Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia2574

Objawy ciąży po in vitro kontynuacja

Polecane posty

No to i ja po wizycie u lekarza nic nie wskazuje na zblizajacy sie porod jak do 25 nie urodze to w dniu terminu mam sie zglosic do szpitala

Gość gość K
Kajla a czujesz sie dobrze.... maly sie rusza tak jak dawniej...pytam bo ja dwa dni po terminie urodzilam ale czulam tak ostatni tydzien, ze cos nie jest tak.... male mniej mi sie ruszalo tak mi sie wydawalo chociaz na usg wszystko niby dobrze bylo powiedzialam o tym gin.., ZE MI SIE WYDAJE ALE maluch jakby mniej aktywny byl i dobrze, dr mowi to natychmiast do szpitala nie ma co dluzej czekac...to byl juz 40 tydzien i dwa dni.

Gość gość K
kajla i inne dziewczyny badzcie zwyczajnie czujne!!!

Gość gość K
KAJLA u mnie tez caly czas nie zanosilo sie na porod... 40 tydzien byl a male nie myslalo o wyjsciu na swiat

Mały szaleje w brzuchu wcale się nie uspokaja takie małe adhd ja tez czuje się dobrze miewam skurcze na 25 mam termin jak do tej pory nic się nie stanie to z rana jade do szpitala tak jak kazał mi mój lekarz ale wcale nie dziwie się że nie chce wychodzić taka pogoda w brzuszku lepiej hehe

Gość gośćMarta
U mnie cisza. Na wczoraj miałam termin porodu ale dla dzidzi się nie śpieszy. Jutro kolejna wizyta u lekarza.

Witam w klubie Marta u mnie tez cisza już nawet po schodach biegałam i nic :)

Gość gośćMarta
Nadal czekamy :-( Od tego tygodnia już co 2 dni mam wizyty u lekarza

No ja nie chce zapeszyć ale mam od 2h skurcze plecy mnie bolą brzuch twardy mały to nawet nie drgnie już nawet ucisk na spojenie czuje więc może to będzie dziś :D

Gość gośćMarta
A u mnie nic. Pochodziłam dziś po schodach zrobiłam pranie ręczne to troszkę na dole mnie boli ale poza tym nic. Najważniejsze że dzidzia się rusza :-)

Gość kajla18
No i u mnie cisza wieczorem wszystko sie uspokoilo ehhhh a juz mialam nadzieje

Gość gośćMarta
Dzisiaj bylam na kolejnej wizycie u lekarza. Z dzidzia wszystko ok, wody i lozysko tez sa w porzadku. Do 26 stycznia mozna jeszcze poczekac a poki co to co 2 dni trzeba robic ktg.

Ja tez czekam jak sie nie urodzi przed sroda to mam jechac do szpitala 25 termin ale mam nadzieje ze do tej pory sie urodzi

Marta, kajla ale wasze dzieciaczki mądre, wiedzą że u mamusiek najlepiej, życzę wam by wkoncu wyszły do was, to czekanie musi być mega stresujące. Trzymam kciuki. Ja tydzień po transferze, zero jakichkolwiek oznak, za tydzień testowanie

Hej kobietki co tam u was Marta jak corcia cos sie rusza czy nadal czekasz. Moj synus w weekend dal mi tak popalic rozrabial strasznie no i mecza skurcze tylko szkoda ze z godzine 2 potrzymaja i puszczaja

Gość gośćMarta
Dzisiaj już tydzień po terminie. Dzidzia dziś daje mi popalić. Jak do środy nic się nie ruszy to w czwartek idę już do szpitala.

To widze ze czeka nas to samo ja w srode w dniu terminu nam isc do szpitala ale pewnie jak zrobia ktg i bedzie ok to mnie odesla no ja caly weekend dostalam w kosc od malego

Gość Goffa13
Witam jestem nowa.W marcu zaczynam stymulacje czy jest tu ktos kto w podobnym czasie bedzie przez to przechodzil?

Gość gość Gosia
Ja liczę ze też będę coś działać działać tym kierunku choć doktor chce spróbować stymulacji i próbować naturalnie bo tego jeszcze nie miałam

Gość kajla18
Hej kobietki ja po wizycie w szpitalu zrobili ktg ale maly uparcie siedzi w sobote kolejne ktg

Gość gośćMarta
Ja rowniez dzis po wizycie w szpitalu. Usg i ktg wyszly ok. Jutro rano mam sie zglosic do szitala a w piatek zacznal wywolywac porod jak nic sie nie ruszy.

Cześć dziewczyny dawno się nie odzywałam bo ci się specjalnie u mnie nie działo. W marcu mam drugie podejście do in vitro ale lekarz powiedział ze chce nam jeszcze badania kariotypu zrobic. W poniedziałek mam wizytę to dowiem się co to dokładnie za badania. Oczywiście cały czas śledzę formom:)pozdrawiam

Gość gość
Gość Gosia. A w jakiej klinice i u kogo się leczycie? Zawsze najlepiej spróbować od najprostszych metod, zwłaszcza gdy wiek i parametry są całkiem w porządku:) Powodzenia ze stymulacją.

Hej kobitki ja wlasnie sobie leze na porodowce podpieta pod ktg bo malemu pulsik skoczyl ale teraz cisza pewnie bedzie wywolywanie porodu bo nic na niego nie wskazuje

Gość gośćGosia
Kajla jak tam u Ciebie? mam nadzieje ze juz jestes szczesliwa mamusia. Gosciu, ja obecnie zaczelam wizyty w Szczecinie w klinice vitrolive u dr. Głabowskiego. Robił mi laparoskopie w pażdzierniku i po pierwszym spotkaniu wydał sie godny zaufania i na kolejnym rowniez mam takie wrazenie. 7.02 ide na wizyte i ustalimy co dalej. u mnie kolorowo nie jest bo mam wodniaka jajowodu hashimoto, pcos nie klasyczne endometrioza ale dr chce probowac stymulacji i probowac naturalnie kilka cykli. ja to szczerze chcialabym juz przejsc do konkretnego dzialania np.inseminacja lub in vitro.

Hej kobietki no ja niestety jeszcze nie jestem mama maly sie uspokoil i leze na obserwacji na poloznictwie i patologii ciazy widze Gosia ze leczysz sie tam gdzie ja tyle ze ja chodzilam do dr Sienkiewicza i 1 proba u niego no i czekam na wywolanie synka bo dzis 4 dzien po terminie a u mnie nic sie nie rusza za to maly daje popalic ostro i co 2h wizyty na pomiar cisnienia maluszka

Po weekendzie w szpitalu wlasnie dzis rano lekarz zalozyl mi cewnik foleya zeby wywolac akcje porodowa mam nadzieje ze to mnie ruszy i dzis bede tylic synka w najgorszym wypadku jutro wywolaja porod juz innym sposobem. Marta a jak tam corcia tulisz juz w ramionach bo mialas miec wywolany w piatek to chyba juz masz swoje szczescie w domku?