Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomiron

Rozdziewiczyłem i co dalej?

Polecane posty

Gość Radomiron

Mam 32 lata i rozdziewiczyłem 15stkę. Wiem, że ona mnie kocha ale przecież chyba powinna widzieć, że różnica wieku uniemożliwia jakiekolwiek mrzonki o jakimkolwiek związku czy małżeństwie w przyszłości. Jest córką moich sąsiadów zza płotu i w zasadzie odkąd pamiętam robiła maślane oczka na mój widok. Zresztą u nas we wsi za bardzo konkurencji nie miałem i niejedna tu do mnie wzdychała. Popóki była dzieckiem zbywałem ją. Teraz też jest dzieckiem ale wiadomo, że to i owo już jej urosło. Zaczęło się niewinnie. Przyszła z laptopem bo system jej padł a wszyscy u nas wiedzą, że param się elektroniką i informatyką. Wiadomo, że takie pełne postawienie systemu z wgraniem wszystkich sterowników nie trwa 5 minut więc zaprosiłem ją do siebie, poczęstowałem colą, zaczęliśmy gadać a ja w międzyczasoie robiłem kompa. Jakoś tak od słowa do słowa i pierwszy pocałunek. Nawet trudno określić kto kogo pocałował bo to raczej ona dążył do niego i ona dosiadła się obok mnie a wcześniej siedziała na wersalce. Całowanie, emocje, podniecenie bo krew nie woda, potem moja ręka pod jej bluzką a z jej strony zero sprzeciwu. W końcu prawdziwy seks. Oprzytomniałem dopiero po spuszczeniu się, że przecież ona może teraz zajść w ciążę. Spust oczywiście w c*pę. Była tak rozkosznie ciasna, że o niczym innym nie myślałem wtedy. Tak wiem jestem typową męską szowinistyczną świnią co myśli tylko kootasem ale ludzie zrozumcie mnie ja tego nie planowałem, to wszystko stało się tak spontanicznie i tak nagle, że zanim zdałem sobie sprawę co robię to było już po wszystkim. Tak czy owak stało się a ja do mnie dopiero teraz dociera co naprawdę się stało. Ma się rozumieć, że ona myśli, że to początek naszej wspólnej drogi. Podczas rozdziewiczania popłkał się ale potem leżąc obok mnie i zdobyła się na uśmiech i powiedziała coś w stylu, że kiedy będziemy już małżeństwem to musimy koniecznie wyjechać z tej wiochy. O ja pierdolę..... Powiedzcie co ja mam teraz zrobić? Unikać jej? Bzykać dopóki daje? Ożenić się z kimś kto byłby w wieku mojej córki gdybym ją miał? Przecież się nie powieszę teraz.

Gość gość
Bzykaj tak długo jak się da, ale uważaj żeby nie zaszła w ciążę, bo będziesz musiał płacić alimenty na dziecko.

Gość gość
nie brzydziło cie r\u\c\h\ać dziecko?

Gość gość
W Polsce, seks od momentu ukończenia 15 lat, jest legalny.

Gość Radomiron
@ gość dziś nie brzydziło cie ****ać dziecko? x Umysł ma dziecka wiadomo ale ciało już nie takie dziecięce. Piersi ma, c*pa obrośnięta tzn. ogolona ale wcześniej bo zaczęło jej odrastać. Dzieci takich cech nie mają.

Gość gość
autor prowo o tym wiedział (że legalny)

Gość gość
ale jednak twarz dziecka, niedojrzała, niewykształcona miednica, pochwa i wargi nie wiem co ty masz we łbie ale skrupułów nie masz żadnych

Gość gość
Skoro to jest zle, to czemu jednak w pełni legalne?

Gość gość
Moim zdaniem nie ma w tym nic złego. 15-latka ma już taką samą szparę jak np. 30 latka. Nie ma różnicy. A prawo pozwala na seks z 15-latką. Więc wszystko jest OK.

Gość gość
autor myśli tylko kootasem ale sam to też stwierdził

Gość gość
1/10, zbyt dopracowane prowokacyjnie opisy. Następnym razem postaraj się bardziej realistycznie opisywać (bardziej surowa relacja).

Gość Radomir
@ gość dziś Moim zdaniem nie ma w tym nic złego. 15-latka ma już taką samą szparę jak np. 30 latka. Nie ma różnicy. A prawo pozwala na seks z 15-latką. Więc wszystko jest OK. x Chyba nie wiesz co piszesz. Tylko ktoś kto nie robił tego z tam młodą dziewczyną może porównać "szparę" do 30-latki. Człowieku ja w nią wejść nie mogłem. Co naprę mocniej to ona w pisk. W końcu wcisnąłem ale pisałem wyżej, że miała łzy. Nie żebym to pisał jakiego muszę mieć w takim razie wielkiego bo mam raczej przeciętnego a mimo to nawet z przeciętnym trudno się tam wcisnąć.

Gość gość
no w końcu była dziewicą to co się dziwisz, następnym razem będzie łatwiej wsunąć ale odczekaj z dwa tyg niech jej się tam wszystko zagoi :D

Gość gość
3/10 bo jak widać są kretynki, które łykają nawet takie słabiznoty :o

Gość gość
No to teraz autorze będziesz miał jednym słowem przesrane z zakochaną małolatą. A jeszcze bardziej, kiedy okaże się, że ją zapłodniłeś. :D Fajna chociaż? Jak wygląda?

Gość gość
pedofil z ciebie czy co? :O

Gość Edziaaaaaaaa
Prowo 4/10

Gość gość
Prowo czy nie, to co autor opisał jest w 100% legalne.

