Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia2574

Objawy ciąży po in vitro kontynuacja

Polecane posty

Ula bebe Majenka wagarowało i tu nagle taki news...Bliźniaki...Brawo.:-):-):-) Dobranoc śpij dobrze i nie zamartwiać się na zaś...Będzie ok..;-)

Majenka Super nowina... Bliźniaki...:-):-):-):-):-):-):-):-):-) Dasz radę kochana i też nie zamartwiaj się do przodu jak i co będzie.:-) Od czasu do czasu paczkę ci wyśle z zagrabanicy...Hehe A jak będziesz się urlopowac to i przypilnuje..;-);-);-);-) Więc podziękuję naszemu Najwyższemu tam u góry że czuwa nad wami a zobaczysz że wszystko będzie ok.

Gość kajla18
majenka ja nie mialam dolegliwosci ciazowych no moze na poczatku ze 2 razy mdlosc****erwsze 3 miesiace mialam ochote na slodkie a potem juz wszystko i ogromna ochota na piwo hehe

Gość Melisa77
Majenka super wieści. Nic się nie martw. Ga mam w rodzinie bliźniaki. Podwójna radość i tyle. Uważaj na tego krwiaka. Lez i jeszcze raz leż. Wiesz przecież jak było u mnie. Co do samopoczucia to ja w ciąży czułam się okropnie. Do 5 miesiąca wymiotowalam i nie miałam totalnie na nic siły. Leciałam z nóg ale dałam radę. I dziś moje szczęście ma prawie 7 lat.

Gość Melisa77
Dziewczyny trzymam kciuki za was wszystkie. Mnie jest tak przykro. Ciągle wraca wspomnienie o utraconej ciąży. Nie mogę się z tym pogodzić. Tak bardzo chciałabym jeszcze 1 dziecko. Nie stać nas teraz ma kokejne podejście. Mąż mówi ze kiedyś. Ale ha nie mam siły czekać na to "kiedyś ". Poza tym nie mam też na to czasu. Ostatnio w pracy koleżanka oznajmiła ze jest w ciąży. Przykro mi było. Popłakałam się. To takie niesprawiedliwe

Gość Ula Bebe
Melisa 77 to nie ma znaczenia czy sie lezy czy nie. Gdybys lezala plackiem pewnie tez bys stracila ciaze. Nie obwiniaj sie bo to naprawde nie mialo znaczenia. We wczesnym stadium ciazy NIC nie mozemy zrobic trzeba normalnie zdrowo zyc i czekac. Dlatego w wiekszosci krajow nawet nie ma zadnych badan w pierwszym trymescie. Ja tez marze o drugim dziecku. Wiem przez co przechodzisz. Mocno Cie sciskam.

Melissa77 Nie obwiniaj się kochana naprawdę nie jesteśmy w stanie przewidzieć niczego tak najwidoczniej miało być i czasu już nie cofniemy. Wiem że może jest przykre to co napisałam ale takie jest życie i żyjemy tym co jest i co będzie nie cofamy się bo nie ma takiej opcji;-) Wierzę że i twój ukochany jeszcze przemysli to wszystko i zawalczyć od o drugie dzieciątko..:-):-):-):-) Życzę wam z całego serca cierpliwości i wiary bo bez tego klapa na całego...Myślami jestem z tobą..Głową do góry na wszystko przyjdzie odpowiedni czas.;-);-);-);-)

Melissa 77 Wiem że czujesz, się źle i jest ci ciężko na sercu słysząc i widząc inne kobiety cieszące się szczęściem... Ciąża..:-) Ale musisz wsiąść pod uwagę że ty też starając się o dzieciątko inne osoby cieszyły się razem z tobą a kto wie może i jakiejś kobiecie z najbliższego otoczenia twojego też było przykro. Myślę że na twoim miejscu cieszyła bym się z tego co mam a masz już dzieciątko...Każdy z nas ma tam u góry pisane jak i co. I nie może tak być że dla jednego wszystko a dla drugiego nic bo było by życie zbyt piękne dla niektórych..;-) Ją też wiele przeszłam uwierz mi i zawsze mi wszyscy mówią że jak spadam to zawsze na cztery łapy...Hehe Pozdrawiam całuje i mocno ściskam i kopniaka daje w tyłek abyś zrozumiała że kolejne jutro będzie lepsze...:-):-):-)

Majenka hip hip hura hura hurraaaa, kochana gratuluję z całego serca teraz tylko lez i pachnij, marzę o blizniakach :-) Monasol tak jak gonia napisała to co się stało nie jest twoja wina, dużo siły ci życzę. Mam jakieś przeczucie ze u ciebie będzie jeszcze naturals Gonia kciuki za transfer zacisniete :-)

Hej dziewczyny u mnie nie wiele kaza czekac krwawienie okresowe ustaje( niecale dwa dni) testy nadal pozytywne wiec czekam. Ciesze sie i gratuluje blizniakow ciekawe czy moje dwa tez sie uchowaja zobaczymy, pozdrawiam was serdecznie. Ula a jak tam u Ciebie?

