość
Założę się, że większość żon wolalaby żyć w niewiedzy. Po drugie to ty właśnie dostajesz karę za to, że próbowałas odbić męża żonie. Niepotrzebnie nakrecasz spiralę gniewu i zemsty. Potem jego żona w złości będzie próbowała zdradzić, rozkochac, porzucić i rozbić inne małżeństwa. Oby to nie było wtedy twoje.

Gość gość
Jasne, że jej napisz. Ty mu odpłacisz pięknym za nadobne, i jej wyświadczysz przysgługę (a jeśli nie, tzn., że są siebie warci).

Gość gość
Ooo,losie,o czym wy mówicie? o jakich zemstach na kochanku ?! fujj.

Gość gość
ja bym chciala wiedziec ze mnie zdradza.

Gość gość
Nie wypowiadaj się w imieniu innych. To tylko twoje osobiste zdanie.

Gość gość
Powiedz żonie, bo prawda i tak kiedyś wyjdzie, lepiej dowiedzieć się wcześniej niż później, ja byłam w sytuacji że wszyscy wiedzieli o kochance /znajomi, jego koledzy z pracy, nawet mój szwagier/ tylko nie ja. żyłam jak idiotka w niewiedzy 3 lata i żałuje że nie odkryłam tego wczesniej

Gość gość
Napisałam do żony na fb (na razie neutralnie), ale pewnie nie sprawdza folderu inne, bo nie odpisała. Mam print screena z tym jego smsem, w razie potrzeby wykorzystam ;) On dziś był bardzo chamski w stosunku do mnie, jakbym to ja była winna, że pomylił się wysyłając do mnie to wyznanie miłości... :O

Gość gość
Jesteś żałosna. Gdyby nie wysłał przypadkiem tego smsa to nie przeszkadzałoby ci to, że ma żonę. Pieprzona egoistka. A czego ty się spodziewałaś kobieto? Żonie mówił, że ją kocha, tobie mówił, że cię kocha to dlaczego miałby tego nie mówić jeszcze jednej kobiecie?

Gość gość
Nie mówił że mnie kocha. Mówił że nie kocha żony, dlatego zaczął że mną romans

Gość gość
chcesz o fantastycznym seksie pisać żonie?? tzn że jesteś podłą suką bez wyobrażni,wiesz jak boli zdrada? przecież taka żona doskonale wie że ma *****cza,ale nie chce o tym myśleć byle dzieciak miał ojca a ona kasę ,takie desperadki ,oszczędz jej szczegółów a najlepiej milcz!!

Gość gość
Nie chcę pisać o fantastycznym seksie. Chcę jej pokazać smsa w którym pisze że kocha inną. Ona nie jest z nim dla kasy, zarabia lepiej od niego. Myślicie że wie z jakim *****czem mieszka?

Gość gość
myślę że wie,przeciez to się czuje,sama czułaś że on ucieka ,byłam kochanką i nie nigdy bym nie powiedziała żonie ,to ich sprawa że mają bajzel ,i ich problem jak to rozwiązać

Gość gość
Ale strasznie mnie zabolało to i chciałabym też mu dopiec