Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GGGB

Seks w 8 dniu cyklu...czy to spore ryzyko[EDIT]NIEAKTUALNE:D

Polecane posty

Gość gość
Ja zaszłam w 8 d.c. Plemniki mogą przetrwać w narządach rodnych 3 dni i trafić na owulację.

gość dziś nie doczytalam-na pol godz wyjscie do kolezanki nie potrzebne mi gumki, po drugie nie mam potrzeby z nich korzystac, bo seksu ostatnio prawie nie mam ze swojego wyboru i przechodze na celibat, bo nie chce na razie w nic sie angazowac.🖐️ gość dziś dla twojej wiadomosci-tak ciemna nie jestem, a testy zrobilam po ponad 2 tyg od tamtego wyskoku.:) za okolo 4-6 dni bede miala okres.;) i nadal do konca nie wyroslam z choroby lokomocyjnej.:D skonczcie juz z tym tematem.:)

Gość gość
no w sprawach robienia testów ciążowych ciemna nie jesteś, szkoda, że tylko w tych sprawach ale cóż... :D

gość dziś ok nabijajcie sie dalej.:P ja lece pod prysznic i spac, bo jestem zmeczona, niewyspana, a jutro znowu mam na wczesna pore. 🖐️ ps. zaloguj sie!:D

Dostalam okres, kocham go nadal, a ty sytuacja i jego zachowanie utwierdzilo mniew tym zeby do siebie wrocic...😍

Gość GGGB
Jestem chora i siedzę w domu więc jeszcze trochę będziecie musieli mnie poznosić:classic_cool::D