Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGB

Seks w 8 dniu cyklu...czy to spore ryzyko[EDIT]NIEAKTUALNE:D

Polecane posty

JahIthBer dziś kazdy wie ze to lubisz cynic...:D🖐️ a twoje pelne usta sa stworzone do blowjoba:classic_cool::D:D :D

tu mi kóórwa czołg jedzie jak ty bzykalaś sie 4 razy cytat |"skończ waść wstydu oszczędź" mówi ci coś ?

Michał121212 dziś nie wiem i nie chce wiedziec ,bo na pewno nigdy nie rzne sie bez uczuc.:D to ze mi sie zdarzylo z bylym wynika tylko z tego ze ciezko mi sie odciac i cos tam jeszcze czuje.;)

Gość gość
19:20 zle ją zrozumiałeś nie 4 razy tylko z czterema naraz hahahahahaha

Kat0wice dziś to tak naprawde sporo jak na 20 lat,ale mam strasznego pecha.;) nie przyznalabym sie w realu-oficjalnie z 3, przed rodzina "na powaznie" bylam z 2;)

Gość gość
Gggb po co ty sie im w ogole tlumaczysz? :o debile maja pozywke tylko z tego

gość dziś ale ja sie nie tlumacze...wrocilam wlasnie do mieszkania, czekam na jedzenie i mi sie nudzi...pisze tak sobie bez glebszego powodu, mam bardzo dobry nastroj.;)

nie skromnie przypomne, jak kiedyś chwalila się jak to nachlana do kapy zycia, wypieła się dwóm kolesiom którzy zrobili sobie z niej zabawkę i brali ją na wszystkie otwory na zmianę, żeby na koniec zeszczać się jej na gębę... Gratuluje sposobu na zycie katoliczko :)

Kat0wice dziś troche sobie dowymyslales jeszcze do teo prowa.:D:Oale spoko:D

GGGB dziś powiadasz że nie rżniesz się bez uczuć ? hehe :) a temt "wczoraj spełniłam swoją największą fantazję erotyczną" to co do c***a ?? tych dwóch też kochałaś ?

Gość gość
Ona przeciez powie ze to prowo bylo :D

Kat0wice dziś Chyba cie pogrzało, a ci kolesie nie istnieją...:D

gggb jesteś puszczalską lafiryndą, którą w średniowieczu spalono by na stosie, a w najlepszym przypadku miałabyś wypaloną lilijke na łopatce na znak wrodzonego kóórestwa, którego niewypleinisz choćbyś nie wiem, jak sie starala...

gość dziś oczywiscie ze klamie... tak bardzo zalezy mi na opinii ludzi z kafe(elita umyslowa), dodatkowo przeciez nie jestem tu anonimowa-znaja moja twarz i nazwisko:D.:D Jak moglaby przyznac ze to nie prowo?!:D🖐️

Nie k****, minimalne. Masz macice więc każdy seks, szczególnie tak spontaniczno-przypadkowy jak twój - rodzi ryzyko. Albo bejbik, albo wysypka i śmierć w męczarniach. Nie zadawaj głupich pytań. Dorosła jesteś, nie?

man on the moon dziś byc moze spontaniczne, ale nie do konca przypadkowe, na pewno (na szczescie) nie z przypadkowymi osobami.;) i wiem jakie jest ryzyko niezaleznie od dnia cyklu, tym bardziej przy nieregularnym- jestem czasem nieodpowiedzialna- co zmienie.:)

man on the moon dziś jak pisalam to nie byl przypadkowy facet, akurat jego jestem pewna i nie planowalam tego-bylam z nim pare mies ponad rok temu i to bylo cos dosc powaznego-zaufalam mu, ze po okresie nic sie nie stanie-wiem ze jestem idiotka....:)

ja piertolę urzekła mnie twoja historia :D jesteś workiem na męskie nasienie, kiedy to pojmiesz ? w dodatku nie jesteś dziewicą, więc nie mamy o czym rozmawiać...

Kat0wice dziś masz racje.:D ok, moze skonczmy ten temat bo zaczal zenowac nawet mnie sama?:D po drugie musze za 20 min wyjsc.:classic_cool:

Gość gość
Tym razem zaloz gumke to nie bedziesz musiala pytac o rade na forum ktorego uzytkownikami tak gardzisz

Gość gość
Kto zgadnie czyim projektem jest gggb? :P

ja :) ta co karmi swoje bękarty kromkami z mortadelą, bo musi na swoje szmatki ich alimenty i 500+ wydawać

gość dziś nie gardze-jest tu pare osob ktorych lubie, sa tak naprawde bardzo w porzadku.;):P no i pare zjebow-ale taki urok tego forum.:classic_cool:

Gość gość
Alinka zrób jeszcze test kontrolny za tydzień bo takie testy robi się po paru dniach a nie po 12godz od stosunku :D 🖐️