Gość Ula Bebe
Iza ja mam punkcje w poniedzialek rano i zobaczymy. Dobrych pecherzykow jest pieć, reszta mala. W sumie mam okolo 14. To oczywsicie nic nie znaczy. Jestem zmeczona tym wszystkim i marze zeby juz bylo po.

Witajcie koleżanki..:-) Rodzinka w komplecie 2 maluszki są z nami...:-):-):-) Przyznam że jestem zadowolona ..Doktorzy przyjechali spacjalnie na ten wyjątkowy..;-) transfer..:-) 2 zarodki dużo szybciej się rozwinęły w 4 dobie blastocysta a reszta Pomalutku dogania napewno kolejny czyli 3 już lada chwila zamieni się w blastocysta..:-):-):-):-) Super dziewczynki aby tak dalej..Ją przyznaje na luzie wogóle bez stresu i bez myślenia o tym ale z taką malutką cichutką nadziejà...:-):-):-):-) Także odliczamy i czekamy na przyrost bety..:-) We wtorek tylko progesteron do zrobienia także luzik Ściskam was mocno:-):-):-):-)

Gość Ula Bebe
Gonia super. Mam nadzieje ze spotkacie sie na forum o blizniakach z Majenka i z Iza. Naprawde z calego mojego serca Wam tego zycze! Trzymam mocno kciuki!!!

Ula bebe Trzymam kciuki mocno mocno za punkcie aby jak najwięcej pobrali kochana...:-):-):-):-):-):-)

Kinia i majenka Jak dobrze pamietam wspominałyscie o kontrolowaniu TSH Jak często trzeba kontrolować ?

Gość Ula Bebe
Dziewczyny pobrali mi 8 jajeczek. Jestem juz w domu. ide do lozka odpoczywac

Gość Sylvia 83
Majenka Wow

Ula bebe Kochana trzymałam kciuki. Wiedziałam że musi się udać..;-) Super że aż tyle aby się teraz utrzymały..:-):-):-) Czy doktor mówił o twoich wynikach czy wszystko ok i kiedy transfer czy już wiecie..? Odpoczywaj i się relaksuj...;-)

Gość Ula Bebe
Gonia, transfer albo w czwartek albo w sobote. Zobaczymy. Jutro ide do pracy. Beda dzwonic zeby dac znac czy sie cos zaplodnilo. Dzisiaj sobie odpoczywam jak nigdy.

U mnie z pobranych 16 pęcherzyków przetrwało do dziś 3 blastocysta plus 2 które mam w sobie...Czyli razem 5..:-):-):-):-):-) 2 które podano przy transferze były klasy 4.2.2 1 blastocysta zamrożona klasy 4.2.2 2 blastocysta zamrożone klasy 4.3.3 Także ogólnie cieszymy się i czekamy ..:-)

Ula bebe W moim przypadku doktor czekał do końca które przetrwają do blastocyst bo podobno jest lepiej...:-) I tak się cieszymy że aż tyle bo pierwsze podejście tylko 2 przetrwały. Trzymam kciuki za twoje maleństwa i aby wszystkie się utrzymały.:-):-):-) Daj znać kiedy transfer

Gość gośćmalaszara
Majenka jakże ja sie cieszę twoim szczesciem

Gość gośćmalaszara
Majeńka kochana tak sie cieszę twoim szczesciem

Ulka bebe to super gratuluje ja tez mialam 8 pobranych 4 sie zaplodnily po dwoch dniach 2 bysly super wiec lekarz atwierdzil ze nie bedzie czekal 5 dni aby sprawdzic co z tamtymi dwoma i po 3 dniach mielismyyransferowane te dwa potem ten jeden obumarl a drugi byl za slaby tak wiec wszystko bedzie dobrze. A u mnie krwawienie sie skonczylo ale reszta ok. Biust i brzuch rosnie hahaha jeszcze pare dni i zrobie kolejny test (5) jutro wracamy do szkocji wiec pewnie niedlugo na wizyte, pozdrawiam was dziewczyny

Hej dziewczyny. Ula wszystko bedzie dobrze u mnie tez bylo 8. 4 sie zaplodnily od poczatku dwa rozwijaly sie super dwa mniej więc decyzja byla ze po 3 dniach transferujemy 2. A co u mnie na chwile obecna przestalam krwawic ostatni test w sobote byl pozytywny wiec chyba wszystko idzie dobrze brzuch pobolewa czasmi cycki roana i bola haha. Jutro wracamy do szkocji wiec pewnie zaraz jakaś wizyta. Za pare dni chce zrobic kolejny test ale chyba wszystko ok po objawach, pozdrawiam