Gość gość
zgłoście go niech posiedzi 2 lata to zmądrzeje

Gość gość
No i za co ma iść siedzieć? Za to że przeleciał piętnastkę, co jest w Polsce legalne? Nie bądźcie śmieszni.

Gość gość
"zgłoście go niech posiedzi 2 lata to zmądrzeje" xDDDD Kisnę. Gościu zabruhau 15 i wy chcecie go za to do więzienia? Przecież to jest legalne. Ale biech ktoś tylko wrzuci mu do kieszeni nawet 0,00001 grama marihuany a typek najbliższe 10 lat spędzi w ciupie.

Gość radomiron
@ gość dziś ale jednak twarz dziecka, niedojrzała, niewykształcona miednica, pochwa i wargi nie wiem co ty masz we łbie ale skrupułów nie masz żadnych x Piszesz tak jakbym to zaplanował, celowo zaranżował spotkanie i z zimną krwią zgwałcił. Ustalmy kilka rzeczy. To ona do mnie przyszła a nie ja do niej. To ona robi maślane oczy do mnie a nie ja do niej. To ona się blisko dosiadła i tak wyciągała twarz jak doczekać się nie mogła kiedy wreszcie zostanie pocałowana. A kiedy już w trakcie całowania wsunąłem jej rękę pod bluzkę to zaraz sama ją zdjęła razem z biustonoszem. Trudno mnie obwiniać za jej prowokacyjne zachowanie a że mi na widok młodej dziewczyny stanął to chyba musiałbym być z kamienia żeby nie stanął. Nie wiem też co chcesz od jej miednicy warg sromowych. Rentgena w oczach nie mam więc nie wiem jaką ma miednicę a w kwestii warg to takiej ładnej bułeczki to w życiu na oczy nie widziałem. Ktoś się wyżej pytał czy była ładna. Niesamowicie super ładna!! Wiesz jaka to rozkosz całować takie usteczka. Wiesz jaka to radocha smakować piersiątka jędrne jak jabłuszka! Piszę to z premedytacją bo niektóre wpisy zaczynają mnie już wpieniać. Napisałem temat z prośbą o poradę a tu niektórzy chcą zaraz rozpalać stos inkwizycyjny.

Gość gość
''Ktoś się wyżej pytał czy była ładna. Niesamowicie super ładna!! Wiesz jaka to rozkosz całować takie usteczka. Wiesz jaka to radocha smakować piersiątka jędrne jak jabłuszka! '' Nie, nie wiem autorze, bo sama jestem kobietą, ale z tego, co opisujesz, to Twoja sąsiadka zaangażowała się nie na żarty, skoro snuje wspólne plany na przyszłość, bo dla Ciebie to rozumiem był nieplanowany jednorazowy wyskok i o niczym więcej nie ma mowy?

Gość gość
stos inkwizycyjny dla prowokatora? ee, nie bardzo, nudzi się chłopina, albo może mu za to płacą, kto wie

Gość Radomiron
@ gość dziś ' "Ktoś się wyżej pytał czy była ładna. Niesamowicie super ładna!! Wiesz jaka to rozkosz całować takie usteczka. Wiesz jaka to radocha smakować piersiątka jędrne jak jabłuszka! '' Nie, nie wiem autorze, bo sama jestem kobietą, ale z tego, co opisujesz, to Twoja sąsiadka zaangażowała się nie na żarty, skoro snuje wspólne plany na przyszłość, bo dla Ciebie to rozumiem był nieplanowany jednorazowy wyskok i o niczym więcej nie ma mowy? x Zależ jak na to patrzeć. Nie wydaje mi się abym mógł przedstawić ją znajomym jako moją nową dziewczynę. Ona raczej też nie powinna afiszować się bliską relacją ze mną. Ślubu żadnego raczej też nie weźmiechy chyba, że wpadła. W kwestii seksu to jak ona chce. Jak zechce do mnie przychodzić na niezobowiązującą przyjemność to jestem w stanie się poświęcić i dawać jej tą przyjemność tym bardziej, że pierwszy raz ma ze mną, ufa mi i wie, że jej nie skrzywdzę, nie zgwałcę anie nie pobiję. Gorzej z zabezpieczaniem się. Ja gumy nie uznaję bo to tak jakbhy lizać loda przez szybę. Ona środkami wczesnoporonnymi niech też sobie nie psuje młodego organizmu. Może stosunek przerywany? Może seks tylko w dni niepłodne? Nie wiem. Musi sama wybrać czy w ogóle chce takiego układu.

Gość gość
Totalny idiota, który wykorzystał głupią nastolatkę. Przecież ty byś mógł być posądzony o pedofilię. Za seks z nieletnią są kary i to niemałe, ale przecież pewnie byś się usprawiedliwił, że sama chciała ... Jedyne co teraz możesz zrobić, to uświadomić dziewczynę, że to był błąd i nie powinno się to wydarzyć oraz powiedzieć jej, że nic z tego nie będzie. Narobi sobie nadziei, a potem będzie płacz. Co do drugiej sprawy, to nawet nie pomyślałeś, żeby się zabezpieczyć ... tabletkę po, powinieneś jej kupić, ale teraz to już pewnie i tak za późno. Stary chłop, a taki głupi. Szkoda gadać.

Gość gość
gość dziś Pragnę przypomnieć, iż od 15 r.ż. można w pełni legalnie uprawiać seks z kim się chce. Zdjęto też barierę różnicy wieku i taka 15-nastka jeżeli chce to może zrobić to z 70-latkiem.