Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justa912

Mamusie na lipiec 2017

Polecane posty

Gość justa912

Dziewczyny która dołączy? ;) u mnie 6 tc i termin na początek lipca :) jestem przeszczesliwa:-)

Gość Kasiczka22
Hej ! Dołącze się ;) 24 w 28 dniu cyllu beta hcg 171.300 :) ! Termin według ostatniej miesiączki 3lipca 2017:)

Gość justa912
No to super! Wielkie gratulacje :) cieszę się ze jest nas już dwie :) a jak tam masz jakieś objawy już ?

Gość gość
Justa,kochana,lepiej załóż wątek na forum bb,wiesz? Bo tam jest przejrzyście,tematy są fajnie posortowane i też atmosfera bez chamstwa,a na kafe cóż,różnie bywa.. Pisalysmy na temacie lipcowki 2017,ale odzew mały,więc przestałam zaglądać. Wiadomo,to jeszcze baaaardzo wcześnie,niektóre dopiero będą testować, w tym ja :-)

Gość Kasiczka22
Moja b-hcg z wczoraj 312.100. Także rośnie, objawy żadne :) oprócz strasznego zmęczenia :) aaa no i jadłabym cały czas barszcz czerwony z uszkami :)

Gość justa912
Forum bb?tzn bo nie czaje :D Kasia to super :) i mnie dziś beta już 4923;) ale jak na razie żadnych objawów nie mam... nie wiem czy to dobrze czy źle.

Gość Kasiczka22
Justa, czy byłaś już u lekarza ? Ja mam wizytę na 7 listopada. To będzie 7 tydzień :) u mnie z takich objawów to mnóstwo bardzo widocznych żyłek na całym ciele. W pierwszej ciąży zaczynałam od mdłości i wymiotów, ta jest inna :)

Gość MalaOla
Witam. OM 10.10.2016r, testy negatywne, jutro robie bete. 2 dni temu lekarz nic nie widzial (mozliwe ze za wczesnie?). Jak sadzicie sa szanse? Martwi mnie ze testy negatywne a @ nadal nie ma. Pozdrawiam :)

Gość Staranka
Witam serdecznie! Moge dolaczyc? :-) Wczoraj dowiedzialam sie o ciazy! Jestem przeszczesliwa! W 29 dc beta 114,3. W poniedzialek powtorze. Wizyta u gina 30.11.

Gość gość
czesc dziewczyny jest juz temat na lipiec troche ponizej tam jest juz wiecej mam z lipca i jest jiz nawet grupa zamkieta na facebooku. zapraszam na forum poniezej. noe powinno byc problemy ze znalezieniem.

Gość gość
Witam i ja ! Wizyta u ginekologa 29 listopada. Beta pozytywna. Objawy tez: piersi wieksze, bieganie do toalety, bol brzucha

Gość christian
Czerwony Punkt Film w jakości HD dostępny online >http://24filmyonline.pl?u=Czerwony_Punkt Czerwony Punkt w reżyserii Patryka Vegi to film krótkometrażowy, który powstał jako etiuda promocyjna serwisu VOD Showmax wchodzącego na polski rynek. Produkcja jest historią biznesmana, który otrzymuje niepozorny prezent, którym jest wskaźnik laserowy. Wkrótce okazuje się, że wskaźnik przysporzy bohaterowi wielu problemów. W najnowszym filmie Patryka Vegi występują Ewan McGregor, Olga Bołądź, Janusz Chabior, Andrzej Grabowski, Tomasz Oświeciński, Piotr Stramowski.

Gość gość
A ja jestem mamusią z lipca 2016 i jak zobaczyłam ten temat to przypomniało mi się, jak to ja oczekiwałam na dziecko i sprawdzałam poziom bety. Powodzenia :)