Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomiron

Rozdziewiczyłem i co dalej?

Polecane posty

Gość Michał121212
A co wy myslicie, ze kobieta jak i facet jest plodna kazdego dnia? Jest cos takiego jak owulacja, i nie po kazdym seksie w dniach owulacji dochodzi do zaplodnienia. Ale wy myslicie, ze jak facet moze zostac ojcem jakie kolwiek dnia, to kobieta tezm a autorowi jesli to nie prowo urwalbym jaja i ukamienowal!

Gość gość
a autor jakie niewiniątko udaje, że ona sama mu wszystko on nie mógł się bronić :D

Gość gość
15:26 to chyba tobie się wargi sromowe mniejsze wykształciły bo nie każda ma uszy jamnika

Gość gość
autor to szczęściarz lub bajkopisarz dobry

Gość gość
16:47 hahahaha dokładnie :D :D :D :D :D

Gość Radomiron
Poza tym powiem wam, ze nie wyobrażam sobie dziewicy która po raz pierwszy jest z facetem i sama sie rozbiera, kolejna sprawa przeleciałem ja bez odświeżenia, mycia? x Ty chyba nie znasz współczesnych małolat. Jesteś pewnie starym piernikiem który myśli, że wszystko jest jak dawniej i dama rumieni się gdy facet sięgnie jej po podwiązkę. To pozwól, że cię oświecę. Ona się nic nie wstydziła. Jedyny przypadek jaki sobie przypominam który można by ewentualnie nazwać gestem wstydu to wtedy gdy leżała na brzuchu a ja nagle rozchyliłem jej poślaki. Natychmiast nakryła ręką od.byt jakby się go wstydziła ale równie dobrze mógł być to gest obrony przed ewentualnym analem. Na szczęście nie trafiła na zboka więc nie próbowałem ładować ją w tyłek.

Gość gość
autor to w dodatku pedał bo chciał jeszcze dobraż jej się do d**y

Gość gość
Może to z mojej strony okrutne, ale uwielbiam czytac fantazje erotyczne prawików i wyobrażam sobie jak walą sobie konia wymyślając taką np. historyjkę albo np. o policjantce itp. Każdy ma prawo do marzeń, ale miejcie trochę realizmu ;)

Gość gość
Prowo 0/10 🖐️ Autor sie naoglądał levvackich mediów i teraz powtarza bajki tam usłyszane i zobaczone A inni takiemu bajkopisarzowi wierzą 🖐️ Kafe spada na psy :( : o

Gość Radomiron
@ gość dziś Autorze, zazdroszcze Ci, y*****y szczęściarz, poczekaj 3-4 lata i bierz ją za żone x Jak zalałem formę to za rok mnie to czeka. Właśnie czytam, że dziewczyna najwcześniej może brać ślub w wieku 16 lat o ile zachodzą ważne ku temu powody czyli, że jak jest napompowana. Taaa kuźwa wieki szczęściaż ze mnie. Zamiast robić coś normalnego to siedzę w chacie i czytam o ślubie z małolatą i sram w porty na każdy szelest za drzwiami bo wydaje mi się, że ona zaraz zapuka. Szczęśliwym od c***ja i ciut ciut.

Gość gość
Czy dobrze czytam? Dzis tez mozecie miec roochanko? :)

Gość gość
wciąga lepiej niż telenowela :classic_cool:

Gość gość
zadzwoń do niej i spytaj jak się czuje :D

Gość gość
15-letni Skarb jest już fizycznie 100-procentowo dojrzały do seksu. To całkowicie normalne i naturalne.

Gość gość
:D spoko, klawiatury nie zachodzą w ciąże, bo właśnie tam miałeś spust a nie w cipę.

Gość gość
Rob spust do buzi to nie zajdzie.

Gość gość
Widać, ze to prawik :P

Gość Radomiron
@ gość dziś Rob spust do buzi to nie zajdzie. x Aleś amerykę odkrył. Wziąłem tę opcję pod uwagę ale nie wiem co ona na to. Nasz pierwszy raz był książkowo klasyczny. Ona na dole, ja na niej i penetracja tylko pochwy. Co za ciasnota, co za opór! Myślę, że jeśli zechce kontynuować seks ze mną to będzie musiała zrozumieć, że unikanie ciąży musi stać się priorytetem i w dni płodne spuszczanie się do c**y będzie bezwzględnie zakazane. Myślę też, że jeśli kocha naprawdę to nie powinna mieć oporów przed seksem oralnym. W końcu dziewczyna powinna kochać całego mężczyznę a nie tylko całować go w usta a w inne części ciała już nie. Tak uważam. Uważam też, że po tym co się stało nie mam moralnego prawa się od niej odwrócić. Jeśli zechce dalszego seksu to trudno będę musiał jej go dać. Jestem facetem z honorem.

Gość gość
Niestety tym ostatnim wpisem autor udowodnił, że to prowokacja. Szkoda, bo początek zapowiadał się dobry, ale zabrakło realizmu, musisz poćwiczyć następnym razem. :o